- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Iş yok güç yoksa mayista nasil evleneceklerdi?
Adamin teklifi cok kaba. Acik acik boyle soylenmez ki. Insan daha kibar bir sekilde dusuncesini ifade edebilir
Evlenmek isteyen adam bir hazırlık yapmaz mı? Ortada ev bark yok,iş güç yok tek sorun düğün salonunun tutulamamasi değil yani!! Bu durumda kız peki evlenelim dese adamın anasının evine bir yatak odası takımı alınacak pasamiz "ihtiyaçlarını bol bol giderecek" sanırım.
Adam azmış.Cinsellik ihtiyaçtır peki ama üslup biraz şeyyyyBunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası.
1 sene uzayan şey için cinselliğe gidilmez zaten öpücük kokucuk oluyordur yeter o ona oral ne ya
Yol yakınken ayrılsın adama bak. Belki evlenmeyecekler sonra kadının arkasından skor muhabbeti yapacak, belki çıplak fotolarını çekip şantaj yapacak. Belki tecavüz edecek. Azmış heralde . Yaptığı çok ayıp. İnsan sevdiğine bunu der mi ya. Daha nikah yok birsey yok. Bunlar hep işaret evlenme fikrini ciddi ciddi gözden geçirsin
Ben anlamadım. Korona olmasaydı mayıs’ta evleneceklerdi peki ev, eşyalar hazır mıydı? İş olmaması virüsten dolayı olabilir.
Düğün sabahı vazgeçenler var. Okutun bütün yorumları kuzene. Valla bakın açın burda tüm konuları bi okusun. Ne kadar abaza, sapık, şantajci, tecavüzcü sevgili nişanlı eş varmış.E tabii 1 yıla neler olur Allah bilir.
İyi de insanların duyguları hormonları dürtüleri var rahibe değiliz elbette bişeyler yaşamak ister. Ben adama hak verdim, adam kafaya koymuş şu tarih diye, yenge hanım nolcek 1 yıl ertelensin diyorkolay mı, değil
İşleri yok , evleri yok ama mayısta evleniyorlar öyle mi? İlginçmiş....
Adam cinsellik istiyor olabilir, istemesi anormal değil ama söyleyiş şekli yanlış olmuş. Bir fırsat, ortam yaratsaydı, orda yakınlaşıp, birlikte olmak istediğini söyleseydi fln
Konuyu nerden tutsam elimde kalıyor
işleri yoksa neye güvenip evleniyorlardı anlayamadım.
Ayrıca adama aşırı sinir oldum söyleyiş tarzı çok itici geldi.
Canın istiyorsa da böyle şak diye çıplak uyuyalım yok oral yapalım denir mi ya?! Hödük
Daha naif bir şekilde yakınlaşmak istediğini dile getirebilirdi.
Bilemiyorum, beyefendi çok itici geldi.
Bu zihniyet kadin hamileyken lohusayken ihtiyacim var deyip aldatabilir. Ayrica ne ihtiyaci ya. Azdım kudurdum diyemiyorlar da ihtiyacim var diyorlar. Simdiye kadar nasil karsilamis ihtiyacini?
Nikahli kocam bana ihtiyacim var bilmem ne dese sogurum bunlar daha evlenmemis etmemis
İyi de insanların duyguları hormonları dürtüleri var rahibe değiliz elbette bişeyler yaşamak ister. Ben adama hak verdim, adam kafaya koymuş şu tarih diye, yenge hanım nolcek 1 yıl ertelensin diyorkolay mı, değil
Seks ihtiyaç zaten? Söylediği şey normal değil mi erkeğin? Anlamadım yani. Sonuçta, sevgilisi/nişanlısı vs neyse. Kuzeniniz de bi şey yaşamak istemiyor. Adam da seviyorsa, bir şeyler yaşamak istemesi zaten çok normal.
Eğer kuzeniniz de istiyorsa nikah yapabilirler. Ev de sorun değilmiş. Sonrasında virüs geçince düğün de yapabilirler. Buradakileri ben pek anlamıyorum. “Cinsellik için mi evleniyor?” demişler de, galiba kendileri evlerinde kocalarıyla evcilik falan oynuyorlar.Komedi ya.
Gayet de cinsellik, seks, mutlu bir yuva için evlenilir. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniliyor? Ortada anormal bir durum yok?? Bunu anormal karşılayanlar, cinsellik bölümünde kocalarıyla ilgili şikayetlerini sıralıyorlar.
Kuzeninizin evlenmeden önce cinsellikle alakalı bir şey yaşamaması normal ama erkeğin bir şeyler yaşamak istemesi anormal. Kime göre neye göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?