- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyuyorum . Adam da saygı duymuş ki bişeyler yaşanmamış. Evliliğe engel çıkmış kız diyor ki evlenmeyelim 1 yıl bekleyelim . adam diyor ki evlenelim ya da tamam bekleyelim ama bişeyler yaşayalım. adama oral vs için kızıyorlar da orada da alt metin bekaret. ona zeval gelmesin. yani iki kişi kardeş kardeş yaşayacaksa neden evleniliyor ki, cinsellik yok arzu yok cinsellik isteyen pis sapıkEvlenmeden cinsellik yaşamayı normal gören hatta yaşamış üyelerle dolu burası, yazmamış mı hiçbiri bakamadım. Onlar söylemeden eyleme geçmiş işte olay bu
Adam ne demiş ki anlamadım. Ne sapıklığı ne tecavüzcülüğü ne de şantajcılığı kalmış. Evlenelim ya da yakınlaşalım diyor.Cinsellikle ilgili konu açılınca aaa cinsellik olmadan olmaz. Haftada 3 defa yapmayan erkek sevmiyordur dr a gidin sorunları vardır diyorsunuz. Bu adam ergin yetişin cinsellik yaşamak istediğinde sapık oluyor. Kaldı ki evlilik yolunda virüs engel olmuş. Konuşma üslubu kadına göredir merak etmeyin. Herkesin konuşma tarzı kendi ilişkisine göredir. Biz duyunca kaba geliyor onların kendi aralarında çekici biişey bile olabilir. He kuzen bu kadar iğreniyor kaldıramıyorsa neden evlenecek bu adamla ? cinsel cazibesi yoksa evlenmenin manası nedir ?
Bu nedir ya aileler herşeye karışıyor mu böyle ne sinir bozucuAdamın merkeze uzak evi var. 3.5 falan da sabit gelirleri olacak. Kiraya geçme sebepleri iş yerleri için. Adam da uzak eve yerleşelim sonra taşınırız diyor. Yok yine razı olmuyor kimse.
Adamın evi var normaldeki işine uzak diye istemiyor oraya yerleşmek. Elinde nakit var, geliri de var 3, 3.5 idare eder yani. Aileler razı değil.
Doğal akışıyla gelişemeyecek ki bu iki insanınki :) ya konuşup ortam ayarlayacaklar ya da bekleyecekleryazdım:) sayfanın başında..
herşeyin bir adabı var.
ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyuyorum . Adam da saygı duymuş ki bişeyler yaşanmamış. Evliliğe engel çıkmış kız diyor ki evlenmeyelim 1 yıl bekleyelim . adam diyor ki evlenelim ya da tamam bekleyelim ama bişeyler yaşayalım. adama oral vs için kızıyorlar da orada da alt metin bekaret. ona zeval gelmesin. yani iki kişi kardeş kardeş yaşayacaksa neden evleniliyor ki, cinsellik yok arzu yok cinsellik isteyen pis sapıkherkes evinde dursun lise aşkı kıvamında flörtünü yaşasın bence.
O cümleyi gerçekten kurmuşsa fena, ama bir şeyler yaşamak istemesi normal.Karşınızdaki insan size ''oral yap bir şeyler yap ya'' tarzında yaklaşsa acaba ''ayy hormonlar'' der misiniz ? Kadını resmen seks robotu olarak kullanmak istiyor,nelerden hoşlanır ne yapmak ister,sorma etme yok,varsa yoksa beni memnun et.Böyle adamları insan yerine koyduğumuz için cinsellik çoğu kadın için 74545163516. planda.Çünkü karşıdaki kişi bir şey hissettirmiyor kadına.Varsa yoksa kendisi.Seks iki kişilik.Derdi buysa insan gibi açıklasın,bunun komik bir tarafı da yok,resmen partnerini küçük düşürmeye çalışmış.
Doğal akışıyla gelişemeyecek ki bu iki insanınki :) ya konuşup ortam ayarlayacaklar ya da bekleyecekler
1 yil daha bekleyemiyorsa benim bir onerim olacak,duvarda bir delik acsin. İhtiyac hasil oldugunda onunla halletsin
Pis sapik.
1 yil daha bekleyemiyorsa benim bir onerim olacak,duvarda bir delik acsin. İhtiyac hasil oldugunda onunla halletsin
Pis sapik.
Sisme bebek buyuk luks boyle tiplemelere. Duvar deligi neyine yetmiyiçok fenasın ben şişme bebek önermiştim iyimser bir şekilde
Milleti 4 duvar basiyor nomucugumDuvara yazık etmeye değmez darkmorecum şişe işini görür
Tövbe estağfurullah.
Valla üslup felaket o kesin.
Kız seviyorsa ailesini, ikna edip nikahı yapsın gitsin madem.
Herkes düğün yapmak zorunda değil.
Yook evlenemem isteklerini de karşılayamam diyorsa da ayrılacak.
Adam kudurmuş belli ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?