Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Evlenmeden cinsellik yaşamayı normal gören hatta yaşamış üyelerle dolu burası, yazmamış mı hiçbiri bakamadım. Onlar söylemeden eyleme geçmiş işte olay bu
ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyuyorum . Adam da saygı duymuş ki bişeyler yaşanmamış. Evliliğe engel çıkmış kız diyor ki evlenmeyelim 1 yıl bekleyelim . adam diyor ki evlenelim ya da tamam bekleyelim ama bişeyler yaşayalım. adama oral vs için kızıyorlar da orada da alt metin bekaret. ona zeval gelmesin. yani iki kişi kardeş kardeş yaşayacaksa neden evleniliyor ki, cinsellik yok arzu yok cinsellik isteyen pis sapık herkes evinde dursun lise aşkı kıvamında flörtünü yaşasın bence.

Adam işsiz, çulsuz diyorsunuz, bi de zavallı da haklı, ihtiyaçları var size göre.
1 yıl bekleyemezmis, vah vah. Kuzeniniz bırakinca napacak peki? Parasıyla mı görecek işini? He dur, parası da yokki..
Herhalde kapısında sevgili olalım da sevişelim diye bekleyen çok, ya da jigolo falan olarak kariyer yapacak.

Son düzenleme:

Burda kimse "evlilik oncesi cinsellik yasamak istemeyen" birine aaaaaa haftanin 3 gunu yapmiyorsaniz sevmiyorsunuz, mutlaka yapmak zorundasiniz dedigini gormedim ben. Akli başinda biri de boyle bir şey soylemez.

Ornek verdiginiz tavsiyeyi evli yahut hali hazirda cinsellik yasayan insanlara veriyorlar.

Bazen nerede yasadiginizi unutuyorsunuz diye dusunuyorum. Cinsellik toplumumuzda hala bir tabu ve evlilik öncesi cinselliği kadinlar istemeyebilir bunun bir çok sebebi var.

Beyefendinin ihtiyaçlari için yapmak istemedigi biseyi yapmak zorunda değil kadin.
Karsisindaki erkek bunun sorunlu bir davraniş oldugunu dusunuyorsa ilişkiyi kendisi bitirebilir ama kadina boyle bir zorunluluk yuklenemez şu durumda

Konuya nereden baksan insanın elinde kalır iş yok, düzen kurulmamış düğün salonu derdine düşülmüş.. adam çekim duyup isteyebilir ama karşılıklı olması lazım,üslubu çok yanlış olmuş ne öyle 1 yıl bekleyemem demek ki bu zamana kadar başka ilişkiler mi yaşadı diye geliyor insanın aklına.

Adamın merkeze uzak evi var. 3.5 falan da sabit gelirleri olacak. Kiraya geçme sebepleri iş yerleri için. Adam da uzak eve yerleşelim sonra taşınırız diyor. Yok yine razı olmuyor kimse.
Bu nedir ya aileler herşeye karışıyor mu böyle ne sinir bozucu

Adamın evi var normaldeki işine uzak diye istemiyor oraya yerleşmek. Elinde nakit var, geliri de var 3, 3.5 idare eder yani. Aileler razı değil.

Adam demiş işte baştan elde yok avuçta yok, çıplağım , bari çıplak uyuyalım ise yarasın.

Çoğu kişi ertelenen düğün sonrası maskesini düşürdü.

Israrla anlamıyorsunuz.Kimse adama ''cinsellik istiyor'' diye kızmıyor.Üslubu felaket,''oral yap bana yeter'' nedir yani ? Arzudan bahsediyorsunuz,bunu bir kadına söyleyince ortada ne arzu kalır ne bir şey,adamda tutku sıfır.Cinselliği ''benim memnun olmam gerek'' olarak görüyor,işini bitirip totosunu dönüp uyuyan tiplerden olacağının sinyalini vermiş.
İlla bir şeyler yaşamak istiyorsa bunu söylemenin binbir türlü yolu var,hatta göstermenin.Ne bu böyle ''şunu yap bunu yap yeter ben bekleyemem'' şımarık çocuk gibi,gönlünü yapmak için mi yaşayacak bu kadın her şeyi ? Bir erkek bana ''nelerden hoşlanırsın'' diye sorsa farklı,''oral yap'' dese farklı düşünürüm,birinde benim de fikrim soruluyor çünkü,seksin 2 kişilik olduğu bilincine varılmış.

O cümleyi gerçekten kurmuşsa fena, ama bir şeyler yaşamak istemesi normal.

Doğal akışıyla gelişemeyecek ki bu iki insanınki :) ya konuşup ortam ayarlayacaklar ya da bekleyecekler

evet zaten burada sıkıntı olan konuşma şekli. 1 sene daha beklemek istemiyorum seninle sevişmek istiyorum artık birlikte olalım istiyorum vs diyerek kızı arzuladığını söylemek yerine oral yap birşeyler yap ihtiyaçlarım var diyen bir hödük.

1 yil daha bekleyemiyorsa benim bir onerim olacak,duvarda bir delik acsin. İhtiyac hasil oldugunda onunla halletsin
Pis sapik.

Duvara yazık etmeye değmez darkmorecum şişe işini görür
Tövbe estağfurullah.

Valla üslup felaket o kesin.
Kız seviyorsa ailesini, ikna edip nikahı yapsın gitsin madem.
Herkes düğün yapmak zorunda değil.
Yook evlenemem isteklerini de karşılayamam diyorsa da ayrılacak.
Adam kudurmuş belli ki..

Evlenmeden cinsellik yasamaya karşı değilim. Hatta hic yakinlasmadan , görmeden etmeden evlenmeye daha karşıyım :) insan bilsin , emin olsun öyle evlensin diye düşünüyorum.
Kendi hayatında bu tarz konularda kalin kirmizi çizgileri olmayan ben bile böyle bir teklifle gelinse 'üzgünüm bebeğim' derdim.
Çünkü teklif iğrenç.
Herşeyin bir yolu var yordami var. Adam böyle söylemeden beraberken (ikisi de ailesiyle yaşıyorsa bir tatilde ya da yaptığı bir organizasyon için yalnız kaldıklarında) bu şekilde bir yakinliga girismeye çalışsa ve kadini ikna etmek için (tabii ki daha kibar ifadelerle) derdini anlatsa adama hak verirdim. Ama bu resmen ayı.
Böyle ayıyla , cinselliği kendine ödül kadına eziyet gören biriyle olmaz.

Milleti 4 duvar basiyor nomucugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…