- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Acil nikah kiysinlar bu abi kenarda kıstırır bu kızı yoldan çıkmış belliAdamın evi var normaldeki işine uzak diye istemiyor oraya yerleşmek. Elinde nakit var, geliri de var 3, 3.5 idare eder yani. Aileler razı değil.
. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan
Acil nikah kıyarlar birliktelikten sonra ne sevgi kalır ne aşk. Evliliği cinsellik için izin belgesi olarak görmeyinAcil nikah kiysinlar bu abi kenarda kıstırır bu kızı yoldan çıkmış belli
Cinsellik yaşamak istemesine kimse bir şey demiyor zaten.
Adamın üslup berbat.Resmen ''beni memnun et yeter'' kafası.Sonucu ne olacak çok açık değil mi bu beraberliğin ? Hani kadına sormuş mu nelerden hoşlanırsın,sana şöyle yaklaşmak istiyorum hoşuna gider mi diye ? Ben öyle bir bilgi okumadım.
Nikahsız birlikte olunca aşk tavan mi yapiyo zaten evlenecek bunlar ne diyelim sevişin nikahsiz mi diyelim işine gelen istediğini yapsınAcil nikah kıyarlar birliktelikten sonra ne sevgi kalır ne aşk. Evliliği cinsellik için izin belgesi olarak görmeyin
Soru sahibi yazmamış da olabilir. Ben bu konularda tek erkeğe yüklenilmesini saçma buluyorum. Soru sahibinin kuzeni sormuş mu peki erkeğe “nelerden hoşlanıyorsun?” vs diye. Ya da, kendisi cinselik istemiyormuş hiç mi merak etmemiş?
Kız tarafı kapalı bi kutu gibi davranınca, cinsellik de yaşamayınca adam zaten sorun etmemiş ki 2 senen boyunca birlikte olmuşlar. Bence kuzen kısmı daha sıkıntılı. 2 sene boyunca hiç mi düşünmedi? Adamın da artık bir noktada pes edip cinsellik yaşamak istediğini söylemesi çok normal.
Adamın uslubunda hata var demişler de kadın tarafının da pek hatasız olduğu söylenemez.
Evlenmeden cinsellik yaşamayı normal gören hatta yaşamış üyelerle dolu burası, yazmamış mı hiçbiri bakamadım. Onlar söylemeden eyleme geçmiş işte olay buAdam ne demiş ki anlamadım. Ne sapıklığı ne tecavüzcülüğü ne de şantajcılığı kalmış. Evlenelim ya da yakınlaşalım diyor.Cinsellikle ilgili konu açılınca aaa cinsellik olmadan olmaz. Haftada 3 defa yapmayan erkek sevmiyordur dr a gidin sorunları vardır diyorsunuz. Bu adam ergin yetişin cinsellik yaşamak istediğinde sapık oluyor. Kaldı ki evlilik yolunda virüs engel olmuş. Konuşma üslubu kadına göredir merak etmeyin. Herkesin konuşma tarzı kendi ilişkisine göredir. Biz duyunca kaba geliyor onların kendi aralarında çekici biişey bile olabilir. He kuzen bu kadar iğreniyor kaldıramıyorsa neden evlenecek bu adamla ? cinsel cazibesi yoksa evlenmenin manası nedir ?
Evlenmeden cinsellik yaşamayı normal gören hatta yaşamış üyelerle dolu burası, yazmamış mı hiçbiri bakamadım. Onlar söylemeden eyleme geçmiş işte olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?