Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

İğrenç bir üslup.
Oral yap , birşeyler yap ne demek? İnsan gibi konuşmak çok mu zor?
İhtiyaçsa tek erkeğin mi ihtiyacı oluyor?
Evlilik öncesi cinsellik istemeyen biriyle birlikte olmayı kabul ettiyse bir sene daha bekleyecek evet.
Kuzeniniz sırf nişanlısı rahatlayacak diye istemediği birşeyi yaşamak zorunda değil.

Adamın evi var normaldeki işine uzak diye istemiyor oraya yerleşmek. Elinde nakit var, geliri de var 3, 3.5 idare eder yani. Aileler razı değil.
Acil nikah kiysinlar bu abi kenarda kıstırır bu kızı yoldan çıkmış belli

Kesinlikle cinsellik için evleniyor. Cinsellik için yapılan evlilik cinsellik yaşandıktan sonra yavaş yavaş yıkılmaya mahkumdur gördüğüm kadarıyla. Cinselliğin evlilikte yeri çok büyük olabilir ama cinsellik yaşamak için evlenilmez. Kuzeniniz yol yakınken dönsün bence.

Soru sahibi yazmamış da olabilir. Ben bu konularda tek erkeğe yüklenilmesini saçma buluyorum. Soru sahibinin kuzeni sormuş mu peki erkeğe “nelerden hoşlanıyorsun?” vs diye. Ya da, kendisi cinselik istemiyormuş hiç mi merak etmemiş?
Kız tarafı kapalı bi kutu gibi davranınca, cinsellik de yaşamayınca adam zaten sorun etmemiş ki 2 senen boyunca cinsellik yaşamamışlar. Bence kuzen kısmı daha sıkıntılı. 2 sene boyunca hiç mi düşünmedi? Adamın da artık bir noktada pes edip cinsellik yaşamak istediğini söylemesi çok normal.
Adamın uslubunda hata var demişler de kadın tarafının da pek hatasız olduğu söylenemez.

Acil nikah kıyarlar birliktelikten sonra ne sevgi kalır ne aşk. Evliliği cinsellik için izin belgesi olarak görmeyin
Nikahsız birlikte olunca aşk tavan mi yapiyo zaten evlenecek bunlar ne diyelim sevişin nikahsiz mi diyelim işine gelen istediğini yapsın

Adam ne demiş ki anlamadım. Ne sapıklığı ne tecavüzcülüğü ne de şantajcılığı kalmış. Evlenelim ya da yakınlaşalım diyor.Cinsellikle ilgili konu açılınca aaa cinsellik olmadan olmaz. Haftada 3 defa yapmayan erkek sevmiyordur dr a gidin sorunları vardır diyorsunuz. Bu adam ergin yetişin cinsellik yaşamak istediğinde sapık oluyor. Kaldı ki evlilik yolunda virüs engel olmuş. Konuşma üslubu kadına göredir merak etmeyin. Herkesin konuşma tarzı kendi ilişkisine göredir. Biz duyunca kaba geliyor onların kendi aralarında çekici biişey bile olabilir. He kuzen bu kadar iğreniyor kaldıramıyorsa neden evlenecek bu adamla ? cinsel cazibesi yoksa evlenmenin manası nedir ?

İşte o yüzden sürekli yazıyoruz kendiniz gibi insanlarla birlikte olun diye.Eğer cinsellik sizin için önemliyse ve evliliğe kadar ertelemeyi anlamsız buluyorsanız o zaman öyle düşünen biriyle birlikte olun.Bu konunun ilk defa tartışıldığını düşünerek ( çünkü tepkiler öyle gibi ) erkek olan taraf madem bu kadar önem veriyordu keşke kendisi gibi biriyle birlikte olsaymış diyorum.Ha eğer daha önceden de konuşulduysa o zaman kız suçlu,adam böyle istekleri olan biri ve kendisi bu duruma karşı,keşke hiç uzatmasaymış.
Ayrıca kim neden cinselliği evlilikten sonraya erteliyor,açıkçası benim ya da bir başkasının tartışabileceği/yargılayabileceği bir konu değil bu.Dini olabilir,toplumsal olabilir,herkesin yaşam şekli aynı değil.
Ben cinselliğe önem veren biriyim,karşımdaki kişinin hassasiyeti olsa mesela aptala yatmam senelerce.O kişiyle birlikteliği sürdürmem.Anlaşamayız der yoluma bakarım.Yani cinselliğe düşkün ben bile karşımdaki insan böyle konuşsa ''hmm madem öyle yolun açık olsun'' der hayatıma bakarım.Hayat bu,depresyona girebilirsiniz,riskli bir hamilelik yaşayabilirsiniz,hayat arkadaşınız size ''sen de bir oral yap bir şeyler yap '' tarzı yaklaşsa o insana dokunmak size işkence gibi gelir.
Bu ilişkiden bir şey olmaz zaten.Karşıdaki adam seks robotu istiyor,kuzeniniz bu olaylara karşı.Evlensinler bir an önce diyeceğim ama demek istemiyorum,böyle bir adamla mutlu bir cinsellik yaşayabileceğini sanmıyorum çünkü,yazık olacak.

Kadin cinsellik istiyorsa zaten bir araya gelip yalniz kaldiklarinda bir şekilde iş sevişmeye gider durum belli olur illa agziyla soylenmesi mi lazim çok itici, kadin istemiyorsa da sizlanmayacak kusura bakmasin. İstemedigi şeyi o bekleyemeyecek diye yapmak zorunda degil kadin.

Boyle "ben bekleyemem oral biseyler yapalim" demek ne ya Bu adam 1 sene cinsellik yaşasa sonrasinda evlenmeyi kendi erteler nasilsa derdi o.

Evlenmeden cinsellik yaşamayı normal gören hatta yaşamış üyelerle dolu burası, yazmamış mı hiçbiri bakamadım. Onlar söylemeden eyleme geçmiş işte olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…