- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Bnmde bazi üniversitelerde %50 bazilarinda %25 ancak tutuyorCanım bizde kardeşim için araştırma yapıyoruz..çok sıkıntılı durumlar, puanın nasıl bilmiyorum bizimki düşük olduğundan ancak %50 tutuyor..
benim bahçeşehir üni de bi hocam var..onun bu konuda bilgisi çok kapsamlı bende ona sordum ..
öncelikle biruniyi tavsiye etti zaten bezmi alemin kurucularıymış kalitesi yüksek bi okul dedi sonra da nişantaşını söyledi..
bence sıralamanı;
bahçeşehir
biruni
ve nişantaşı şeklinde yapabilirsin nacizane görüşüm..
Rabbim kolaylık versin, o kadar sınav stresi çek yetmezmiş gibi birde yerleşme problemi insanı cidden yoruyor..
Hangi bölümleri vereceksin,özelleri verirken iyi düşün araştır bursun kesilir mi eğer sınıfta falan kalırsan bütün yılın parasını alıyorlar diyorlar.Eğer vereceksen de bahçeşehir,acıbademi ver aydın dediğin istanbul aydın üni değil mi onuda verebilirsin.Nişantaşı ve biruni yi ilk defa duydum.Konuya direk dalış yapıyorumm
Tercih vereceğim.
Özel üniversiteden oluşacak tercihler.
Önlisans sağlık istiyorum. :26:
Araştırdım ettim ama yine içim rahat olmadı
Bahçeşehir,acıbadem,biruni,bezmi alem,nişantaşı,aydın.
Bunları nasıl sıralayabilirim?
Eğitimleri nasıl hiç bilmiyorum araştırdım ama Yarısı iyi yarısı kötü diyor.
Eşit yani çok kararsızım.
Lütfen bir el atın.
Hangisi iyi hangisini öne yazayım hangisini kesinlikle yazmayayım
Canım bizde kardeşim için araştırma yapıyoruz..çok sıkıntılı durumlar, puanın nasıl bilmiyorum bizimki düşük olduğundan ancak %50 tutuyor..
benim bahçeşehir üni de bi hocam var..onun bu konuda bilgisi çok kapsamlı bende ona sordum ..
öncelikle biruniyi tavsiye etti zaten bezmi alemin kurucularıymış kalitesi yüksek bi okul dedi sonra da nişantaşını söyledi..
bence sıralamanı;
bahçeşehir
biruni
ve nişantaşı şeklinde yapabilirsin nacizane görüşüm..
Rabbim kolaylık versin, o kadar sınav stresi çek yetmezmiş gibi birde yerleşme problemi insanı cidden yoruyor..
Dusunmez miyim onuda yazdim konuda üniversitelerin arasına hangisini öncelikli yazacagimi bilmiyorum kararsızım:26:Biruni acildi mi ya, yol kenarinda alelade bi yerdeydi, sanki daha insaat halindeydi diye gordum ben..
Konu sahibi Bezmialemi neden dusunmuyorsun? Tamamen sağlık üzerine kurulu, hastanesi de var..
Arastirdim bahçeşehir hic kesmiyo ogrenim hayati boyunca.acibadem 2.00 in altina dusunce kesiyo yuksektince yine veriyor.tesekkur ederim tavsiyeleriniz icinHangi bölümleri vereceksin,özelleri verirken iyi düşün araştır bursun kesilir mi eğer sınıfta falan kalırsan bütün yılın parasını alıyorlar diyorlar.Eğer vereceksen de bahçeşehir,acıbademi ver aydın dediğin istanbul aydın üni değil mi onuda verebilirsin.Nişantaşı ve biruni yi ilk defa duydum.
Bende dün aöf tercih ettim.İstanbul üni işletme ve Anadolu işletmeyi.
Evet iyi deniyodu nişantaşı icin bi iki kotu söylem duyunca bahcesehiri düşünmeye başladım.Bahçeşehir, Acıbadem neyse de diğerleri vasatın altında hele Nişantaşı taban puansız %75 burs veriyor sen düşün. Bahçeşehir ile Acıbadem'i başa yaz gerisi sana kalmış
sağol çatlağımmmBahçaşehir ilk sıraya
para var huzur var
Acıbadem , bezmi alem ilk sıralarda olmalı bence
bezmi alem de %25 burs geliyorTeşekkür eylülüm
sağol çatlağımmm
Nalaka nerden biliyorsunuz?
Ben kaç gündür alacağım burslar gitmesin diye elimden almasınlar diye bilgisayar başından ayrılmıyorum.
Babam belki borç içinde yüzecek beni okutmak pahasına.
öyle karşıdan klavye artisliği yapmak çok kolay gerçekten.
Gelinde bir benim yerimde olun.
Yardımcı olmayacaksanız konuya yorum yazmayın,engin (!) fikirlerinize ihtiyacım yok.
klavya artisliği ..konuşma tarzına dikkat et
ben seni irdeleyecek bişey demedim
paran varsada yoksa yazdıgımda hakaret içeren bişey var mıydı ?
Babam borç içinde yüzecek diyip acitasyon yapana kadar iki fazla ders çalışıp vakıf üniversitesi kazansaydın
işte sana sinir bozucu laf bu !
Konunun tümünü okuma fırsatım yok ama ben yayın firmasında çalışıyorum ve burayı hergün onlarca kişi arayıp okul soruyor bezmialem şuan çok çok ön sıralarda ve medipol çok çok ön sıralarda aydın da güzel üniversitelerden birisi sıralaman medipol bahçeşehir bezmialem olabilir
çok çok teşekkür ederimmçok sağolun
Rica ederim Allah kolaylık versin
Bende o yollardan geçtim ama ben sıkıntı çekmedm matbaa meslek okuyordum ve direk geçişle 2 senede basın yayın okudum:)
Ama okulu kesinlikle adıyla düşünmeyin yok yol kenarı yok mağarada
önemli olan eğitimi gidin görün üniversiteleri burslu olanları tercih etmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?