- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
İnanın hiç umrumda değil dağın başında olsa fark etmez.
Verdikleri bursum kesilmesin aileme daha fazla yük olmayayım yeter bana
dedğim gibi nerde oturuyorsun bilmiyrm ama dedğin üniversiteleri git gör eğitim için sana kazandırabilceklerini gör ulaşımının kolay olmasını göz önünde bulundur ama bnun kışı var.
hangi uniyi merak ediyorsun söle bende araştıryorum kardeşimm
senin kardeşinde gidiyodu dimi abla bakarsın aynı üniversiteye gideriz
bahçeşehir,nişantaşı,aydın,biruni,gelişim,bilim :26::26: hangisi iyi kötü sıralamam nasıl olmalı
ablacımm nişantası da güzel canım aydında iyi gelişim hem ücreti düşük baya diye biliyorum..
eğitim açısından aydın derim nedense
benimkide gtcek bizde önlisans sağlık yazcaz
bezmialem iyidir yeri çok merkezi, hocaları kaliteli ve ilgili.
peki sizce bahçeşehir :26: ay bi bahçeşehir tutmuşum gidiyorum
peki sizce bahçeşehir :26: ay bi bahçeşehir tutmuşum gidiyorum
%50 burslu okuyacagim tercih verirsem..nerde oturuyorsunuz ki?
Bahçeşehir çok pahalı bir üniversite ne güzel ne kötüama bahçeşehir üniv gördüğüm kadarıyla mühendislik teknikerlik üzerinde eğitimci bi yer
ama aydın mesela sağlıkla ilgili gelişmeleri var gelişim çok kötü bi yer
Medipol'ün burslusu gelmiyo cok tuzlu olacsk bezmi alemde burs kesme durumu varmış of cok zormuş tercih vermekBahçeşehir pek sağlık odaklı bir üni. değil. Bezmialem, medipol gibi sağlık odaklı üni.leri tavsiye ederim. Bezmialem ve Medipol'ün büyük güzel hastaneleri var staj için iyi seçenekler sunarlar size.
%50 burslu okuyacagim tercih verirsem..
Anladım kime sorduysam orasi varsa digerlerini hoc yazma dediler aydini düşünebilirm teşekkür ederim
Medipol'ün burslusu gelmiyo cok tuzlu olacsk bezmi alemde burs kesme durumu varmış of cok zormuş tercih vermek
%50 burslu okuyacagim tercih verirsem..
Anladım kime sorduysam orasi varsa digerlerini hoc yazma dediler aydini düşünebilirm teşekkür ederim
Medipol'ün burslusu gelmiyo cok tuzlu olacsk bezmi alemde burs kesme durumu varmış of cok zormuş tercih vermek
Evet haklısınızBen bursu kesilen duymadım yine de hiç özele gideceksen her şeyi göze alacaksın sonuçta ailen oraya belli bir ücret ödeyecek bursum kesilir korkusuyla değil, okulu dereceyle bitirme hırsı yapman senin daha hayrına olur.
şimdi baktım koçta istediğim bölüm yok medipoldede yokKOÇ UN varsa eğer ik iyıllık sağlığı mutlaka onu da yaz direk amerikan hastanesinde staj yapıyosun orda kalma ihtimalinde oluyor.
benyerinde olsam koç medipol bezmialem aydın ı burs olanaklarına göre sıralardım
benda bahçeşehiri iyi diye duymuştum bir akadaşım bahçeşehir üniv. de tıp okuyo burslu...çok araştırmıştı oda
Konuya direk dalış yapıyorumm
Tercih vereceğim.
Özel üniversiteden oluşacak tercihler.
Önlisans sağlık istiyorum. :26:
Araştırdım ettim ama yine içim rahat olmadı
Bahçeşehir,acıbadem,biruni,bezmi alem,nişantaşı,aydın.
Bunları nasıl sıralayabilirim?
Eğitimleri nasıl hiç bilmiyorum araştırdım ama Yarısı iyi yarısı kötü diyor.
Eşit yani çok kararsızım.
Lütfen bir el atın.
Hangisi iyi hangisini öne yazayım hangisini kesinlikle yazmayayım
Konuya direk dalış yapıyorumm
Tercih vereceğim.
Özel üniversiteden oluşacak tercihler.
Önlisans sağlık istiyorum. :26:
Araştırdım ettim ama yine içim rahat olmadı
Bahçeşehir,acıbadem,biruni,bezmi alem,nişantaşı,aydın.
Bunları nasıl sıralayabilirim?
Eğitimleri nasıl hiç bilmiyorum araştırdım ama Yarısı iyi yarısı kötü diyor.
Eşit yani çok kararsızım.
Lütfen bir el atın.
Hangisi iyi hangisini öne yazayım hangisini kesinlikle yazmayayım
Biruninin %50si gelse kosucam zatenBu sene arkadasim biruni'ye baslayacak. Arastirmis ve cok kaliteli bir okul oldugunu soyledi. Bence bezm-i alem acibadem tarzi saglik bolumlerinden olusan okullari dusunmelisin. Bir arkadasimda medipolde tip okuyor ama nasil oldugunu bilmiyorum ona da bak istersen...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özel üniversite tercihlerinde gidip konuş bence hepsiyle oranın öğrencileriyle konuş zaten ücretlerini felanda konuşman gerekiyo üniversitenin bulunduğu ortam ve ulaşımda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?