Ya fikir verin Lütfennn

pm de attım burdanda söyliyim aydınlattınız teşekkür ederim
Şu anda tek çarem var oda gidip okumak yoksa gelecek sene ruh ve sinir hast. hastanesinde tedavi görüyor olacağım

Şu anda tek çarem var oda gidip okumak yoksa gelecek sene ruh ve sinir hast. hastanesinde tedavi görüyor olacağım

öyle deme canım benim gel o zaman ama nette dediği gibi facebookta felan konuş insnalarla

superisii yavrum ne yazıcaksın?
ayrıca niye o kadar uzaklara baktın yakınlarda yazabilirsin mesela hasan kaloncuya bu yıl att açılmış diyolardı önlisans prog.
yani onu başa yazabilirsin

öyle deme canım benim gel o zaman ama nette dediği gibi facebookta felan konuş insnalarla
konuştum çoğu düşünme gel dedi :26::26::26:
superisii yavrum ne yazıcaksın?
ayrıca niye o kadar uzaklara baktın yakınlarda yazabilirsin mesela hasan kaloncuya bu yıl att açılmış diyolardı önlisans prog.
yani onu başa yazabilirsin

canım istediğim bölüm antepte yokki..
İstanbulda var..
Sen napıcaksın nereyi yazacaksın ne istiyorsun?
İstanbula gidiceksen tanışak aahahhaa

konuştum çoğu düşünme gel dedi :26::26::26:

canım istediğim bölüm antepte yokki..
İstanbulda var..
Sen napıcaksın nereyi yazacaksın ne istiyorsun?
İstanbula gidiceksen tanışak aahahhaa

mesaj at bakim ne istiyomussun
valla buralarda fizik tedavi yazıcam ya istanbula yollamıyolR
İnş şimdiye kadar tanısmıyoruzdur

Canim özelden msj atmissin bana cevap yazdim ama geldimi bilmiyorum eger tercihlerini yapmadıysan yardimci olabilidim yaptiysan da sorun degil degistirme hakkin var son gune kadar. Msjim geldiyse cevaplarsin konusurz gelmediyse burdan yazarim sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…