- 26 Ağustos 2023
- 2.832
- 4.943
- 63
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
İyi oku tatlim terapi alıyoruz yaziyor ya orada hadi gidip baska yerlerde eşelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam haber ederimTest yapınca haber verin herkes merak etti. Hayırlısı olsun
Ne arsız ne terbiyesiz bir insansınİyi oku tatlim terapi alıyoruz yaziyor ya orada hadi gidip baska yerlerde eşelen
Arsiz da terbiyesiz de sensin benim kocam köpek degil terbiyesiz benim aile iliskilerim gayet iyi sen hayatin da cok mutsuz sun burada insanlara saldirma hadsizNe arsız ne terbiyesiz bir insansın
Senin yüzüne bakmaması çok normal kocanın
İlk çocuk bağlayamamış kocanı eve ikinciyle bağlarsın belki
Yürü git lgbt düşmanı cahilArsiz da terbiyesiz de sensin benim kocam köpek degil terbiyesiz
Belli oldu lut kavmi. Niye saldirdiginYürü git lgbt düşmanı cahil
Avrupa’daki ırkçılığın sebebi senin gibi bağnazlar
Seni avrupada barındırmaları hata
Emzirirken kullanılan haplar var, ertesi gün hapında bir süre emzirilmemesi öneriliyor. Aslında spirali kastettim daha çok spiral+condom. Emzirme döneminde ertesi gün hapı içen kadın sayısı çok fazla hele küçük bebekle kazalar yaşandıysa. Tabi yüzde yüz olmuyor benim arkadaşım ilk 8 saatte içmişti ve gebe kaldı doğurdu. Hemde bebeği 2 aylık vardı yoktuEmzirirken doğum kontrol ya da ertesi gün hapı içmekte bir sakınca olur mu acaba belki ondan içmemiştir diye düşündüm.
Sanirim çok evham yaptım inşallah değilimdir ama test alacagim olacağı varsa oluyor demekki hamilelik boyunca alttan muayne doğum vs nefret ettim spiral o yüzden taktırmaya cesaret edemedim emzirdigim içinde ilaç kullanamadim esim korunuyordu böyle bi talihsizlik yasadik malesefEmzirirken kullanılan haplar var, ertesi gün hapında bir süre emzirilmemesi öneriliyor. Aslında spirali kastettim daha çok spiral+condom. Emzirme döneminde ertesi gün hapı içen kadın sayısı çok fazla hele küçük bebekle kazalar yaşandıysa. Tabi yüzde yüz olmuyor benim arkadaşım ilk 8 saatte içmişti ve gebe kaldı doğurdu. Hemde bebeği 2 aylık vardı yoktu
Ya cok mutlu oldumEmzirdiginiz icin ertesi gün hapini kullanmak istemediniz belki, ama böyle maalesef hamile kalmayi da göze almis oldunuz. Hamileyseniz de dünyanin sonu degil. Iki yakin zamanda kücük cocuk tabi ilk zamanlar zor oluyor, ama sahsen öyle olmasindan pisman olmadim.
Ya cok mutlu oldumböyle söyleyince siz ben aslinda doğum ve kolik bebek korkutuyor bebeğim kolik ve zor olmasaydi zaten hep hayalim yaslari yakin olmasıydı ama bebek bakmak zormus onu anlayınca korkup ertelemistim
Hamilelik hiç düşünmüyorsanız mecbur bi kaç yöntem birden denemek gerekiyor ama 2 olur 3 olur akışına bırakmak risk. Sizde en azından 1 yaşındaymış, varsada beraber büyür giderler bazende olumlu yanlarını görmek gerek, yoksa nasip değilmiş der dikkat edersiniz varsada karalar bağlamaya gerek yok. Öylede böylede büyüyecekler.Sanirim çok evham yaptım inşallah değilimdir ama test alacagim olacağı varsa oluyor demekki hamilelik boyunca alttan muayne doğum vs nefret ettim spiral o yüzden taktırmaya cesaret edemedim emzirdigim içinde ilaç kullanamadim esim korunuyordu böyle bi talihsizlik yasadik malesef
Ya pardon da gereksiz yere konu sahibine yükleniyosun cevabını alınca da terbiyesiz diyosun. Konu hoşuna gitmediyse çıkabilirsin eski konularından falan vurmaya çalışıyosun gereksiz yere. Sana ne kadın hamileyse de değilse de sana ne? Ne bu kadar dert oldu sana? Senin yüzünden polemik okuyup duruyoruzNe arsız ne terbiyesiz bir insansın
Senin yüzüne bakmaması çok normal kocanın
İlk çocuk bağlayamamış kocanı eve ikinciyle bağlarsın belki
Ay sana neYa pardon da gereksiz yere konu sahibine yükleniyosun cevabını alınca da terbiyesiz diyosun. Konu hoşuna gitmediyse çıkabilirsin eski konularından falan vurmaya çalışıyosun gereksiz yere. Sana ne kadın hamileyse de değilse de sana ne? Ne bu kadar dert oldu sana? Senin yüzünden polemik okuyup duruyoruz
Kolay kalmam diyorsunuz? Ee ilki kaç ayda olmuştu? genelde bu doğurganlık işleri nasıl başlarsa öyle gider diye biliyorum.yani ilk aylardan tutanın hep ilk aylardan tutuyor, çok uzun süreler olmayanın yine çok uzun süreler olmuyor diye bilgi edindim ben okuduklarımdan, duyduklarımdan. Ki kendimden de biliyorum.2 seneye yakın anca oluyor.o yüzden bu tarz bir şey aklımda bile kalmazdı yani.Mesele sadece. Ben degilim bazi konular sabir taşırır cinsten evet sert konuşabiliyoruz ama her konuya gercek hayatta ezik ama buraya gelip egosunu tatmin etmeye calisan insanlar var lütfen bebegimi emziridgim ve zor hamile kaldığım icin ertesi günü hapı icmedim bu ay günüm geçti diye endise ettim bunda linçlenecek ne var ki doğurduğum çocuğa o gelip bakmayacak online bir platform kimse kimseyi yüz yüze görmüyor diye her şekilde konusmayi da kimse kimseye yapamaz
Senin saçmalıklarını okumak istemiyorum. Belli ki konu sahibi de istemiyorAy sana ne