• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Hiç korkmayın. Vardır bir hayır. Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Zaten dengesiz oluyormuş regl tarihleriniz. Ama velevki hamilesiniz büyümüş zaten çocuk. Doğana kadar neredeyse 2 yaş olur. Bir de 2. Çocuk da daha rahat oluyor. İlk çocukta şok oluyor insan bu kadar zor olduğunu bilemiyor. Ama 2 de temkinli oluyor. Nerden biliyorum kendimden 🤪
Benim ilk doğumum da çok travmatikti. Ona rağmen spiral taktırdım çok kolaydı. Eğer hamile değilseniz hemen taktırın kontrollerine de gidin.

Belli oldu lut kavmi. Niye saldirdigin 🤣🤣🤣 haa şöyle dökül lanetlenmis insanlar sizi 🤣🤣 hadi git ötede havla Ayşe naz yerine Ahmet can mi diyelim sana senmi gerçek ismini soyelrsin lut kavmi köpeği
Umarım hamile değilsinizdir. Böyle bir kadın asla anne olmamalı.

Ne arsız ne terbiyesiz bir insansın

Senin yüzüne bakmaması çok normal kocanın
İlk çocuk bağlayamamış kocanı eve ikinciyle bağlarsın belki
Konu sahibi terbiyesiz de siz az mı terbiyesizsiniz? Size ne kocasından size ne çoluk çocuğundan. İyi bir fikriniz varsa söyleyin ailesini niye katıyorsunuz?

Ya pardon da gereksiz yere konu sahibine yükleniyosun cevabını alınca da terbiyesiz diyosun. Konu hoşuna gitmediyse çıkabilirsin eski konularından falan vurmaya çalışıyosun gereksiz yere. Sana ne kadın hamileyse de değilse de sana ne? Ne bu kadar dert oldu sana? Senin yüzünden polemik okuyup duruyoruz
Buradakiler açılan konuyu yorumlamayı bilmiyor.arada bir bağlantı varsa söylersin tabi de hemen pusuda bekler gibi eski defterleri açıp yüzüne yüzüne vurmaya bayiliyorlar.

Buradakiler açılan konuyu yorumlamayı bilmiyor.arada bir bağlantı varsa söylersin tabi de hemen pusuda bekler gibi eski defterleri açıp yüzüne yüzüne vurmaya bayiliyorlar.
Aynenn şimdi bu konuyla kocayı eve bağlamanın ne alakası var. Bi de kendisi çok gitti konu sahibinin üstüne ee cevabı alınca da torboyosozsoonn. Yok öyle bir dünya

Ilk cocuk ve ikinci cocuk arasinda ne kadar yas farki var? Birde nasil basardiniz az yaş farki varsa 🥲 ikinci cocuk istiyorduk ama iki sene sonra falan diye hayal ediyordum esim istiyordu onunla da konuşup bu meseleyi ertelenmiştik
Sokağa atacak ya da ölüme mi terkedecek çocuğu.başarmayıp ne yapacak 🤣🤣

İnsanlık arsız degil bence insanlar arsız. Kürtaj yaptırmayıp vebalini alamam diyorsunuz, size farklı pencereler sunayım belki ertesi gün hapı da olacakken o bebegin dünyaya gelmemesine ( tövbe haşa) sebep oluyor. Sonuç olarak hiç korunmayalım mı?!
Bu kadar kaderci iseniz de merak etmeyin Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. Olmuşsa da Allah tan olmamışsa da Allah tan. Allah yardım eder.
Senelerdir insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum.bravo.kürtajla korunmak aynı şey yani aşagı yukarı.hatta spiral döllenmiş yumurtanin rahme tutunmasini engelliyor.çok çok erken bir kürtaj yöntemi gibi.haa iki gün önce engellemişsin ha 3,5 gün sonra.dediğin gibi hiç korunmasan 8 tane olacak belki.o zaman bu mantıkla doğmayan 6,7 tanesinin mi hakkına girmiş oluyorsun? Hadi onu da geç.evlenmek de ilişkiye girmek de kişisel tercih.o zaman evlenmeyi tercih etmeyenler de doğabilecek potansiyel çocuklarının mi günahına girmiş oluyorlar? Ya da geç evlenenler cok daha erken yaşlarda olabilecek çocuklarinin dünyaya gelmesine mi engel olmuş oluyorlar ?Demem odur ki doğanlara iyi bakın.gerisini fazla kurcalamayın.bu işin içinden çıkmak mümkün değil çünkü.

Hanımlar,
konuyu yorumlayacaksanız buyurun ama kavga edecek karşılıklı üslupları bozacaksanız rica ediyorum yorumsuz kalın.

2 gün sonra büyük oğlum 19 aylık oluyor. Küçük te 25 günlük :) yani 18 ay var aralarında.

Benimde büyük oğlum kolikti her gece 11 den 3 e kadar kriz geçirip ağlıyordu morariyodu. Çok zor bebek oldu ilk 3 ay benim çok zor geçti. Sonra sonra yolda bile küçük bebek görsem titriyordum. Ayyy annesine babasınin ne kadar zorlandigini falan düşünüp üzülüyordum 😅 şimdi de 25 günlük bebeğim onun kadar zor değil ilki gibi değil. Her bebek bir değil

Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Merk ettim sonuc nedir

Ya negatif çıkarsa diye korkuyor heyecanlı şu an 🤣
Şu konudaki mesajlarınızı okudum hani okullarda akran zorbalığı var ya demek ki böyle yetişkinlerin çocukları anneden görünce zorbalık yapıyorlar konu sahibine burada zorbalık uygulamışsınız mümkünse sizler lütfen doğurmayın saygı sıfır medenilik sıfır

Şu konudaki mesajlarınızı okudum hani okullarda akran zorbalığı var ya demek ki böyle yetişkinlerin çocukları anneden görünce zorbalık yapıyorlar konu sahibine burada zorbalık uygulamışsınız mümkünse sizler lütfen doğurmayın saygı sıfır medenilik sıfır
Sırf onun zorbalığı ve hakaretleri yüzünden 5-6 kişi ban yedi.

Back
X