Ya hic bebegim olmazsa!

ben daha üç gündür bu siteyi kullanıyorum nasıl bulabilirim allahım inşallah yaaaa

canım yukarda arama yeri var oraya tıkla ve yaz bal çörek otu diye çıkacaktır ama ben sana kürüde yazayımküçük kavanoz bala 2 tatlı kaşığı çörek otu,2tatlı kaşığı polen ve tarçın koydum tarçını çok kaçırdım ben tarçın oldu resmen bal istersen sen onuda 2 tatlı kaşığı koy,güzlce karıştır günde 2tatlı kaşığı ye aç tok bilmiyorum çünkü ben kafama göre yiyorum çok düzenli olmadı bazen 1 kaşık bazen 2 kaşık yedim..eger sonuç vermesse incir yada soğan kürünü yazarım..:)) inşallah tutar..:Saruboceq:

benmkisi sebepsiz infertilite görünürde hiç bir sorunumuz yok ama ne zaman yeni bir doktora gitsem beni önce bi korkutur şu sorun var bu sorun var.bir sürü tahlil test ve tedaviden sora diğerleri gibi oda sebepsiz infertilite der. ilk 1. yıl bebiş olmadan geçti hadi daha yeniyiz dedim sora2. yıl sora3,4,5,6,7,8 az çok anlarsınız ümitlerimi hayallerimi.eşim benden 6 yaş büyük en çok o artık bir evlat sahibi olsun istiyorum içim yanıyo.

ya kızlar şu tarifi kafaya taktım hemen yapayım dedim. susamla çörekotunu karıştırıp tekbir kavanoza koymuştum şu anda tektek çörek otu ayıklıyorum ne kadar zekiyim dimi

ya kızlar şu tarifi kafaya taktım hemen yapayım dedim. susamla çörekotunu karıştırıp tekbir kavanoza koymuştum şu anda tektek çörek otu ayıklıyorum ne kadar zekiyim dimi

vallaa büyük sabır gerektiren bişi bu:))):roflol: onun yerine yarın çörek otu almayı denesen ayıklayabilecekmisin 2 tatlı kaşığı???

sağol amin canım inşallah şimdi hayıt tohumu içiyorum iğğğğ berbat bi tadı var buna da bu ay başladım bakalım hormon dengesini sağlayabilecek mieyvahedigeldismile

hem kim ne yazmış oku hem laf yetştir hem çörekotu ayıkla yapamiciiim esrasalih sana katılıyorum ve bırakıyorum.

canım az önce yazdıklarını okudum bırak densiz biriymiş hiç üzme kendini sıkma bu tür şeylerde moral de çok önemli haklısın allaha havale et gitsin sınanma dönemindeyiz elbet bizimde kucaklarımız evlatlarımızla dolacak ben buna inanıyorum :Saruboceq:

aslında doktorların yakasını bırakmamamız gerekiyor zaten çoğu ilgisiz oluyor,suratszda ilgili doktor buluncada en azından onunla devamlı irtibat halinde olmalısın canım...

canim, insallah yavrunu saglikla mutlulukla kucagina alirsin, doya doya seversin .. Rabbim hic ayrimasin sizi, ..

Darisi bizim basimiza insallah ):ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool::teytey:

sağol canım zaten benm Allaha havale etmekten başka yapacağım bir şey olamaz. hep sınandığımı düşünerek kendime teselli veriyorum. bu tarz daha bir sürü kasıtlı yapılmış kabalıklar çok bana karşı. üzülmüyorum artık onlara. sadece bazan nerde yanlış yaptım diyorum. ESRASALİH 19. günümdeyim tahlil yapmadım hiç bir belirti yok daha önce hamile kaldığım için sanki hep aynı belirtiler olacakmış gibi geliyor.

aslında doktorların yakasını bırakmamamız gerekiyor zaten çoğu ilgisiz oluyor,suratszda ilgili doktor buluncada en azından onunla devamlı irtibat halinde olmalısın canım...

ya ben böyle bişey görmedim aslında ben henüz tedaviye başlayamadım ama 1 yıldır korunmuyorum ve adet düzensizliğim var yumurtlama dönemi olmadan bebiş olmuyor 3. aydan sonra dr a gittim lh hormonun yüksek çıktı işte smear testi falan filan sonra bi sonraki dönemde ki lh değerlerine bakıcaz dedi o ay çok steresli olduğumdan mıdır nedir öncekinden yüksek çıktı dr bana yapabileceğim bişey kalmadı tüp bebek merkezine git dedi hsg çekmeyecek misin dedim için rahat edecekse çektir dedi bana hiçbi tedavi uygulamadan bunları söyledi bildiğim kadarıyla tüm tedavileri denersin en son çaredir tüp bebek neyse o gün inanılmaz çöktüm yıkıldım resmen eşim hemen tatile götürdü yeni geldim hsg filmi için gerekli olan zamanı da kaçırdım şimdi yeni dr buldum şimdilik iyi hsg ye göre tedaviye başlıcaz ne diyim ben bu doktorlara para veriyoruz tedavi etmesinler diyeklava:

nasilsiniz bakem gecenin bu saatinde?

iyiyiz vallaaa ben zaten gece bekçilerindenım gündüz pek açmıyorum çalışıyordum yeni işten ayrıldım şimdide gezmekten fırsat bulamıyorum:))gece hep açık oluyor çok nadir girmediğim zamanlar:))uyku tutmuyor sen nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…