ya intihar ederim ya kaçarım..

guzelım 13-14 yasında degılsınkı soyledıklerımızı anlamayasın.
19 yasında bır genc kızsın.
adam sana ya oyle yapıcaz yada ayrılırım dıyor.
ayrılması ınan ki senın ıcın en hayırlısı. boyle sevgı mı olur?
boyle omur mu gecer. senın gelecegın var okulun var, bak ınan bana üniversıteye gıttıgınde kendıne dahada guvenın geldıgınde
saglıklı guvenlı arkadaslıklar kurdugunda ıyıkı suan ki aklınla hareket etmedıgıne sevıneceksın.

lutfen mantıklı ol. kızlık demek senın karakterın senın hayatının gerı kalanı demek degıl.
okuluna yogunlas, o cocuktan uzak dur ve onune bak.
hayatta yasamak ıstedıgın cok sey olucak mutlu zamanların olucak sureklı onu yapma bunu yapma ben gıt dersem gıdersın dıyen bı adamla mı omrunu gecıreceksın? sen degerlısın herseyden once bunu dusun kızlık zarıyla yonlendırme gelecegını..

acıların taze olduğu için böyle düşünüyosun,
yapman gereken tek şey bu adamdan uzaklaşmak,
başka şehirde bir üniversite okumak ve mesleğini eline almak,
iş hayatına başlayacaksın,evleneceksin, hayat seni başka yerlere sürükliycek,başka dertlerin olacak,
o kişi aklına bile gelmiycek,sonrasında ise çoktaaaan onu unutmuş olacaksın,

genç kızlarımızın başına bu tarz şeylerin gelmesi anne-baba ile iletişim kopukluğundan mı.. yoksa yeni neslin aklı bir karış havada mı karar veremedim..
fikrime gelince evet hata yapmışsın fakat zararın neresinden dönersen kardır..sen eğitimine önem verip kendi ayaklarının üzerinde durabilirsen karşına da dimdik erkekler çıkar..

ben 4 yıllık hakkımı onun yüzünden bu sorunları kafama taka taka kaybettim malesef onunla aynı şehirde ve çoğu arkadasıyla aynı üniversitedede okucam

bana lütfen yardım edin bu seferde babam ya okula gitceksin ya onu secip evleniceksin sağda solda bulusup adını cıkarcağına ya evlen ya onla görüşmiceksin dedii .( napıcam

bana lütfen yardım edin bu seferde babam ya okula gitceksin ya onu secip evleniceksin sağda solda bulusup adını cıkarcağına ya evlen ya onla görüşmiceksin dedii .( napıcam

herkes sana tavsiede bulunms azçok herkes bırak o çocugu okumana bak diyo babanda bi seçim sunmus herkes sana okumayı sec diyo daha ne söylesinki arkadaslar.? bu yasta evlenirsin o çocukta seni ezer elinede alırsın 2 çocuk sonra pismanlıgını çekersn canımm bırak git okumana bak oyle cahil karaktersiz seni ezen bi insan evlennce seni daha çok ezer bak pisman olursun git oku okula baslarsın kafan dagılır baabana okuman gerektigini söyle bence su cocuklada bulusup durma artık bırak kendi çöplugunde bogulsn insan bu kadar dönek olmaz üniversiteye gidiosn diye seni terkedecekse bırak gitsin zaten adam nyetini belli edio kendisine muhtac olmanı istiyo bencil.

ben 4 yıllık hakkımı onun yüzünden bu sorunları kafama taka taka kaybettim malesef onunla aynı şehirde ve çoğu arkadasıyla aynı üniversitedede okucam

zaman geçer acın hafifler okulun biter bi ise girersn seni böylede kabul edicek insan bulursun elbet artık erkekelr böle seyi normalgörüo ozellkle büyüksehirde yasayan kesim.bi hata olmus yapmmıssın tövbe et bir dahada tekrarlama olmus bi hata çocukluk cahillik önemli olan bundan sonrası buda senin sınavın oku dgru durust insanlarla ciddi bi iliski düsün.

Size Allah yardım etsin valla artık biz nasıl yardım edelim ki ne kadar popüler olabildi bu konular artık şaşıyorum

bak benimde bi komşumuzun kızı vardı.. kız üniversiteye hazırlanıyodu,sonra nişanlanmış.okumucam evlencem falan diyodu.. kesinlikle çocuk aklını çeldi.. sonra noldu etti kız aklını başına topladı adam gibi çalıştı ve 4 yıllık güzel bi bölümü kazandı ve şimdi mezun oluyor.. yani düşün kendisiide ailesi de iyiki okudu,eline mesleğini aldı diyor.. senin için çok zor ama bence ilk tercihin okulun olsun..

Hala bu adamla evlenmeyi düşünebiliyorsun yani pes! Ne demek o ya 'uzun süre ayrılırsak sen başka birileriyle de olursun'??? Aynı şey evlenince de geçerli değil mi o zaman? Madem pişman olacaktın niye böyle bir şey yaşadın? Olan olmuş artık, sen önüne bak. Yaşın daha 19. Unutursun 1 seneye kalmadan merak etme. Git güzelce üniversiteni oku. Sonra çok pişman olursun. Kendi mesleğini edin, ayaklarının üstünde dur. Kimseye muhtaç değilsin, olmamalısın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…