ya intihar ederim ya kaçarım..

hayır benimle evlenmeden birlikte oldun dye basıma kakmadı simdiye kadar.tek sorun sadece benim her an yanımda olman bunun icinde evlenmemiz diyo.onun kıskanclığı hastalığa dönüştü

ona bu yaptigi hatayi bildirmek istyorum yani burda herkes ayni seyi sóyledi ondan ayrl mhtac degilsin seni ezemez ws.ben bu gercekleri góstermek istyorum ama nasil

ona muhtaç olmadığını sadece okulunu bitirip eline bi meslek alarak gösterebilirsin.. bunun başka yolu yok!!

hayır benimle evlenmeden birlikte oldun dye basıma kakmadı simdiye kadar.tek sorun sadece benim her an yanımda olman bunun icinde evlenmemiz diyo.onun kıskanclığı hastalığa dönüştü

bak canım kusura bakma bu kıskançlık değil, apaçık güvensizlik.. bak sen yazmışsın bunu:

evet takıldığım konuda bu ayrılınca ne olcak?düsünebiliyomusunuz bana bn senden ayrı kalıyım uzun sürü bi dha kbul edmem kmle olursun km blir dio kendi yaptığı sei kbul edmiyo bide bi baskasıyla olblceğimi düsünüyo

bunun anlamı şudur, ben sana güvenmiyorum, benle birlikte oldun, yanımda olmazsan başkalarıyla da olabilirsin.

ve o kadar küçüksün ki, sen bunu kıskançlık sanıyorsun..

19 yaşındayım ben de ve yazdıklarını okuyunca şok oldum. birincsi biriyle ilişkiye girmen demek onun malı olduğun anlamına gelmez, bak sen düzenbaz sahtekar aldatan adamın dediklerine yok benimsin yok kızlık, geçiniz bu benimsin ve kızlık muhabbetini, 19 yaşındasın ve reşitsinde, ha bu her istediğini yap ne halt yersen ye demek değil, demek istediğim sen bir bireysin ve kimsenin malı değilsin, sonucuna katlanabileceğin her şeyi kendi başına yapma hakkın var, ayrıl kurtul şu manyaktan, neymiş benimsin göndermem kızlık var okul yok kaçıcaz ama seni aldatıcam da ve yalanlar da söylicem bak sen yaa delinin zoruna bi kızlık için bi ömür yakmaya değmez arkadaşım, ayrıca sen kimsenin değilsin geç bu muhabbeti, sen seni hakedenin olacaksın bir gün ve bu dediğiminde kızlıkla alakası yok okuluna devam et parlak bir gelecek yarat kendine, kendi paranı kazan güçlü bir bayan ol sonra istediğinle olursun, ama yok 2 yıllık yok kızlık canımı sıkıyo muhabbeti yaparsan ve hasta bir adamın ağzına bakıp hareket edersen bu yorumu yapmadığımı varsay...

kendimi öle inandırıyorum belkide.ben piskytrie qdip tedavi almayı bile düsündüm ama onu bırakma cesaretine basvuramadım

kavgalarımızda bana senden anne es olmaz kahbe gibi kelimeler söylerdi ben cok acı cektim bi gün herseyin yanlıs olduğunu anlıcak ama cok gec olucak

iyi ya o kadar hakarete dayanıp hala bir gün ödeyecek diye aşağılık bir adama nefret bile duyabiliyorsan diyecek bir şey yok

ben 4 yılımı verdim ona napıyım hersey basitmis ona göre bende dısadan bakınca anlatılan kisiye lanet bile okumazdım ama yavas yavas alısıcam

4.5 yılımı verdiğim koca bir hiç olan ilişkim vardı, ben bile kurtulduysam inan sen de kurtulursun, git sosyalleş dil kursuna yazıl gez toz öküzün birine tapma

çalışıyorum sonra üniversiteye baslıcam.aklıma geldikce napcağımı biilmiyorum bende panik atak var resmen yıkılıyorum acı cekmekten kokrtuğum icin bütün hatalrını bildiğime rağmen kopamadım

ben 4 yılımı verdim ona napıyım hersey basitmis ona göre bende dısadan bakınca anlatılan kisiye lanet bile okumazdım ama yavas yavas alısıcam

uzuldum canım bayadır devam ediyo herhalde 4 yil siz aynı şehirdemi yaşiyorsunuz yzdıklarında bi yere gittiğni soylemişisin cok guzel meslek liseli mezunuymussun inşlh hemn bulursun meslegini o kişi ne iş yapiyo nerden mezun peki

beni kızlığımla tehdit ediyo aklınca söylicek ama söylerse kendide yanar.bana kızlığın duyulcak ailen köpeğim olcak ben bakmıcam diyo ben böle adamı nasıl sevdim yhaa

aynı seh,rdeyiz ama o gidiyomus bana öle dedi sanmıyorum gidiceğini ama o acık öğretm okuyo serbest meslekle mesgul

size sürekli şartlar sunan sizi istemediğiniz şeylere mecburi bırakan karaktersiz bir adamla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz,hayat arkadaşınız bu mu olmalı

o zaman annene de ki beni tehdit ediyor ona yüz vermiyorum diye iftira atacak bana korkuyorum anne de üste çıkmaya çalış, kısasa kısas yani ay içim şişti adama bak beee ailen niye köpeği olsun canım hayret bişey sanki malsın sen ya... zaten reşitsin iznin olmadan kimse seni zorla bir şeye zorlayamaz kopar yaygarayı sen rezil et onu adi adam hak böylelerine

aynı seh,rdeyiz ama o gidiyomus bana öle dedi sanmıyorum gidiceğini ama o acık öğretm okuyo serbest meslekle mesgul

canım ya senin bunu yaşayacgın varmiş ama moralini bozma adam olsa seni onunla tehdıt etmezdi erkek deddğin ssevdiğin arkasında durur sen uzulme derdini veren rabbım dermanınıda veririr. herseyi bilen o

ben öle bse diyemem anneme kimseye acılamadığımdan buraya yazdım.ona en büyük ceza kendi haline bırakmak nasılsa ahım tutucak

biliyomusuunuz temmuzun 2 sinde yıl l dönümü 12 sndede doğum günümde 4 yıl boyunca hic bi doğum güünümde hediye almamıstı bana 4 yılın şerefine en büyük hediyeyi vermis olcak son bir sene yasattıkları ve nisan olmuyo ve acmıyosun diye benden ayrılmasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…