hayır kimsem yok.kimsem olmadığı icin ya intihar ya kacmak yazdım konu baslığına
beni kızlığımla tehdit ediyo aklınca söylicek ama söylerse kendide yanar.bana kızlığın duyulcak ailen köpeğim olcak ben bakmıcam diyo ben böle adamı nasıl sevdim yhaa
mrb arkadaslar ben kayseriden esra.bnm cok büyük bi sıkıntım var ve bunu kimseye söyleyemiyorum.ben bundan 4 yıl önce annnemin kuzeninin çocuğu ile sevgili olduk cok büyük seyler yasadım ilk kez arkmdan iş cevirdiğini baskalarıyla konustuğunu öğrenince ayrıldım ama özlemim en fazla 1 ay sürdü yalvardı barıstım sonra bu 1 ay icinde ben kafa dağıtmak icin arkdas grubumla gezdim unutmak icin bi kac kisiyle konustum olmadı bu olay gecen sene oldu sonra bu bni aldattın gibisinden halbuki kendisi yaptı bende bi anlık duyguyla suclu durumuna düstüm kıyamadım öle konusmasına sonra bana bnm olcaksın bdha ne ayrılcaz ne hata yapcaksın dedi uzun bi süre atlattım bunu ama sonunda öle bi an olduki bosluğuma geldi ve kızlıqım giddi bana 2 yıllık üniversiteye git hemen evleniriz demisti bu eylülde ünw.baslıcam ama bu sferde 4 yıllığı kazansan gönderirdim ama gitmiceksin dedi beni bu kızlıkla cok ezdi muhtacsın gibisinden onun olduktan sonra bile sırtımdan vurdu.ya yapma ya vazgecme dedim.bırakmadı en son kasımda yine bseyler yptı baskalarıyla onustu kızlıqım bozulduktan sonra yani simdide ya nisanlancaz ya okula gitmicen dedi ailem kücüksün die izin vermez onun ailesi askerliğin önünde abin var düzgün para tutck mesleğin yok diye olmaz diyo aileler bliyo ama erken diyolar bencede erken simdide madem nisan yapmıyolar kacıcaksın bnmle yoksa ayrılırım diyo ve dün ayrıldıda.bn bu kızlık sorunuyla nası yasıcam o yokken kacmakta istmiyorum ailemi 2.kez üzmk istemiyorum bu kisii icin cok karsı cıktım onlara lütfen bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kızlık önemli olduğu icin davranıslarım ve hareketlerimden tbikide biliyo benim icin öenmli olduğunu o yüzden kullandı bugune kadar
Ayrıca ''Tıpta çaresi var '' deyip yazanlara da aklım ermiyor..
Kendi rızasıyla birlikte olduğu bir ilişkide neden diktirme yöntemini kullansın dermisiniz ? Tecavüze uğramıyor bu kızcagız bilerek isteyerek birlikte oluyorlar..Arkasında duramayacağı haltı yemesin madem yedi arkasında dursun..
Diktirince sorun bitiyor mu ?
Oda biliyor üniversiteye gidince gözün açılacak ,aklın başına gelecek diye göndermez tabi.
Açık açık diyorum sakın öyle bir salaklık yapma bas git oku okulunu.
Kızlığa, erkekler aslın da bu kadar takıntılı değil neden böyle lanse ediliyor anlamış değilim.
Canım ya bu adamlar saf mı o kadar kızlarla geziyorlar tozuyorlar,bu kızlar uzaydan mı geliyor.ay olurmu öyle şey afedersn yemedikleri halt kalmıyoo sonra evlencegim kz temiz olsun derler bu kadar benciller işte kimiside bu kızcagız gibi gider birini kandırır el degmemis kızın duygularıyla oynar sonra bırakır gider ben bu haltıda yedm el degmems birini bulrm gelin ediym der çok benciller ya çokk
ben tüm bu söylenenleri bildiğim halde onu bırakamadım isde ama düsündükce yaptıklarını falan kendimde tiksiniyorum nasıl hazmettim diye.inanın daha cok sey var...o benimle yetinemedi benim korktuğum bisey daha var akrabayiz sürekli adını duyucam görücem ve o an ne yapıcam düğünlermis bayram ziyaretleriymis oturduğu yer zaten her zaman gidip geldiğim yer ben bunlardan kendimi engelleyememkten korkuyorum anlıyomusunuz.en büyük sorun unutmaya calıstıkca böyle sorunların ortaya cıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?