ya intihar ederim ya kaçarım..

hayır kimsem yok.kimsem olmadığı icin ya intihar ya kacmak yazdım konu baslığına

hayır kimsem yok.kimsem olmadığı icin ya intihar ya kacmak yazdım konu baslığına

anladım canım aklına getirme bile o kelimeleri sen ikisinide haketmiyorsun tabıkı yapılan dogru değil ama olmuss bi kere bak surekli televizyonlarda duyuyoruz birçok olayları kacıp gidenleri intihar edenleri sen en guzel hayatı hak ediyorsun okursun karsına bunu sorun yapmayn biri ile karsılasır evlenir ve mutlu olursun.

beni kızlığımla tehdit ediyo aklınca söylicek ama söylerse kendide yanar.bana kızlığın duyulcak ailen köpeğim olcak ben bakmıcam diyo ben böle adamı nasıl sevdim yhaa

O şahsiyetsiz (kusura bakma daha iyi bir şey yazamadım) fazla Türk filmi izlemiş,yok köpeği olacakmışta bilmemneymiş!!!!
çok zorlarsa gerçekten o kadar iğrençleşirse yalanlarsın,iftira dersin, istemiyorum bırakmıyor peşimi dersin!

Bir de sanırım bu konuda hassasiyetini belli etmişsin zayıf noktan diye oradan saldırıyor.Bunun bir önemi olmadığını belli etsen!
Kızlıkmış!! Yaa bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar yaa!! Toplumun bu çifte standardı nedir!!

bu serseri elinde kullancak birisini iyi bulmuş belli. sen allah katında hesabını vereceğin bir hata yapmışsın güzelim evet ama bu hatanı devam ettirmek istemiyorsan o insandan ayrıl...kızlık büyük bir problem gibi gözüksede bununda küçük bir operasyonla onu da halledersin. o da öylece kalır. kendini üzme ve eğitimine güzel hayatına başla derim.

kızlık önemli olduğu icin davranıslarım ve hareketlerimden tbikide biliyo benim icin öenmli olduğunu o yüzden kullandı bugune kadar

hadi bi ozet gecelim
diyelimki kactin evlendin,annenin babanin yuzunu yere egdirdin(bunu hic konuya bile katmasak)

baska bi sehre gidiceksiniz

sonra evlenmis olucaksiniz(maglum seni kullaniyo bu oglan,nikah bile yapmaz belki)

sen dizini kirip evde oturucaksin

o seni hic ciddiye almiycak, zaten eli mahkum bana,ailesine rest gecti daha kabul etmezler geri donse diycek

sen evde hapis hayati yasiycaksin

o gununu gun edicek(ki bence o tiplerden) hergun senden gizledigi biseyi daha ogreniceksin

hatta aldattigini,ama sen hic bisey yapamiycaksin,cunku arkanda kimsen yok,ona mahkumsun

fasa fiso devam eder bu boyle, senin yolunu secenlerin(yani tehditlerle kacanlarin) hayat kalitesi maglum
gerisini sen dusun

canim Allah katinda buyuk bi hata yapmissin,ama bu hayat yolunu secince mutlu olmuycaksin kesinlikle

aklima takilan,sen hala onu seviyorum ayrilamam diyosun, halami onu sevdigini dusunuyorsun, kendine gel canim ya,buna sevgi denilemez

Son düzenleme:

sana şöyle söyleyebilirim canım öncelikle üzüldüm durumuna hata etmişsin ama ne demişler zararın neresinden dönülürse kardır. Bence kızlığını ona verdin diye kendine hayatını zindan etme sakın ama sakın ve bırak onuda bak ayrılmışsınız zaten bırak gitsin bu çocuk anladğım kadarıyla senin başına bela olucak kızlığını kullanıyor sana karşı ve bu çok kötü birşey yaşın daha kaç yaaa Allah aşkına kendine kötülük etme tatlım bırak gitsin kızlık konusunda şuan için düşünme kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilsin ama ailen duymasın çok üzülürler ve sonrasında mecbur kalırsın onunla evlendirilmeye belkide.o yüzden kaç kurtul derim yani kaç derken okulunu oku üniversitene git inan hayat çok güzel herşeye rağmen buna değer hayatını karartmaktansa böyle bir insanla seni aldatan vs. gibi adamla geçirmektense onsuz bir hayatı tercih et derim biraz gururlu ol canım kızlık demek herşey demek değil tabikide namus çok önemli ama yapmışsın bir hata ve bu hatana o çocukla devam ederek yenilerini ekleme... ve sakın sakın haaaaaaaaaaa kaçmayıııı kendine zarar vermeyi düşünme bile!yazık ailene sevdiklerine onları kaçarak veya intahar ederek kahretmeye hakkın yok bunu unutma sakın!!!!!!!!!!

insanlar hata yaparak yaşar hatasız insan yokk ne yapsın bundan dolayı pisman olmus duygularına o an yenik düşmüssse o insana inanms güvnms onu sevmsse sonrada bölee pisman olmussa ne yapsın artık kendi yoluna bakıcak ilerde evlenecegi insanı kandırmıs olacak blki ama erkekler bize gelirken çokmu saf temiz geliyolarr pis nefisliler

sakın bir delilik yapma, yaşından dolayı böyle şeyler ağır geliyor olabilir ama dünyanın sonu değil,

ilişki yaşadığın için onun malı olmadın sen, sakın ona mecbur olduğunu düşünme, onun yönlendirmesiyle iş yapma,

4 yıllık üniversitene git mesleğini eline al, dönüp baktığında gülüp geçeceksin bu günlerine,

hayat insanlara ne süprizler gösteriyor, herşeyde böyle öldüm bittim yapmayın lütfen kızlar,

böyle iradesiz,güçsüz olursak, bizlerin yetiştireceği nesil nasıl olur,güçlü olmalısın aileni ve kendini düşün tatlım.

sakin intihar etme.

bu dünya imtihan dünyasi. sabret bekle ve savas. nekadar güclü oldugunu ona göster.

oku meslegini al eline ve en önemlisi unut onu.

Oda biliyor üniversiteye gidince gözün açılacak ,aklın başına gelecek diye göndermez tabi.
Açık açık diyorum sakın öyle bir salaklık yapma bas git oku okulunu.
Kızlığa, erkekler aslın da bu kadar takıntılı değil neden böyle lanse ediliyor anlamış değilim.

ay olurmu öyle şey afedersn yemedikleri halt kalmıyoo sonra evlencegim kz temiz olsun derler bu kadar benciller işte kimiside bu kızcagız gibi gider birini kandırır el degmemis kızın duygularıyla oynar sonra bırakır gider ben bu haltıda yedm el degmems birini bulrm gelin ediym der çok benciller ya çokk

Sırf bekaretin gitti diye seni ezen biriyle evlilik düşünme canım. Daha yasın cok kücük. Buradaki büyük,tecrübeli ablalarının dedigini dinle. Yanlıs birsey yapma. Okulunu oku,bitir. Kendin icin caba göster. Bekaretin yok diye ''kimse benimle olmaz'' deme. Önemli olan insanlık,dürüstlük. Seni bu sekilde sevecek ve kabullenecek birisini bulursun. Sakın kendini kullandırma. İntihar kelimesini aklından cıkar! Ne yani en ufak seyde intihar etmeye kalkarsak nerede kendimize olan saygımız? Korkma hic birseyden. Bekaret evet cok önemli birsey ama bu demek intihar etmek degil. Kendini ezdirme. Oku!

Canım ya bu adamlar saf mı o kadar kızlarla geziyorlar tozuyorlar,bu kızlar uzaydan mı geliyor.
Kimsenin alnın da yazmıyor bekaret.
Üzülüyorum ya bir zar için mahvolan hayatlar duyunca.

ben tüm bu söylenenleri bildiğim halde onu bırakamadım isde ama düsündükce yaptıklarını falan kendimde tiksiniyorum nasıl hazmettim diye.inanın daha cok sey var...o benimle yetinemedi benim korktuğum bisey daha var akrabayiz sürekli adını duyucam görücem ve o an ne yapıcam düğünlermis bayram ziyaretleriymis oturduğu yer zaten her zaman gidip geldiğim yer ben bunlardan kendimi engelleyememkten korkuyorum anlıyomusunuz.en büyük sorun unutmaya calıstıkca böyle sorunların ortaya cıkması

ne var bunda canım..üniversitede başka bir şehri tercih et git uzaklaş ondan.. yok düğünmüş, yok bayram ziyaretiymiş.. gitmeyiver düğünlere şart mı?
hem biliyorsun o adamdan bir halt olmayacağını hem de hala ümit ediyrsun.. burada birinden boşver unut olanları dön sevgiline, kaç ona demesini bekliyor gibisin.. aklını başına topla, kimse vazgecilmez değil.. insanlar şartlar gereği neredeyse mükemmele yakın insanlardan vazgeçiyor, sen böyle bir adamdan vazgecemiyorsun.. nasıl bir mantıktır bir anlasam..

okula göndermemek ne demek..
kim ki o senin okuluna karar veriyo...
kızlık olayına öyle bakma bence..
dünyanın sonu değil emin ol....
senden ayrılmasına gelinceeeeeeeeeeeee....
kurtulmuşsun güzelim bela arıyosun sen...

canım sen delımısın hatalar ınsanoglu ıcın dunyanın sonu degılya bukadar nıye baglıyosun kendını o ınsana ayrılırsan elbet senı sevıcek bekaretınınumrunda olmucagı bırı cıkar karsına yasın daha cok kucukmus hatalarından ders cıkarmaya

eger o cocuk ıcın okumaktan vazgecersen hayatının en buyuk hatasını yapmıs olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…