Ya istedigini yap ya kavga et küs. Boyle insanlara ne yapmali?

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Kizlar merhaba. Ulkece cok buyuk sorunlar yasiyoruz bu yazacaklarim tabiki ufak tefek seyler. Ama fikirlerinizi almak istedim. Cok yakinimdan birisi sehir disina gidecek yakin zamanda. Evde kopegi var. Bana sen bakacaksin ya sizin eve gelecek ya sen aksamlari gelip bakacaksin dedi. Bende bakamam mamasini veririm o cikarim isim gucum var dedim. Evde tek kalamaz geleceksin bakacaksin dedi. Konu hayvan sevgisi vs degil zaten. Ama gitmekte kalmakta istemiyorum. Eğitimi olmadigi icin tuvaleti vs surekli takip etmek gerekiyor. Ben yok dedikce birseyler anlatmaya calistikca usteledi. Yok yok baska bakacak kimse yok vs diyor. Simdi mesaj atayim dedim ona gore kendini ayarlasin. Hani istedigi olmayinca bir isim dustu yapmadin tipindeninsanlar var ya oyle. Ki hep biz yanındaydık. Ya tartiscaz ya ben susup gidicem ama gitmemekte kararliyim. Bu durumdane yapmam gerek? Aramasini mi bekleyeyim mesaj mi atayim?

Böyle de emir ile ‘işini yaptıranı’ ilk kez görüyorum . İnsanlarda bir tuhaf oldu . Ne yaparsınız bilmem ama ben köpeğe çok üzüldüm :KK43: yazık .

Evcil hayvanların oyuncak olmadığını ne zaman öğrenecek acaba insanlar .. hayvanı olan , tatile gittiğinde ne yapacağını da bilmeli . Sırf köpeğim için (uçakta korkar birşey olur diye allah korusun ) 2100 km yolu araba ile geleceğiz . Bu akşam yola çıkacağız ..
insanlar ne kadar acımasız olmuş 🥺

Sürekli böyle konusuyor. Rica etse boraz yumusar belki ama gelemem dedigimde gelirsin gelirsin baska kimse yok kalamaz o tek basina dedi boyle kustah bir tavirla.

Gitmeyin tabiki. Uşağı mi var bozulursa bozulsun. Bir yere gidecekse köpeğini de düşünüp gitsin başka insanlara yıkmak kolay tabi

Böyle de emir ile ‘işini yaptıranı’ ilk kez görüyorum . İnsanlarda bir tuhaf oldu . Ne yaparsınız bilmem ama ben köpeğe çok üzüldüm :KK43: yazık .
Isleri surekli sehir disinda. Basinda almayin dedigimizde lafi agzimiza tikadilar. Sadece sevmekle hayvan bakilmiyor. Bende kedi besliyorum sorumluluk ayri birsey.

Aramasını beklemeden mesaj at ya da sen ara söyle. Diğer türlü onu yarı yolda bırakmaşsın gibi bir imaj oluşur.

Kizlar merhaba. Ulkece cok buyuk sorunlar yasiyoruz bu yazacaklarim tabiki ufak tefek seyler. Ama fikirlerinizi almak istedim. Cok yakinimdan birisi sehir disina gidecek yakin zamanda. Evde kopegi var. Bana sen bakacaksin ya sizin eve gelecek ya sen aksamlari gelip bakacaksin dedi. Bende bakamam mamasini veririm o cikarim isim gucum var dedim. Evde tek kalamaz geleceksin bakacaksin dedi. Konu hayvan sevgisi vs degil zaten. Ama gitmekte kalmakta istemiyorum. Eğitimi olmadigi icin tuvaleti vs surekli takip etmek gerekiyor. Ben yok dedikce birseyler anlatmaya calistikca usteledi. Yok yok baska bakacak kimse yok vs diyor. Simdi mesaj atayim dedim ona gore kendini ayarlasin. Hani istedigi olmayinca bir isim dustu yapmadin tipindeninsanlar var ya oyle. Ki hep biz yanındaydık. Ya tartiscaz ya ben susup gidicem ama gitmemekte kararliyim. Bu durumdane yapmam gerek? Aramasini mi bekleyeyim mesaj mi atayim?
Yahu insanın anası babası böyle bir üslup kullanamaz kimmiş bu? Bir mecburiyet durumunuz mu var? Yardım mı ediyorlar size?

Yahu insanın anası babası böyle bir üslup kullanamaz kimmiş bu? Bir mecburiyet durumunuz mu var? Yardım mı ediyorlar size?
Hayir asla. Hatta biz destek olmaya calisiyoruz. Tavri her zaman bu sekilde. Ama ben sıkıldım artik

Hayir asla. Hatta biz destek olmaya calisiyoruz. Tavri her zaman bu sekilde. Ama ben sıkıldım artik
Kim arkadaşım bu? Devlet sırrı mı neden söylemiyorsun?
Ne hali varsa görsün. Düşünecek kadar zaman harcamaya dahi değmez.

O masum köpek ne olacak şimdi. .Ben onu düşündüm açıkçası. .İnat etmenin yeri ve zamanı değil gibi.
O yakınınız yüksek ihtimal kardeşinizdir diye tahmin ediyorum.
Tavrı hoşunuza gitmeyebilir fakat size güvendiği kesin.
Ben olsan o yavrunun hatırına bu seferlik destek olurdum ..Daha sonra başka bir şeyine tepki verir , isteklerini yapmazdım.

Bakmak istemiyorsanız bu sizin sorumluluğunuz degil sonucta mesaj atın ve kesin konuşun size emir vererek konusması gerektiğini de hatırlatın

Kisi teyzem. Önemi olmaz diye düşündüm ama soran cok olmus

Kisi teyzem. Önemi olmaz diye düşündüm ama soran cok olmus
İşte büyük diye kendisini hak sahibi sanıyor. Artık yetişkin olduğunuzu, emir veremeyecegini anlatın gerekirse sert bir dille.

Evet tavri o sekilde zaten hep. Daha cok firin ekmek yemeniz lazim, neler göreceksiniz hayatta modunda.
Öf en nefret ettiğim insan tipi. Yaşla saygı kazanmaya çalışır. Daha uzun yaşadı diye kendini bir halt zanneder. Verin ağzının payını.

Back
X