ya kedi alerjisi varsa?

ilk mesajımda yazdım, çocuk doktorum çok onaylıyor kediyi, jinekoloğumun da kızının hamileliğinde ve sonrasında köpeği vardı. Amerika'da her ailede var bu 4 ayaklılardan :)

Ay çoook teşekkür ediyorum sizlere , içimi o kadar ferahlattınız ki. Aşığım hayvalara ve işimizde kedi köpek üzerine olduğu için haliyle içim gidiyor dükkanda alışıyorum satıldığı zaman gözlerim doluyor. Çok istiyordum evime almak ve bu sözleriniz umut oldu doktorumada danışıp bebeğim doğmadan alıcam ki bebeğimede dost olsun bu örnekleri duymak çok mutlu etti

hayvan beslemeyen böyle bir şeyi anlayamaz. evlilik yorumu ne alaka? herkes aşık oluyor erkek arkadaşı oluyor illa imza olması gerekmiyor evlilik ile ilgili olan şeyleri hissedebilmek için.
o hayvanla senelerce oluşan aradaki bağ farklı. bunu HAYVAN BESLEMEYEN ANLAYMAZ!
ben yorum yapıyorsanız bari sorgulamayın yazdım okuman iyi ama algılama sorunlu ise bilemem onu. kedinmi çocukmu ne demek? kadın bunu dert edinmese buraya konu açmazdı.
ben hayvan besleyen birinin kedi gidecek kelimesini bu kadar basit kullacağına inanmıyorum kusura bakma şekerim.

Bizde kedilerde büyüdük eşim hiç grip olmadığımı farketmiş acaba kediyle büyüdüğünden olabilir mi? der.profildeki kedimiz, hamileyken jinekoloğum öyle korkuttu muhtemelen toxsoplazma çıkacak dedi, kediye çare bul dedi.ne bişey çıktı ne kediye onun deyimiyle çare bulduk.

valla hiç sevmem sizin gibi insanlarla tartışmayı

Herkes haddini bilsin işte
kimse kimin yorum yapacağına karismasin

iyi geceler öptüm

Kediyi bilmem ama köpeği bebek doğmadan almayın. yavru köpeğin sorumluluğu büyük, çok ilgi ister; hamileyken ve çocuk doğunca gerekli vakti yavru köpeğe ayıramazsınız. Eğer almak istediğiniz köpekse çocuğunuz doğsun, biraz düzeniniz otursun, köpeğe de gerekli vakti ayırabilecek hale gelin öyle alın.

Kedi hakkında benim yorum yapmam çok doğru olmaz.

valla hiç sevmem sizin gibi insanlarla tartışmayı

Herkes haddini bilsin işte
kimse kimin yorum yapacağına karismasin

iyi geceler öptüm
Sizin gibi derken hayvan sever demek istedim
sizin gibi kötü manasinda değil
sana hiç yakisiyor mu böyle yapmak gibi mesela öf anlatamadim

Nasıl anlamaz anlamasa ne olur,burası bir forum zaten forumların amscı farklı görüşleri birleştirmek.Bu çok büyük dert olabilir ama eğer kediye alerji çıkarsa yapılması gerekilen şey belli ki zaten konu sahibi de öyle yapar kediyi yakınına vs verir.Alerjik astımı olan bir çocukla kedi nasıl aynı evde yaşayacak.Zaten kimse konu sahibini suçlamıyor sen kedini seçersin kesin!! diye,bunun olmayacağı belli.Sadece görüşlerini söylüyorlar.

Kedi mi köpek mi ?

Hem köpek besliyorum,hem kedi besliyorum ve onlar benim canlarım..Ben ne olursa olsun asla ikisinden vazgeçmezdim söz konusu çocuğum bile olsa..Gerekirse farklı odalarda tutardım,asla bir araya getirmezdim çocuğumla ama kesinlikle ayrılmazdım hayvanlarımdan...İnsanlara burda konu sahibini yadırgamak kolay geliyor ama kimse o duyguyu yaşamadan bilemez..Kediside onun çocuğu gibi şuan da arada kalmak çok zor...

Konu sahibi arkadaşım inşallah çocuğunda alerji çıkmaz..Geçmiş olsun, sorun neyse umarım bir an önce düzelir...

jinekoloğunuz muhtemelen toksoya bagısıklıgınız vardır demeliymiş, hayvan sevmediği belli
ayrıca çiğ et yemeyen kediden tokso bulaşmaz ki hepimiz çiğ et yemedikleri halde aşılarını yaptırıyoruz, çok cahilmiş doktorunuz

eğer çocukta kedi alerjisi çıkarsa ki umarım çıkmaz bence kedinizi eğer bakabilecekse annenize k.validenize emanet edebilirsiniz. ama ciddi bir alerjik durum söz konusu olsaydı zaten şimdiye kadar beraber yaşayamazdınız bence kreşte bişeye alerjik reaksiyon gösterdi çocuğunuz halıflex oyun hamuru vs bile olabilir.

Ben anlıyorum sizi, o sevgiyi yaşamayan bilemez. Avrupada kedi-köpek olmayan ev yok. Hatta bazı tedavi yöntemlerinde bile kullanıyorlar. Benim komşum var çocuğu çok saldırgandı, babası yüzünden sanırım evde kavga şiddet. Ayrıldı eşinden, ama çocuğun psikolojisi bozulmuştu ve pedagog hayvan beslemesini önerdi. Oda evine persian aldı bembeyaz. Çooook tatlıı. Yemin ederim çocuk o kadar değişti ki onu aldıktan sonra. Bir kere konuşmalarına şahit oldum okuldan geliyordu arkadaşı dedi bize gelsene oda diyor ki gelemem kedi var evde beni özlemiştir.

FashionStil cok teşekkür ederim ama temizlik günlerinde kedim makineden ve kadınlardan korktuğu için saklanıyor akşama kadar , bu bile psikolojini kötü etkiliyor, yani bunu vereyim kedimi anlamında söylemiyorum ama kedimi odaya kapatamam

Sen varya birtanesin

annemin kedisi var zaten ve hiç iyi anlaşamıyorlar, bir de kedim başka kedi kokusu var diye annemi hiç sevmiyor. kreşte halıflex yok ama başka bir sey olabilir haklısınız

Traş olabilir fakat surekli anestezi yerine senede 1 kere o hemen uyanilan anesteziden yaptirabilirsiniz.diger zamanlarda da esinizle goturup trasa biriniz ellerinden biriniz ayaklarindan tutup vet hekimde tras edebilecegi kadar eder.simdi benimde bebisim olacak Allahin izniyle kedi kopek ve papagan besliyorum.kopegm rahat tras oluor papagana yapacak bor sey yok salik o zaten butun gun gezior ve diskisi zehirli cok zararli hali yok evimde surekli siliorum ,kedim icinde bu tuy dokme zamanlarinda boyle yapariz dedik cunku bebisimizde emekleyecek.gercekten cok zor sizin icin insallah polen falan gecici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…