ya kedi alerjisi varsa?

Uyuyusa bakkk yaaa:))
Çok güzel birşey ya inanın saatlerce onu izledim o kadar güzel ki maşallah ya içime sokasım geliyor ağzını burnunu yediğimm hergün anneme yalvarıyorum getirin bana diye ama haftada bir kere görebiliyorum

Neyse ben onerilerde bulundum insallah cikmaz kotu birsey.hayvanseverler birbirini buldumu konu dagilir gider:)opuyorum sizleri

Köpeklerde hiç sevmiyor kapatılmayı ama kediler daha beter..Benim köpeğimle kedim birlikte büyüdükleri için çok iyi anlaşıyorlar ve kıskançlık pek olmaz aralarında..Güzel havalarda köpeğim genelde bahçe de olur,istediği zaman girer eve,canı sıkılınca bahçeye çıkar ama kedimi bahçeye salmıyorum..Zıplayıp dışarıya çıkabiliyor çünkü..Birtek aralarında o yüzden kıskançlık oluyor..Hem bana trip atıyor resmen,gelmiyor yanıma onu salmadım diye,hem de köpeğimi tırmalayıp kaçıyor kininden :) Ama mesela köpeğim sadece biraz havlar ve susar öyle bir durum olsa pek takmaz yani..Kediler bu durumlarda daha hassas,yapacakları bir şeye engel olduğun zaman kızıyorlar hemen,o yüzden işin çok zor..İnşallah çocuğunda alerji çıkmasın da kapatmana gerek kalmasın..

Ama bu konu evcil hayvanlar bölümüne yakışıyor gibi

Son düzenleme:
Bence kedi alerjisi değil bebişin sorunu kuzum.Fikrimi de söyleyeyim de içimde kalmasın.
Geçmiş olsun

Benim oğlumda bu sene kreşe başladı ve hep öksürüyor. Bir türlü geçmeyince alerji testi yaptırdım bende bir şey çıkmadı. Doktorumuz bu sene böyle geçecek diyor.

Sizinki de büyük ihtimalle kreşe başladığı içindir.

Canim o alerji testi cok eziyetliymis, bana biraz bahseder misin rica etsem

Esim hayvanat bahcesinin yanindan gecerken morario kalan bir cocukmus simdi iki kedimiz var ve ve astimi atlatti. Ilk zamanlar verdigi tepkiler de tamamen kayboldu.

Kizinizda alerji oldugunu dusunmuyorum belki kresten kaynaklanabilir ve mitelara karsi da olabilir. Burnuna da baktirmalisiniz bence. Cunku burunda kisitlama yaratan et ve memik olusumlari da alerjilere sebep olabiliyor :)

Saglicakla kalin.

Canim o alerji testi cok eziyetliymis, bana biraz bahseder misin rica etsem
Biz kan testi yaptırdık. Sadece kan aldılar. Doktorumuz yazdı testleri o kadar. Siz deriden mi yaptıracaksınız? Bellî bir yaşın altındaysa deriden yapmıyorlar diye biliyorum.
Doktorun istediği testleri yarın atarım sana istersen.

Goz akintisi oldugunda kbb'ye de gitti. Herhangi bir şey cikmadi. Umarim yoktur, bana da yorumlardan sonra yok gibi geldi.

Bugun kan verdik ama sonuclar cikmadi. Deri de yapılacak dendi, 3 yasinda. Bilindik bir hastane doktoruydu, bilemedim simdi. Kac yasin altina yapmiyorlarmis?

Benim de oğluşum kuşum var.
Daha 4 aydır bizimle olduğu halde yokluğunu düşünemiyorum.
Çocuğum yok ama olup da alerjisi çıksaydı oğluşumu birine sahiplendirirdim mecburen.
Tabiki sürekli olarak görebileceğim birine sahiplendirirdim.

Benim kedim 6 yasinda ama. 6 koca yil

Kediye alerjisi olsaydi zaten okadar uzun süre hayatta kalamazdi rahat olun..
Ben kucukken kedi istemistim cok annem almiyordu,sokakta yavru bi kedi sevdim o gun ölüyordum ve göğsüm 5. Derece yanik gibi su toplamisti tüm testlerim yapildi ve sadece kediye alerjim cikti..

Bence sorun kedi degildir icinizi ferah tutun. Evlatlarinizla pisinizle saglikli uzun omurler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…