ya kedi alerjisi varsa?

:) temiz çıkınca garipsedi baya baya bekliyormuş hani:) her gidişimde kedimi sorar olmuştu:)
Kediler müthiş varlıklar, ev biraz dağınık olsun sürat yapar, patilerinin ucuyla dolaşır:)ev temizlendiğinde keyifle tekli koltuğa oturur.tozu,dağınıklığı sevmez. Tuvaleti kirliyse miyavlar.öyle pirupaktır hayvanlar.

evet biz de tıraş ettiriyoruz, kendisi de cok rahatlıyor çunku
sizin de çok güzel bir aileniz var belli :)
papağanı ben de cok istiyorum, bayılıyorum

Yok canım köpekler çook ilgi istiyorlar ve bebeğimi kıskanır bunalıma girer Yazık oda bebek olucak daha ama kedi kendi halınde takıldığı için öyle sıkıntı olmuyor.. Köpekte baktım uzun bir süre ve öldükten sonra yerine başka bir köpek koyamadım malesef ... Kedi istiyorum

aynen ya :)
bizimki de temizlikten sonra tekli koltuğa geçer direkt
bir de muhtemelen olmayacaktı mesajımda

Birde benim esimin kedilere cok fena alerjisi vardi yanasamiyordu yuzu sisip kasiniyordu.bende bekarken annemlerde 1 kedim var onlarinda evladi gibi adi nuri.cok severim kediyi eve alamadigimdan bazen onu alirdim ama esim onda alerjisi tutmazdi tutsa bile cenesi hafif kasiniyordu.neyse nuri gitti geldi boyle bize.annemde vermiyor özluyor oglusunu:)esime dedim yaaa kedide istiyorum ben iste alerji falan sonra veterinerimize sordum kopegimi asiya goturdugum bir gun neden nuride kötü olmuor die hemen bana Kisirmi nuri dedi evet dedim o yuzden dedi.sonra gozu acilmamis bir kedi buldum besledim 6 aylikken daha ergenlige girmeden kisirlastirdim ve hic bir problemimiz yok.esimde sariliyor öpuyor bizimle yatiyor rahatiz:)mmaasallah...fakat adtim alerjisi zor bir durum ailede ailisik oldugu kimse yokmu emanet edebileceginiz

Ben kedimi ist un tümünü araştırıp anestezi olmadan traş yapan yeri bulup götürdüm.ama öyle kuşkuluydum ki gözümü kırpmadım desem yeridir traş yaparken.öyle güzel traş ettilerki bir yandan seviyorlar bir yandan dinlendiriyorlar traş 2.5 saat sürüyor ama kedim keyifle traş oluyor

Canım onu son çare olarak söyledim..Yani benim de kedim ve köpeğim var kendi adıma söylüyorum vermek yerine gerekirse ayrı odalarda tutardım..Hayvanların bağlanıp,kapatılmasına bende karşıyım ama onu başka birine vermek psikolojisini daha da kötü etkileyeceği için mecbur kapatırdım yine de vermezdim..

bizim kedimiz de kısır
hayır, hiç kimse yok maalesef (bunu düşünmüyorum zaten ama dusenecek olsam bile yok)

Ayy ayneen benimde 10 yaşında bir kardeşim var annem kardeşim çok sinirli diye pskologa götürdü o demiş bir hayvan beslesin diye ve kedi aldılar o kadar güzelki ya bembeyaz daha bugun bendeydiler ayrılamadım resmen o yüzden bende istiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum hayvanları ve bebeğiminde bu sevgiyle büyümesini istiyorum bakIn annemlerin aldığı kedide bu sevmemek elde miii Giderken o kadar üzüldüm ki

Eklentiler

• image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 111
evet biz de tıraş ettiriyoruz, kendisi de cok rahatlıyor çunku
sizin de çok güzel bir aileniz var belli :)
papağanı ben de cok istiyorum, bayılıyorum
Bizim papagan deli biraz:)kendini denizli horozu zannediyor zannedersem.butun gun kediyle kopegin pesinde kosuyor yazik hayvanciklar kaciyor ondan bir video koysam ölürsunuz gulmekten.paytak paytak peslerinde.kopek havliyor hic geri adim yok kabartiyor kendini daha fena saldiriyor:)))bebisimizde gelecek insallah cok sansli bir bebek olucak 3 tane kardesi var simdiden

benimki bağırır kesin, üff yaa bunları hiç düşünmek istemiyorum
hayvanın maması ve wcsi ayrı yerlerde olmalı biliyorsun
bir de kediler evlerini çok sahiplenirler, köpek belki kapatılabilir ama kedi hiç kabullenemez gibi üff yaaa

çok tatlıymış pamuk sultan :)
profildeki de benim kızlar, kız kıza dedikodu yapıyorlar

Ne guzel iste zaten kesinlikle ev kedisiyse senede 1 kere tras olmali.kendini daha rahat hisseder bende iste senede 2 Kere dusunuorum bebek oldugunda tam tuy degistirme zamani

bizim kedimiz de kısır
hayır, hiç kimse yok maalesef (bunu düşünmüyorum zaten ama dusenecek olsam bile yok)
Yok dusunuosunuz die demedim en kotu ihtimali ben dusundum.benim nuri isimli kedim bende de annemde de kaldiginda rahat ediyor tanidigi icin o yuzden dedim.

Uyuyusa bakkk yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…