jinekoloğunuz muhtemelen toksoya bagısıklıgınız vardır demeliymiş, hayvan sevmediği belli
ayrıca çiğ et yemeyen kediden tokso bulaşmaz ki hepimiz çiğ et yemedikleri halde aşılarını yaptırıyoruz, çok cahilmiş doktorunuz
evet biz de tıraş ettiriyoruz, kendisi de cok rahatlıyor çunkuTraş olabilir fakat surekli anestezi yerine senede 1 kere o hemen uyanilan anesteziden yaptirabilirsiniz.diger zamanlarda da esinizle goturup trasa biriniz ellerinden biriniz ayaklarindan tutup vet hekimde tras edebilecegi kadar eder.simdi benimde bebisim olacak Allahin izniyle kedi kopek ve papagan besliyorum.kopegm rahat tras oluor papagana yapacak bor sey yok salik o zaten butun gun gezior ve diskisi zehirli cok zararli hali yok evimde surekli siliorum ,kedim icinde bu tuy dokme zamanlarinda boyle yapariz dedik cunku bebisimizde emekleyecek.gercekten cok zor sizin icin insallah polen falan gecici
Yok canım köpekler çook ilgi istiyorlar ve bebeğimi kıskanır bunalıma girer Yazık oda bebek olucak daha ama kedi kendi halınde takıldığı için öyle sıkıntı olmuyor.. Köpekte baktım uzun bir süre ve öldükten sonra yerine başka bir köpek koyamadım malesef ... Kedi istiyorumKediyi bilmem ama köpeği bebek doğmadan almayın. yavru köpeğin sorumluluğu büyük, çok ilgi ister; hamileyken ve çocuk doğunca gerekli vakti yavru köpeğe ayıramazsınız. Eğer almak istediğiniz köpekse çocuğunuz doğsun, biraz düzeniniz otursun, köpeğe de gerekli vakti ayırabilecek hale gelin öyle alın.
Kedi hakkında benim yorum yapmam çok doğru olmaz.
aynen ya :):) temiz çıkınca garipsedi baya baya bekliyormuş hani:) her gidişimde kedimi sorar olmuştu:)
Kediler müthiş varlıklar, ev biraz dağınık olsun sürat yapar, patilerinin ucuyla dolaşır:)ev temizlendiğinde keyifle tekli koltuğa oturur.tozu,dağınıklığı sevmez. Tuvaleti kirliyse miyavlar.öyle pirupaktır hayvanlar.
Traş olabilir fakat surekli anestezi yerine senede 1 kere o hemen uyanilan anesteziden yaptirabilirsiniz.diger zamanlarda da esinizle goturup trasa biriniz ellerinden biriniz ayaklarindan tutup vet hekimde tras edebilecegi kadar eder.simdi benimde bebisim olacak Allahin izniyle kedi kopek ve papagan besliyorum.kopegm rahat tras oluor papagana yapacak bor sey yok salik o zaten butun gun gezior ve diskisi zehirli cok zararli hali yok evimde surekli siliorum ,kedim icinde bu tuy dokme zamanlarinda boyle yapariz dedik cunku bebisimizde emekleyecek.gercekten cok zor sizin icin insallah polen falan gecici
Canım onu son çare olarak söyledim..Yani benim de kedim ve köpeğim var kendi adıma söylüyorum vermek yerine gerekirse ayrı odalarda tutardım..Hayvanların bağlanıp,kapatılmasına bende karşıyım ama onu başka birine vermek psikolojisini daha da kötü etkileyeceği için mecbur kapatırdım yine de vermezdim..FashionStil cok teşekkür ederim ama temizlik günlerinde kedim makineden ve kadınlardan korktuğu için saklanıyor akşama kadar , bu bile psikolojini kötü etkiliyor, yani bunu vereyim kedimi anlamında söylemiyorum ama kedimi odaya kapatamam
bizim kedimiz de kısırBirde benim esimin kedilere cok fena alerjisi vardi yanasamiyordu yuzu sisip kasiniyordu.bende bekarken annemlerde 1 kedim var onlarinda evladi gibi adi nuri.cok severim kediyi eve alamadigimdan bazen onu alirdim ama esim onda alerjisi tutmazdi tutsa bile cenesi hafif kasiniyordu.neyse nuri gitti geldi boyle bize.annemde vermiyor özluyor oglusunu:)esime dedim yaaa kedide istiyorum ben iste alerji falan sonra veterinerimize sordum kopegimi asiya goturdugum bir gun neden nuride kötü olmuor die hemen bana Kisirmi nuri dedi evet dedim o yuzden dedi.sonra gozu acilmamis bir kedi buldum besledim 6 aylikken daha ergenlige girmeden kisirlastirdim ve hic bir problemimiz yok.esimde sariliyor öpuyor bizimle yatiyor rahatiz:)mmaasallah...fakat adtim alerjisi zor bir durum ailede ailisik oldugu kimse yokmu emanet edebileceginiz
Ayy ayneen benimde 10 yaşında bir kardeşim var annem kardeşim çok sinirli diye pskologa götürdü o demiş bir hayvan beslesin diye ve kedi aldılar o kadar güzelki ya bembeyaz daha bugun bendeydiler ayrılamadım resmen o yüzden bende istiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum hayvanları ve bebeğiminde bu sevgiyle büyümesini istiyorumBen anlıyorum sizi, o sevgiyi yaşamayan bilemez. Avrupada kedi-köpek olmayan ev yok. Hatta bazı tedavi yöntemlerinde bile kullanıyorlar. Benim komşum var çocuğu çok saldırgandı, babası yüzünden sanırım evde kavga şiddet. Ayrıldı eşinden, ama çocuğun psikolojisi bozulmuştu ve pedagog hayvan beslemesini önerdi. Oda evine persian aldı bembeyaz. Çooook tatlıı. Yemin ederim çocuk o kadar değişti ki onu aldıktan sonra. Bir kere konuşmalarına şahit oldum okuldan geliyordu arkadaşı dedi bize gelsene oda diyor ki gelemem kedi var evde beni özlemiştir.
Bizim papagan deli biraz:)kendini denizli horozu zannediyor zannedersem.butun gun kediyle kopegin pesinde kosuyor yazik hayvanciklar kaciyor ondan bir video koysam ölürsunuz gulmekten.paytak paytak peslerinde.kopek havliyor hic geri adim yok kabartiyor kendini daha fena saldiriyor:)))bebisimizde gelecek insallah cok sansli bir bebek olucak 3 tane kardesi var simdidenevet biz de tıraş ettiriyoruz, kendisi de cok rahatlıyor çunku
sizin de çok güzel bir aileniz var belli :)
papağanı ben de cok istiyorum, bayılıyorum
benimki bağırır kesin, üff yaa bunları hiç düşünmek istemiyorumCanım onu son çare olarak söyledim..Yani benim de kedim ve köpeğim var kendi adıma söylüyorum vermek yerine gerekirse ayrı odalarda tutardım..Hayvanların bağlanıp,kapatılmasına bende karşıyım ama onu başka birine vermek psikolojisini daha da kötü etkileyeceği için mecbur kapatırdım yine de vermezdim..
çok tatlıymış pamuk sultan :)Ayy ayneen benimde 10 yaşında bir kardeşim var annem kardeşim çok sinirli diye pskologa götürdü o demiş bir hayvan beslesin diye ve kedi aldılar o kadar güzelki ya bembeyaz daha bugun bendeydiler ayrılamadım resmen o yüzden bende istiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum hayvanları ve bebeğiminde bu sevgiyle büyümesini istiyorumbakIn annemlerin aldığı kedide bu sevmemek elde miii Giderken o kadar üzüldüm ki
Ne guzel iste zaten kesinlikle ev kedisiyse senede 1 kere tras olmali.kendini daha rahat hisseder bende iste senede 2 Kere dusunuorum bebek oldugunda tam tuy degistirme zamaniBen kedimi ist un tümünü araştırıp anestezi olmadan traş yapan yeri bulup götürdüm.ama öyle kuşkuluydum ki gözümü kırpmadım desem yeridir traş yaparken.öyle güzel traş ettilerki bir yandan seviyorlar bir yandan dinlendiriyorlar traş 2.5 saat sürüyor ama kedim keyifle traş oluyor
Yok dusunuosunuz die demedim en kotu ihtimali ben dusundum.benim nuri isimli kedim bende de annemde de kaldiginda rahat ediyor tanidigi icin o yuzden dedim.bizim kedimiz de kısır
hayır, hiç kimse yok maalesef (bunu düşünmüyorum zaten ama dusenecek olsam bile yok)
Ay yerim onları ben nasılda güzeller öyleeeçok tatlıymış pamuk sultan :)
profildeki de benim kızlar, kız kıza dedikodu yapıyorlar
Uyuyusa bakkk yaaa:))Ayy ayneen benimde 10 yaşında bir kardeşim var annem kardeşim çok sinirli diye pskologa götürdü o demiş bir hayvan beslesin diye ve kedi aldılar o kadar güzelki ya bembeyaz daha bugun bendeydiler ayrılamadım resmen o yüzden bende istiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum hayvanları ve bebeğiminde bu sevgiyle büyümesini istiyorumbakIn annemlerin aldığı kedide bu sevmemek elde miii Giderken o kadar üzüldüm ki
Bunlarda benim bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?