ya kişiliğimden ödün vereceğim ya evliliğimden...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar merhaba, bilmem kaçıncı konum aynı sorun hakkında. Evet sorunum eşimin ailesi. Beklentilerinin aşırı yüksek olması, beklentileri yerine gelmeyince kv nin ağzına geleni sayması, tüm aileme beni şikayet etmesi, aradan zaman geçtikçe de barışma çabası. Maalesef çok yakın oturma hatasına düştüm, ailem de uyarmadı. Benim ailemin aşırı bir beklentisi olmadığından onları da öyle zannettiler sanırım. Gel zaman git zaman gerçekler su yüzüne çıktı. Ben yoğun çalışan bir insanım, akşam eve gelmem 7 den sonradır en erken. Mesaim de yoğun. Çalışan bayanlar anlar. Bu kadar yoğun bir çalışma hayatı içinde tabi ki ailelere zaman ayırıyordum, fakat yetmiyordu. Haftada 1 gitsen 2 gitmem istendi, her telefon açtıklarında yanlarında çanta gibi beni götürmek istediler her yere, akşam yemeğe gidilince gece 12 lere kadar koltukta put gibi oturup gülümsemem gerekiyordu. malum kp protokol adamı öyle rahat oturamazsın. Daha bir çok beklenti...Dediğim gibi beklentileri arttıkça bana kinleri de arttı. Yetişemiyorsan ailemize işini bırak bile dedi kv. Ben onlara hiç bir zaman saygısızlık yapmadım, kırılmasınlar diye her çağırdıklarında gitmeye, her özel günde yanlarında olmaya çalıştım, yeri geldi aileme gidemedim onlara gittim. Gece kv istedi diye çıkıp tv ler aldık, ev süsledik şudur budur...En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi. Ki eşimle 4 yılda bir kez 3 günlük bir tatile gidebilmiştik baş başa. Onu bile benle kavga ederek burnumdan getirdi. Yani gitgide beklentileri arttı, git gide ben de bunalmaya başladım. Kv kafasına göre küser muhatap bile olmaz bebek gibi nazlanmak ister, benim böyle bir karakterim yok. Sakin saygılı bir insanım. Ama yapım gereği mik mik her gün her dakka annecim babacım beraber olmak istemem ki bunu hangi gelin ister söyleyin? Kendi ailemle bile bu kadar samimi olmam, olamam da. Sakinliğe yalnızlığa kafa dinlemeye ihtiyacım var, çünkü gün içinde çok yoruluyorum.

Velhasıl kelam özetle; eşim ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş. Ha şu da var kendi ailem için de böyle benim ailem ile de iyi olmamızı istiyor ama takdir edersiniz ki kendi ailesi ile daha fazla... Ya evliliğimi kurtarmak için kv-kp dolu (onların deyimiyle samimi sıcak) bir ilişki içerisine giricem ya da evliliğimi bitiricem. Eşimle aile sorunu dışında bir sorunumuz yok. Annem de her evlilikte bir taraf taviz verir bu durumda sen vermelisin diyor. Siz olsanız ?

Zaten bu evlilik değil ki?
Sizi manipüle etmeye çalışıyor eşiniz.
Ben olsam güle güle derdim.

Bana saygı duymayacaksa, yaptığım fedakarlıkları görmeyecekse, beni olduğum gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışacaksa güle güle...

ne tavizi vereceksin ki. akşam yediye kadar çalışıp bi de gelip başkalarını hoş mu edeceksin ya da milletin yanında çanta olmak için işini gücünü mü bırakacaksın. bu ne saçmalık ya. haftada bir ara bi kaç haftada bi görüş neyine yetmiyor ki karşı tarafın.. eşin de manyak heralde neden mutlu değilmiş acaba? ya da senin mutluluğunun bi önemi mi yk. o rest çekiyosa sen de çek. sen mutlu değilsen ben de öyle mutlu değilim ben neden kendimi değiştireyim onlar değiştirsin de.

Üff nasıl mesafe koydurmuyorlar anlamıyorum.
Mıç mıç olunca ne oluyor.
Evliliğimden ödün verirdim ben olsam.

Hata yapmışsınız.. sınırları en baştan çizmeliydiniz.. siz yüz verdikçe astarı istenmiş.. ama eşinizde yanınızda değil anlattığınız kadarıyla.. Ben değişirim, işi bırakıp kayınvalideyle kanki olurum diyorsan ne ala.. yoksa yol yakınken dön bence.. eşinin kestirip atmasından çok da değer vermediği anlaşılıyor..Elbette göbek bağı kesilmiş bir insanoğlu çıkacaktır karşına..

kimsenin gönlünü hoş etmek için yaratılmadık
ben de bu sekılde bır evlılıgı sonlandırdım
yoksa kendım olmaktan cıkıyordum allaha sukur de ayrıldım

Allahim ben sinir oldum burada...
Madem evcilik oynayacak bir gelin istiyorlarmis calismayan bir gelin bulsalarmis.
Kesinlikle taviz vermeyin derim.
Esiniz burnu surte surte gelir
Gelmezse de kendi bilir.

Siz vereceginiz kadar ozveride bulunmussuniz zaten.
Hakkinizda hayirlisi

dusuncesizler. oyuncak saniyorlar seni heralde. evcillestirme cabasi gibi ne bu boyle. calisip esine destek oldugun icin sukretcklerne bi de bzle ilgienmek icin gerekirse cik demeleri isten yuhhhh!!!! bu ne had bu ne saygisizlk. bunlar benim acimdan kabul edilecek seyler degil. sen bu mantikszlklari sindiririm diyebiliyorsan bozma evliligini.

İyi de yıllar önce susup cici gelin olmak yerine bEn buyum demeliydiniz

Ailelerine uymuyormuşum çok da tın

Her akşamımı Kv ye adamak da bana uymuyor demeliydin

Onların beklentisi bitmez lakün dur diyecek sizsiniz

Çok basit şuraya gidelim hayır şuraya gidelim hayır

Eşin de kendi bilir beğenmiyorsa kapıyı biliyordur herhalde

Kisacasi annemi poh pohlarsan seninle evliligimi surdururm demis kocan tipki cogunluktaki esler gbi.. Kv her dedigine goz yumarm ses etmem katlanacagm diosan dewam et saglam sinir sistemi gerekli boylelerne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…