- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
E milletin kaynanası da erkenden ölüyo napalım şimdi insanın her istediği olmuyor deseydiniz
Böyle yaşayamazsınız ki. Azıcık kendinize saygınız varsa yapamazsınız. Bir yerden bugün olmasa yarın patlar. Çevremde bu şekilde yaşayan bir kaç tanıdığım var. Biri insanlarla diyalog kurmayı bile unutmuş, çünkü saygı olsun diye susmuş, kaynanası onun yerine konuşmuş. Kocası full annesiyle, neredeyse yatmadan yatmaya gidiyor karısının yanına. Diğeri kaç senelik evlilikten ve bir çocuktan sonra patlamak üzere. Yol yakınken arkanıza bakmadan kaçın.
eşime baksanız benim aileme de çok önem veriyor. bence çok mutlu olur tüm aile toplanıp tatile gitsek emin olun. sonra da bunalır her şeyi bana yıkar. klasik erkek.Kendi ilgilensin yahu sen mecbur musun senin ailen birlikte tatile gidelim dese kabul edecek mi
1 milyon olacake senin kafan?
eşime baksanız benim aileme de çok önem veriyor. bence çok mutlu olur tüm aile toplanıp tatile gitsek emin olun. sonra da bunalır her şeyi bana yıkar. klasik erkek.
sizin konularınızı hatırlıyorum. adınıza çok sevindim. blöf olmasa çoktan boşanalım derdi çünkü ben aylar önce ona söyledim, istemiyorsan boşanalım diye. eşim inatla düzeltmeye çabalıyor. benim emin olamadığım tek nokta kv-kp gene aynı şekilde devam eder mi. uzun bir süreç girdi araya çünkü ve onlar barışmak istiyorlar benden yana bir talep gitmedi.Evliliğimin ilk 3 yılı bu şekilde geçti.
Gerçekten çok zorlandım, ama hep direndim.
Kendimden vazgeçmedim.
Konum da var burda.
Sonunda eşim seninki gibi bir blöfle geldi, ve evet eşininki kesinlikle blöf.
Ben aynen kabul ettim.
Gittim davamı da açtım.
3 ay ayrı kaldık, sonra barıştık.
Kii aynı devam etselerdi barışmazdım.
Şuan herkes ince çizgilerimi biliyor ve ciddiyetimin farkındalar.
Bir daha da aynı problemi yaşamadım.
Ben sağ, onlar selamet.
yok eşime ilk boşanalım diyen bendim, yaklaşık 1 sene önce. eşim o zamandan beri düzeltelim kafasında. bunu da artık son çare olarak blöf yaptı gibi düşünüyorum. havlayan köpek ısırmaz, ben olsam çoktan bitirir uzatmazdım mesela böyle blöf yapacağımaSen kocanı daha çok seviyorsun sıkıntı bu, o ya olur ya olur olmazsa boşanırız diyebiliyo, blöf bile olsa diyebiliyo sen diyemiyosun ipler onda gerisini sen bilirsin
Tabii ki ederler. Şans falan verme kv ye. İnsanlar değişmez. Barışırsan daha fazlasını yaparlar. Diyeceğin şu; ben ananla barışmıyorum. Mahkeme orada. Git aç davayı. Yaşadığım sürece ananı görmeyeceğim. İşine gelirse. Bunu diyeceksin ve kararlı olacaksın.sizin konularınızı hatırlıyorum. adınıza çok sevindim. blöf olmasa çoktan boşanalım derdi çünkü ben aylar önce ona söyledim, istemiyorsan boşanalım diye. eşim inatla düzeltmeye çabalıyor. benim emin olamadığım tek nokta kv-kp gene aynı şekilde devam eder mi. uzun bir süreç girdi araya çünkü ve onlar barışmak istiyorlar benden yana bir talep gitmedi.
yok eşime ilk boşanalım diyen bendim, yaklaşık 1 sene önce. eşim o zamandan beri düzeltelim kafasında. bunu da artık son çare olarak blöf yaptı gibi düşünüyorum. havlayan köpek ısırmaz, ben olsam çoktan bitirir uzatmazdım mesela böyle blöf yapacağıma
Blöf olduğuna eminsen tamam boşanalım de o zaman o kıvırsın[/QUOT
bu sefer de istediğini elde edene kadar psikolojik baskı yapar (ki yapıyor). eşim aslan burcu, dediğim dedik bir insan.
Ya yapsın psikolojik baskı. Sen güçlü dur. İnadına güçlü dur. Ne derse desin vazgeçme. Eşini de çok gözünde büyütme. O ne kadar güçlüyse sen daha güçlüsün. İnternetten psikolojik baskı ile baş etme yöntemleri yaz. Çıkanları oku uygula eğer ne yapman gerektiğini bilmiyorsan.
Aynen öyle . Boşanalım diyen insanın neyine baskı yapacak zaten. Ya dava açacak ya kuyruğu kıstırıp eşinin yanında yer alacak.Hayır bide tamam boşanalım diyene nasıl baskı kurulacak ki o durumda geri basmıyosa zaten bitsin
Aynen öyle . Boşanalım diyen insanın neyine baskı yapacak zaten. Ya dava açacak ya kuyruğu kıstırıp eşinin yanında yer alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?