ya kişiliğimden ödün vereceğim ya evliliğimden...

ay ilk cümleye koptum
eşim full ailesiyle olmak istemiyor mesela, ben ailesini hoş tutayım aramız iyi olsun derdinde. ben gitmiyorum diye aylardır ailesine bile gitmedi. bunları gördükçe de bir şans daha versem mi diyorum. annesinin de hataları olduğunu kabul ediyor mesela annem haklı sen haksızsın demiyor.

eşime baksanız benim aileme de çok önem veriyor. bence çok mutlu olur tüm aile toplanıp tatile gitsek emin olun. sonra da bunalır her şeyi bana yıkar. klasik erkek.

Sen kocanı daha çok seviyorsun sıkıntı bu, o ya olur ya olur olmazsa boşanırız diyebiliyo, blöf bile olsa diyebiliyo sen diyemiyosun ipler onda gerisini sen bilirsin

Ben bu konularda bencillikten yanayım. Eşinle şu anda mutlu musun? Mutluysan boşanma. Ben boşanmazdım. Eşin istediği kadar konuşsun dursun. Sen taviz verme. Daha mesafeli ol. Eğer eşinde boşayacak yürek varsa dava açar ama hiç sanmıyorum. Eşine alttan alttan ben seninle boşanmıyorum. Ailenle de samimi olmuyorum. İşine gelirse mesajını ver. Kv de sallama.

sizin konularınızı hatırlıyorum. adınıza çok sevindim. blöf olmasa çoktan boşanalım derdi çünkü ben aylar önce ona söyledim, istemiyorsan boşanalım diye. eşim inatla düzeltmeye çabalıyor. benim emin olamadığım tek nokta kv-kp gene aynı şekilde devam eder mi. uzun bir süreç girdi araya çünkü ve onlar barışmak istiyorlar benden yana bir talep gitmedi.

Sen kocanı daha çok seviyorsun sıkıntı bu, o ya olur ya olur olmazsa boşanırız diyebiliyo, blöf bile olsa diyebiliyo sen diyemiyosun ipler onda gerisini sen bilirsin
yok eşime ilk boşanalım diyen bendim, yaklaşık 1 sene önce. eşim o zamandan beri düzeltelim kafasında. bunu da artık son çare olarak blöf yaptı gibi düşünüyorum. havlayan köpek ısırmaz, ben olsam çoktan bitirir uzatmazdım mesela böyle blöf yapacağıma

Tabii ki ederler. Şans falan verme kv ye. İnsanlar değişmez. Barışırsan daha fazlasını yaparlar. Diyeceğin şu; ben ananla barışmıyorum. Mahkeme orada. Git aç davayı. Yaşadığım sürece ananı görmeyeceğim. İşine gelirse. Bunu diyeceksin ve kararlı olacaksın.

Blöf olduğuna eminsen tamam boşanalım de o zaman o kıvırsın

karisik bi mesele. nekadar yakinliktan bahsediyorlar, her gun gel git mi diyorlar, yoksa iki aksam gelin, yemegi bizde yiyin, bize iki cay getir gotur mu diyorlar?
bence bu yapilamiicak bisey degil, yakinmissiniz ustelik yol sorunuda yok. yani bir aksaminizdan daha odun vermeniz mi gerekecek yoksa sizden bu performansi her aksam mi bekliyorlar. buna gore bir karar verin. annenize katiliyorum, evlilikte odun verilmeli bazi seylerden. esinizden memnunsaniz diger konularda, sirf bu yuzden bukadar sorun yasamamak daha rahat ettirir. genel olarak kaynana kayinpeder guler yuz, tatli dil, gelinsin gidilsin birazda hormet edilsin isterler. surat yapan gelini kimse sevmez. iki cay tazelemeyen gelinide kimse sevmez.
kendinizi sevdirmeye calismiyosunuz sanirim, esinizde bundan rahatsiz?

sizin erkek versiyonunuzla evliydim, sanirim o sizden bikac tik daha beterdi. ailem benim icin onemlidir, benim icimde ciddi firtinalar koparmisti aileme karsi soguk ve mesafeli olmasi. bana, aile yapima cokta uymuyordu bu cunku. bosanma sebeblerimden biride buydu. yani ben blof oldugunu sanmiyorum esinizin soylediginin.

Git her akşam yemeğini onlarda ye bulaşığı topla çamaşırım var ütüm var vs.. diye vakitlice evine geç.Yani bu çok zor bişey değil ki,Her aksam 7 de gelip yoğun çalışıp bide eve gelip yemekle bulaşıkla uğraşma.Biraz insanları kullanmayı bileceksin bunu ego savaşına döndürüp yenilgi gibi algılamanın alemi yok ki!!!

Ya yapsın psikolojik baskı. Sen güçlü dur. İnadına güçlü dur. Ne derse desin vazgeçme. Eşini de çok gözünde büyütme. O ne kadar güçlüyse sen daha güçlüsün. İnternetten psikolojik baskı ile baş etme yöntemleri yaz. Çıkanları oku uygula eğer ne yapman gerektiğini bilmiyorsan.

Hayır bide tamam boşanalım diyene nasıl baskı kurulacak ki o durumda geri basmıyosa zaten bitsin

Konu sahibi kv nin senin üstünde emeği var mı? Varsa bilmem ama yoksa iyi gelin olmak zorunda değilsin. Gidip gelmek, çay doldurmak kendini sevdirmek zorunda değilsin. Sen bir bireysin ve onlar buna SAYGI DUYMAK zorunda. MECBURLAR. Yoksa oğğğluşşşşşşşşllllllaaaaarrrrııııınnnııııı alsınlar başlarına çalsınlar.

Evliliğimin kaderi ailesinden geçiyor olsa uğraşmam boşanırdim. Ben eşimle cok kısa sürede evlendim ama taviz vermeyecegim konularda eşimle konuştum. Bunlardan biride aile ilişkileriydi.
Esimin ailesi kalabalik, kardesleri cok ve catkapı, emrivaki huylari var. Bunlardan baya sıkıntı yasadim zamanında ama eşimin desteğiyle atlattık. Aile ilişkilerini bu kadar sıkı isteyen adam ona göre biriyle evlilik yapmalıydı, sizde önceden bunu konuşmalıydiniz. Evlenmeden önce onca zaman siz hicbisey konusmuyor musunuz?

Eşin çok fazla şey istiyor.
Yazık değil mi sana. Hem akşama kadar çalışacaksın, hem de kv kp gönlünü eyleyeceksin.
Bence eşin seninle aile olmayı becerememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…