ya kişiliğimden ödün vereceğim ya evliliğimden...

sürekli telefonda konuşuyorlar kv nin her şeyden haberi var maşallah...
Eşinin senden istediğini benim de esim benden istedi , bu bayramda konu açmıştım buraya ben de . Sağolsun kk üyelerinin de fikirleriyle bir adim attim . Yoksa ayrı gayri kalacaktik ve bir çözüm üretemeyecektim , evliligimizdeki sorun buydu ve esim bu değilmiş gibi davranıyordu . Ya samimi olacaktık ya da boyle zehir gibi bir hayat sürecektik .
Konuştuk eşimle adim atarım geir elini öperim annenin ama bundan sonra sen de ailen de çabalayacak 50 adim ben gelirsem 50 adim da ailen . Bu evlilik icin ya rol yapacaktım kendimden ödün verecektim ve yine patlayacaktık ya da her iki tarafta ortada buluşacaktık . Sağolsun esim kabul etti ve şimdi sıfırdan başladık biraz ben biraz da kendileri adim atacak .
Sen de otur konus benim tek çabalamam ise yaramaz onlarla konus onlar da evliliğin sürmesini istiyorsa bir adim atsinlar de .sonuçta çalışan bir insansın ve isten sonra çıkıp da onlarla gezmelere gidemezsin . Düşünüyorum da benim kaynana anlayışlıymış ya :))

sürekli telefonda konuşuyorlar kv nin her şeyden haberi var maşallah...
Eşinin senden istediğini benim de esim benden istedi , bu bayramda konu açmıştım buraya ben de . Sağolsun kk üyelerinin de fikirleriyle bir adim attim . Yoksa ayrı gayri kalacaktik ve bir çözüm üretemeyecektim , evliligimizdeki sorun buydu ve esim bu değilmiş gibi davranıyordu . Ya samimi olacaktık ya da boyle zehir gibi bir hayat sürecektik .
Konuştuk eşimle adim atarım geir elini öperim annenin ama bundan sonra sen de ailen de çabalayacak 50 adim ben gelirsem 50 adim da ailen . Bu evlilik icin ya rol yapacaktım kendimden ödün verecektim ve yine patlayacaktık ya da her iki tarafta ortada buluşacaktık . Sağolsun esim kabul etti ve şimdi sıfırdan başladık biraz ben biraz da kendileri adim atacak .
Sen de otur konus benim tek çabalamam ise yaramaz onlarla konus onlar da evliliğin sürmesini istiyorsa bir adim atsinlar de .sonuçta çalışan bir insansın ve isten sonra çıkıp da onlarla gezmelere gidemezsin . Düşünüyorum da benim kaynana anlayışlıymış ya :))

konunuza bakacağım, adım derken ne yaptınız ? benim her seferinde adım atmam bekleniyor, özür dileyen ben oluyorum bir zaman sonra gene aynı terane. bir bakıyorum telefonlarıma çakılmıyor suratıma bakılmıyor...evlenmeden önce görümcem de aynısıydı, kv nin yanındayken. ne zaman evlendi eşi dur dedi senin bir sorunun yok ki sen karışma diye. hepsi aynı anda toptan küserlerdi hiç bir açıklama yok bişi yok. eşim dersen gene öyle buz gibi. yönlendirilmiş kafası doldurulmuş. şunu şunu yaptın da sana bozuldum demek de yok, akıllarınca muhatap almıyorlar.

düşündükçe sinirlerim bozuluyor. evet hiç barışmak istemiyorum, eşim de farkında bunun ve bu yüzden üstüme gidiyor bir adım at, kv-kp de duygu sömürüsüne geçmiş durumda. ama böyle nereye kadar? sonuçta eşimin ailesi.

Bu laflari soylemesi sizi mutlu etmeli. Okumus gormus insanim cok sukur vs gibi sizde ona laf sokun :-D alirken biliyodunuz calistigimi deyin. Calisma demeniz bile buyuk saygisizlik bir daha bu konuyu acmayin lutfen diye uyarip meseleyi kapatin.

bana karşı büyük bir hazımsızlığı var, aslında ben her yaptığının temel sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. çünkü ortada bir sebep de yok, kavga yok laf yok söz yok durup dururken küsen bir insan var.

en kötüsü de talepleri ne bilmek için resmen yalvarıyorum, habire bir beklenti ve açıkça da söyleyen yok.küsmek, telefon açmamak, muhatap olmamak akıllarınca. nedir bu yahu?

:)) ayni durumdayız asla oturup ya da bir telefon açıp dulunda sana kızdık darıldık , ya da burda hatan var bilerek mi yaptın , yapmadin . Asla muhatap olmazlar , kaç kere aldim karşıma konuştum benle ilgili bir sıkıntınız olursa bana dile getirin çözelim dedim . Yok yine ayni . ESim de demez sürekli düşünceli bir ruh haliyle gezinirdi . Ben alırdım karşıma konuşurdum yine tepki yok . Sen sadece adim at derdi , hatam nerde derdim söyleyemezdi çünkü yoktu . Sadece amacı beni dize getirmek , her şeyi bana yaptırmak bu evliliği ayakta tutmak sadece sanki benim görevimdi .

birebir aynısı.....

işte son cümle benim kafamı karıştırıyor. sonuçta kendi ailelerini biliyorlar, burda onları değiştirmektense bizi mi değiştirmek amaç diyecem de, ne yanlış o da yok ortada. ben kv ye dedim bakın bana habire aile olamadık diyorsunuz beni muhatap bile almıyorsunuz her şeyinizi oğlunuzla konuşuyorsunuz aile olmak muhatap olmamak mıdır dedim? aile olmak sıcaklıktır, paylaşmaktır... cevabı çok komik : yüz göz olmak istememiş benle.

Allah yardımcımız olsun inşallah . Sanki benim aileyi anlatıyorsun , soktayim inan :)) hep benim başıma geliyor diyordum , ergen tavırları falan , benmerkezcilik düşünüyordum ki , buraya takilali benim gibi binlercesi olduğunu gördüm yalniz değilim diye sevinsem mi ağlasam mi bilemedim .bizim bir de çocuk mevzusu var düşün ( maddi manevi yıprandım hic bir destek görmedim eşimin ailesinden , çok şükür çalışıyorum maddi olarak öyle ya da boyle altından kalkabilirdim de manevi olarak çok zordu , allahıma sığındım sadece . ilgiye ben muhtaçken , içim kan ağlarken gülüp eğlenmemi onları mutlu etmemi beklediler . 3.5 yila 5 tüp iki iptal sigdirdim. Evlilik bu muydu , hani emekti , paylaşmaktı , birlikte gülmek , birlikte ağlamakti....

bak burda ayrılıyoruz işte eşim asla çocuk istemiyor. sorunlarımız varken, evde benle huzursuzken bebek yapamazmış. sanki ben de çok meraklıyım la havle.

evet maalesef böyle kendini bilmez ve cahil aileler yüzünden bir çok ilişki mahvoluyor. sırf yaşları büyük (ama maalesef beyinleri küçük) diye bizim kul köle olmamızı bekliyorlar. kv ben yemek pasta vs yapıp götürünce bile surat asar b.k atardı, teşekkür edeceğine. böyle böyle bir çok şey. birikiyor ve dağ gibi oluyor, sonunda o kadar soğuyorsunuz ki.

Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Ben son 1 aydır resti çekmiş durumdayım eşim şu an tayin istedi sonucu bekliyoruz.eger tayin istemeseydi boşanırdım diye düşünüyorum.cunku siz ne yaparsanız yapın o insanları mutlu edemezsiniz .herkes durması gereken yeri bilmeli

eşim de bir ara tayin düşündü. ama ben istemedim ailem burdu kurulu düzenim burda. eşim diyor neyi paylaşamıyorsunuz sinsi kv yi o da anlayamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…