- 5 Mayıs 2013
- 252
- 351
- 123
- Konu Sahibi greengirll
-
Eşi bunu diyormuş:
"Eşim, ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını, gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş."
Zaten bu evlilik değil ki?
Sizi manipüle etmeye çalışıyor eşiniz.
Ben olsam güle güle derdim.
Bana saygı duymayacaksa, yaptığım fedakarlıkları görmeyecekse, beni olduğum gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışacaksa güle güle...
işte benim kafamı karıştıran da bu...kv şu an barışmak için can atıyor çünkü yalnız kimseyle görüşmüyorlar araları bozuk herkesle.Taviz verdiniz diyelim, o zaman mutlu olacak mısınız peki?
Şuan eşiniz mutsuz ya, o zaman da siz mutsuz olursanız ne olacak?
Orta yolu yok mu bunun, eşinizin başka çözüm önerileri yok mu?
ne tavizi vereceksin ki. akşam yediye kadar çalışıp bi de gelip başkalarını hoş mu edeceksin ya da milletin yanında çanta olmak için işini gücünü mü bırakacaksın. bu ne saçmalık ya. haftada bir ara bi kaç haftada bi görüş neyine yetmiyor ki karşı tarafın.. eşin de manyak heralde neden mutlu değilmiş acaba? ya da senin mutluluğunun bi önemi mi yk. o rest çekiyosa sen de çek. sen mutlu değilsen ben de öyle mutlu değilim ben neden kendimi değiştireyim onlar değiştirsin de.
sürekli birlikte olmak istiyorlarÜff nasıl mesafe koydurmuyorlar anlamıyorum.
Mıç mıç olunca ne oluyor.
Evliliğimden ödün verirdim ben olsam.
evet eşim "sıcak aile ilişkileri " istiyor. benim aileme de öyle sırf kendi ailesine değil.Hata yapmışsınız.. sınırları en baştan çizmeliydiniz.. siz yüz verdikçe astarı istenmiş.. ama eşinizde yanınızda değil anlattığınız kadarıyla.. Ben değişirim, işi bırakıp kayınvalideyle kanki olurum diyorsan ne ala.. yoksa yol yakınken dön bence.. eşinin kestirip atmasından çok da değer vermediği anlaşılıyor..Elbette göbek bağı kesilmiş bir insanoğlu çıkacaktır karşına..
aklımı karıştıran ailemdeki herkes hiç bir sorununuz yok ne olur biraz yakın davransan ailesine falan diyor, ben de diyorum ben mi abartıyorum ama düşünüyorum yok istekleri abartılı.. bilmiyorum son bir şans daha mı versem.kimsenin gönlünü hoş etmek için yaratılmadık
ben de bu sekılde bır evlılıgı sonlandırdım
yoksa kendım olmaktan cıkıyordum allaha sukur de ayrıldım
çok kararsızım...dusuncesizler. oyuncak saniyorlar seni heralde. evcillestirme cabasi gibi ne bu boyle. calisip esine destek oldugun icin sukretcklerne bi de bzle ilgienmek icin gerekirse cik demeleri isten yuhhhh!!!! bu ne had bu ne saygisizlk. bunlar benim acimdan kabul edilecek seyler degil. sen bu mantikszlklari sindiririm diyebiliyorsan bozma evliligini.
En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi.
Velhasıl kelam özetle; eşim ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş. Ha şu da var kendi ailem için de böyle benim ailem ile de iyi olmamızı istiyor ama takdir edersiniz ki kendi ailesi ile daha fazla... Ya evliliğimi kurtarmak için kv-kp dolu (onların deyimiyle samimi sıcak) bir ilişki içerisine giricem ya da evliliğimi bitiricem.
evet evet hata bende işte. ben tahmin edemedim bu kadar beklenti olacağını, kimse de uyarmadı. kendi ailemde de böyle bir durum yok.İyi de yıllar önce susup cici gelin olmak yerine bEn buyum demeliydiniz
Ailelerine uymuyormuşum çok da tın
Her akşamımı Kv ye adamak da bana uymuyor demeliydin
Onların beklentisi bitmez lakün dur diyecek sizsiniz
Çok basit şuraya gidelim hayır şuraya gidelim hayır
Eşin de kendi bilir beğenmiyorsa kapıyı biliyordur herhalde
annem her evlilikte birileri alttan alır onlar büyük sen alttan al diyor. ailem bile bana destek değil kiKisacasi annemi poh pohlarsan seninle evliligimi surdururm demis kocan tipki cogunluktaki esler gbi.. Kv her dedigine goz yumarm ses etmem katlanacagm diosan dewam et saglam sinir sistemi gerekli boylelerne.
bende blöf yaptığını düşünüyorum çünkü ailesi ile benim aramda kalıyor. ne yardan geçiyor ne serden... baştan her şey çok iyiydi aslında ama ne zaman ben yetişemedim yıprandım o zaman sorunlar başladı, eşim o zamanlarki gibi olmamı istiyorEsiniz size blöf yapmis. Ailesinin tatli gelincigi olmaniz için. Yokl gerçektende bosanmayi düşünürse sirf bu sebepten zaten evliliginiz baskalari üzerine kurulu demektir
yetmiyor işte...o istiyor ki ben ailesi ile ilgileneyim onlar mutlu olsun onun kafası rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?