ya kişiliğimden ödün vereceğim ya evliliğimden...

evet haklısınız ama eşim baştan söyledi ben aile ilişkilerine önem veririm diye hakkını yiyemem bu konuda. ama bu kadar olacağını tahmin edememiştim...

Taviz verdiniz diyelim, o zaman mutlu olacak mısınız peki?
Şuan eşiniz mutsuz ya, o zaman da siz mutsuz olursanız ne olacak?
Orta yolu yok mu bunun, eşinizin başka çözüm önerileri yok mu?
işte benim kafamı karıştıran da bu...kv şu an barışmak için can atıyor çünkü yalnız kimseyle görüşmüyorlar araları bozuk herkesle.

yetmiyor işte...o istiyor ki ben ailesi ile ilgileneyim onlar mutlu olsun onun kafası rahat olsun

Evliliğimin ilk 3 yılı bu şekilde geçti.
Gerçekten çok zorlandım, ama hep direndim.
Kendimden vazgeçmedim.
Konum da var burda.
Sonunda eşim seninki gibi bir blöfle geldi, ve evet eşininki kesinlikle blöf.
Ben aynen kabul ettim.
Gittim davamı da açtım.
3 ay ayrı kaldık, sonra barıştık.
Kii aynı devam etselerdi barışmazdım.
Şuan herkes ince çizgilerimi biliyor ve ciddiyetimin farkındalar.
Bir daha da aynı problemi yaşamadım.
Ben sağ, onlar selamet.

evet eşim "sıcak aile ilişkileri " istiyor. benim aileme de öyle sırf kendi ailesine değil.

kimsenin gönlünü hoş etmek için yaratılmadık
ben de bu sekılde bır evlılıgı sonlandırdım
yoksa kendım olmaktan cıkıyordum allaha sukur de ayrıldım
aklımı karıştıran ailemdeki herkes hiç bir sorununuz yok ne olur biraz yakın davransan ailesine falan diyor, ben de diyorum ben mi abartıyorum ama düşünüyorum yok istekleri abartılı.. bilmiyorum son bir şans daha mı versem.

çok kararsızım...

En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi.

E milletin kaynanası da erkenden ölüyo napalım şimdi insanın her istediği olmuyor deseydiniz

Böyle yaşayamazsınız ki. Azıcık kendinize saygınız varsa yapamazsınız. Bir yerden bugün olmasa yarın patlar. Çevremde bu şekilde yaşayan bir kaç tanıdığım var. Biri insanlarla diyalog kurmayı bile unutmuş, çünkü saygı olsun diye susmuş, kaynanası onun yerine konuşmuş. Kocası full annesiyle, neredeyse yatmadan yatmaya gidiyor karısının yanına. Diğeri kaç senelik evlilikten ve bir çocuktan sonra patlamak üzere. Yol yakınken arkanıza bakmadan kaçın.

evet evet hata bende işte. ben tahmin edemedim bu kadar beklenti olacağını, kimse de uyarmadı. kendi ailemde de böyle bir durum yok.

Kisacasi annemi poh pohlarsan seninle evliligimi surdururm demis kocan tipki cogunluktaki esler gbi.. Kv her dedigine goz yumarm ses etmem katlanacagm diosan dewam et saglam sinir sistemi gerekli boylelerne.
annem her evlilikte birileri alttan alır onlar büyük sen alttan al diyor. ailem bile bana destek değil ki

Esiniz size blöf yapmis. Ailesinin tatli gelincigi olmaniz için. Yokl gerçektende bosanmayi düşünürse sirf bu sebepten zaten evliliginiz baskalari üzerine kurulu demektir
bende blöf yaptığını düşünüyorum çünkü ailesi ile benim aramda kalıyor. ne yardan geçiyor ne serden... baştan her şey çok iyiydi aslında ama ne zaman ben yetişemedim yıprandım o zaman sorunlar başladı, eşim o zamanlarki gibi olmamı istiyor

açıkçana demiş sana güle güle derim diye zaten biraz daha bunlaırsan acaba bile demeyip kaçıp kurtulmak isteyeceksin bunlardan.bizimki demesede seninki ile aynı kafadan.daha gtne girsem kvaldemin kavga eder benimle cahille uğraşması zor.bence onlar beyinsiz idrak etme yeteneği olmayan bir gelin alsınlar tabi bulurlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…