Ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz? 🙉🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla kıskanıp kafada kurmak , şizofreniye zemin hazırlıyor bu duyguyu aşmazsan
geleceğini iyi göremedim

Hayır konu sahibi kendini çirkin hissediyor olabilir 15-16 yaşımda kendimi çok çirkin hissediyordum

Şimdi eski fotolara bakıyorum da çok da güzel bir kızmışım yani

Konu sahibi kendi hakkını yiyor olabilir misin eski ben gibi

Yaaa benim ülkemin kızlarıda erkekleride ayrı afet.
Sokağa bir çıkıyorsun kızlar maşallah fıstık gibi..erkekler kaş göz boy pos off
Iyiki Türkiye de yaşamıyoruz yoksa bende delirirdim herhalde.
Yurt dışındayız burda kızların çoğu çirkin erkekler desen 100 taneden en fazla 5 tane yakışıklı görürsün.
Genetik olarak sansli bir milletiz valla bir kez daha gurur duydum türk olmakla

Başlıkta sizlere seslendiiiim ben zaten çok güzelsiniz nütfen bu kadar güzel olmayın, ben nemrut gibi kalıyorum yanınızda
Nişanlından da daha yakışıklı erkekler var. Senin gözün kayıyor mu? Yo
Çünkü sevenin gözü başkasını görmez

senin gözlerinin yüzünün güzelliğini bilmeyen var mı kk'da
öğrenmiş oldular

senin gözlerinin yüzünün güzelliğini bilmeyen var mı kk'da
öğrenmiş oldular

Ay teşekkür ederimm
Böyle arada iltifat edilince, kocamın yakasından da biraz düşüyorum, ailemizin huzuru için önemli bu.
Ve şaka da yapmıyorum, dert konusu açacaktım dün gece, döverler beni diye açamadım; o kadar resim çıkarmışım, instalara başlamışım, gece modeller çıkarmışım-boyamışım. Sabahına kardeşime gösteriyorum "Abla süper olmuş müthiş olmuş" filan diyor sağ olsun, eşime gösteriyorum "İdare eder, fena değil, daha iyi olabilir" filan... "Güzel olmamış mı?" diyorum, "Yani güzel de işte, daha iyisini yapabilirsin" falan. Ulen adam bi kere de düzgün iltifat et ya. Ben de "Kendin çöp adam bilem çizemezsin, bi de idare eder diyorsun" filan diye başladım, diyor "Ya ne dedim ben?"... Bilmiyor adam, öğrenemedi hala 7 senede bana nasıl iltifat edip, beni nasıl sakin-huzurlu tutacağını.

"İdare eder, hmm eh, fena değil, olmuş da daha iyisini de yapabilirsin" denir mi ya? Beni gazlamaya çalışıyor aklınca ama çok yanlış yolda. :/

Dertliyim yav. Konu açsam abartıyorsun diye dövecekler. KKdan tırsıyorum.

Konu sahibi, kendi derdimi de yazdım konunda kusuruma bakma artık.

Yok artkk ciddi misin hanhi ilkeymis orasi

Burcun balık ya da ikizler yaşın 25 altıysa merak etme 30 dan sonra azalıyor kıskançlık dürtün:)ama yinede işini garantiye al göbekli ve kel bir adama dönüştürki kızlar bakmasın o yüzden nikahı kıy yemeği bas ağzına:))

Kesinlikle aynı şeyi düşündüm.
Bir de bakış meselesi.
Konu sahibi servise alıcı gözle baktıgı için görmüş.
Kalbi sevdiğinde, kafası önünde olan adamın karşısından Adriana Lima geçse fark etmez bence :).

Güzelin daha güzeli vardır, yakışıklı inşa daha yakışıklisi vardır...nasıl yakışıklılar senin ilgini cekmiyorrsa guzellerde nişanlınin ilgisini çekmez diye düşün çekerse zaten yol verirsin

Kızlarda nişanlın gelse diye kucak açtı bekliyo tabi:)) Onlarında vardır bir manitası:) Oğlan da ondan ona konacak değil ya sen de stop demiş işte bak daha ne etsin.Hem herşey güzellik değilki..Ben hep duyarım mesela,kız bebek gibiydi ama hiçç elektrik alamadım diyen erkekleri..Sempatiklik özgüven ve daha bie çok nitelik var güzelliğin önüne geçen,unutma fıstık! Valla ben iş yerlerinde öyle delikanlılar görüyorum ki parmağına takmış yüzüğü kimseyi tınlamıyor sevdiğinden başka,helal olsun diyorum..Herkes yavşak olacak diye düşünme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…