- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
E nolucakmış böyle nasıl çözümü olmaz doktor bulamaz?? Yani göz göre göre büyümesini mi seyrediyor doktorlar??
eşimin de 24 civarı durdu numara büyümesi, ancak sizin kadar yüksek değildi.
başka doktorlara da danışsanız mümkünse.
İstanbul da mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Dünya göz hastanesi ne gitmiştim ananem için. Çok kaliteli bir hastane belki çözüm bulabilirler.
Bellı ba yastan snra duruyr gzlugunu duzenlı kullanınca da kuculuyr ya evham yapma...
Benim de 7,5 numara ve hala daha büyümeye devam ediyor.25 yaşındayım her altı ayda yarım numara büyüyor nerdeyse. Ailede genetik ablam 30 yaşında ve aynı sorun onda da var.Sürekli bir bulanık görme durumu var yani gözlük iki yılda bir değiştirebiliyorum.
15 yıldır düzenli gözlük kullanıyorumBellı ba yastan snra duruyr gzlugunu duzenlı kullanınca da kuculuyr ya evham yapma...
Ben çocukluğumdan beri hep gözlük takarım ki yüksek numaraymış şu an 7 'ye düştü ama bulanık görüyorum ama sizinki gibi aile seçememe gibi bir durum yok . Yedikleriniz de etkiliyor olabilir mi ? Başka bir doktora gittiniz mi ? İstanbul'da mısınız ? Yasak mı bilmiyorum ya Osmanoğlu hastanesinde Engin hanım diye doktor var çok ilgili bir bayan tavsiye ederim .
Bana. Doktor gözlük tembellik yapıyor lens kullanman daha iyi olur demişti ilk defa sizden duyuyorum bunu
15 yıldır düzenli gözlük kullanıyorum
Yok ya bende dortgozum ıkk gzlugu aldıgımda bır yıl aralıksız kullandım numaram dustu hatta duzeldı sanıp bıraktım sımdı yıme bulanık gruyrum yıne dktra gtcem uc yıldır kullanmıyrdum bana da dktrum syledı gzluk numaranı dusurur tedavı eder lens tedavı etmez dedı lens onermedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?