Ya kör olursam :( göz numaram hep büyüyor

Canım gözümün içine limon damlatıyorum arada birde alt göz kapağıma minicik bi damla bal koyuyorum gözümde aşırı çapaklanma göz kuruluğu vardı geçti daha iyi şükür

Olur mu öyle şey
Yapmayın sakın
Tavsiye de vermeyin bu konuda
Tehlikeli
Sizde dikkat edin lütfen

Benim gozlerim -4. Zamaninda yani kucukken 11 yaslarindayken felan 2 ile baslamisti. Su an 22 yasindayim. Demek oluyorki 11 senede 2 derece buyudu.
Bilemedimki seninki gibi boyle cabuk buyuyene ne yapilir.
Insallah bi caresi vardir ya.
Sonucta olmali.

İlkokul hayatımdan beri gözlük takmış bir insan olarak evet gözlük numaramda düşüşlük oldu ama lenste görme netliğin daha fazlaymış öyle Dedi doktorum canım

lens goz buyumesını falan durdurmaz hatta lense tesvık eden doktora ben supheyle bakarım lens yuzunden kuzenım amelıyat olmak zorunda kaldı okadar dıkkatlı ozenlı kullanmasına ragmen

bende gozluk kullanan bırıydım ılk okulda basladım duzenlı olarak kullandım sımdı tamamen gozluksuzum bı sure sonra ılerlemesı duruyor hatta kuculuyor

Al işte
En sonki doktoruma o kadar yalvardım değiştirmeyin alışmasın diye
Retinan yırtılır diye korkuttu değiştirtti.
Normalde bende 1 dereceye kadar düşük takardım eski doktorumun tavsiyesiyle

Ama göze kucuk numara takarsan tam goremedigi icin zorlanir ve daha hızla büyür numarasi. Neyse onu tak. Odak noktalari da önemli odagini iyi alsinlar düzgün bak yani hepsi onemli. Camın ne marka mesela cerceveden daha onemli camlar.

Benim gözler üç numara ben gözlüksüz hiçbişey göremiyorum

Gözlerim suan rahat 3.75 tir ama benim gözlükler 3 numara çünkü büyük numara aldıkça gözüm ona alışıp hep daha yuksegini isteyecek gibi geliyor. 5 yıldır aynı gözlüğü takıyorum lazer olmak istiyorum ama korkuyorum

Gözlük bence ınsana hava katıyor

Fakâť gecmıs olsun cnm

Insallah durur artık buyümesi

doktorlar durur diyorsa durur
Başka sebebi araştırıldı ve bulunamadıysa evham yapmayın lütfen. Üstelik birçok doktora gittim diyorsunuz

Malesef göz ilerlemesini durduramıyorlar. (ben)
Lazer ameliyatlı göz bile 2 sene sonra eski haline dönüyor (abim),

Kaç tane Prof. Dr. muayene oldum hepsi aynı şeyi söylüyor gözlerini yormayacaksın uzun süre tv. Pc. Telefon ile ilgilenmeyeceksin. Pc,tv,tel sağlam gözü bozmaz tabiki ama numaralarını gayet büyütür. Yani Göz numaraların sen dikkat etmediğin süre ilerler.
Belli bir yaşta duruyor ama bunu tahmin edebilmek mümkün değil, 25 yaşındayım en son muayenemde doktor yine ilerlemiş dedi. 0,25 0,25 gidiyor allahtan çok büyük bozulma yok ama rahatsız ediyor.

Benimkisi kayda değer bir değer değil (1.50/1.75diye hatırlıyorm en sonki hali) ama yinede uzağı bulanık görmek berbat bir şey. Ne kadar zorlasamda uzağı net göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…