- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Canım gözümün içine limon damlatıyorum arada birde alt göz kapağıma minicik bi damla bal koyuyorum gözümde aşırı çapaklanma göz kuruluğu vardı geçti daha iyi şükür
Lazer çözüm mü ?
İyi bir doktora gidin . .
İlkokul hayatımdan beri gözlük takmış bir insan olarak evet gözlük numaramda düşüşlük oldu ama lenste görme netliğin daha fazlaymış öyle Dedi doktorum canımYok ya bende dortgozum ıkk gzlugu aldıgımda bır yıl aralıksız kullandım numaram dustu hatta duzeldı sanıp bıraktım sımdı yıme bulanık gruyrum yıne dktra gtcem uc yıldır kullanmıyrdum bana da dktrum syledı gzluk numaranı dusurur tedavı eder lens tedavı etmez dedı lens onermedı
Tamam canım gittikten sonra ne dicek merak ediyorum gelişmelerden haberdar edersin çok geçmiş olsunİstanbuldayım canım onu bir araştırayım ben.
Hayır eses durmadığı için büyümesi lazer olmuyor
Al işte
En sonki doktoruma o kadar yalvardım değiştirmeyin alışmasın diye
Retinan yırtılır diye korkuttu değiştirtti.
Normalde bende 1 dereceye kadar düşük takardım eski doktorumun tavsiyesiyle
Benim gözler üç numara ben gözlüksüz hiçbişey göremiyorumMerhaba kızlar,
Göz numaram sürekli ama sürekli büyüyor. Daha 3 ay önce değiştirdim gözlüklerimi. Dünyanın parasını ödedim. 8-9 numaraydı. Şimdi yine uzaktaki yazılar bulanık.
Doktorlar bilgisayarın vs etkilemediğini söylüyorlar. Genetikmiş. Genlerimde kaç yaşında kaç derece olacağı, ne zaman duracağı vs hepsi yazılıymış.
Ama ben hiç durmayıp 20-30 olacakmış gibi korkuyorum. Görememekten korkuyorum. Sinirim bozuluyor okuyamadıkça. 8-9 la bile gözlüksüz bulamam ne evimi. Ailemi bile tanıyamıyırum gözlüksüz.
Azıcık teselliye ihtiyacım var. Lazer yada mercek tedavileri de gözlerimin büyümesi durmadığı için olmuyor şu anda. 18inde durur dediler. Durmadı. 20inde durur dediler durmadı. En son doktor da daha büyümez dedi 24 yaşında oldum ama surmuyor. Nereye kadar gidecek
Şimdiye dek gözlük numaraları benim kadar yüksek biriyle tanışmadım
15 yıldır düzenli gözlük kullanıyorum[/QUOTE
Üzülme canım benim . Eger maddi durumun varsa her iki Üç yıla bir lazer ol.
5 bin tl civari diye sormustum bi ara.
Evet tekrarlıyor ama üç dört sene rahat olursun
Gözlük bence ınsana hava katıyorMerhaba kızlar,
Göz numaram sürekli ama sürekli büyüyor. Daha 3 ay önce değiştirdim gözlüklerimi. Dünyanın parasını ödedim. 8-9 numaraydı. Şimdi yine uzaktaki yazılar bulanık.
Doktorlar bilgisayarın vs etkilemediğini söylüyorlar. Genetikmiş. Genlerimde kaç yaşında kaç derece olacağı, ne zaman duracağı vs hepsi yazılıymış.
Ama ben hiç durmayıp 20-30 olacakmış gibi korkuyorum. Görememekten korkuyorum. Sinirim bozuluyor okuyamadıkça. 8-9 la bile gözlüksüz bulamam ne evimi. Ailemi bile tanıyamıyırum gözlüksüz.
Azıcık teselliye ihtiyacım var. Lazer yada mercek tedavileri de gözlerimin büyümesi durmadığı için olmuyor şu anda. 18inde durur dediler. Durmadı. 20inde durur dediler durmadı. En son doktor da daha büyümez dedi 24 yaşında oldum ama surmuyor. Nereye kadar gidecek
Şimdiye dek gözlük numaraları benim kadar yüksek biriyle tanışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?