İmkanı yok. Hazırlanmıştır. Pratik olsun diye kutusundan çıkarmışlardır. Asla yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Kişi kendinden bilir işi; siz olsanız yaparmıydınız?
ben vajınısmuslu oldugum ıcın bende kullanmamıslardır belkı...Normal olan spekulumla muayene ve örnek alınmasıdır zaten.
Doğru bir uygulama yapılmış.
Düşük tehditi yoksa vajinal muayene için sıkıntı yok.
Vajinal ultrason aletine prezervatif geçiriliyor muayene ederken..hiç muayene olmadıniz mi ? Yoksa biri ilişki yaşayıp atmiyor çöpedoktorun çöpünde eldiven normalde kullanılmış prezervatif ne arıyor ya
hastahane dediğin hijyen olmalı senin anlattığın yer hastahane değil sanki çöplük
Bunlar vesvese. İçini ferah tut canım. Olmamıştır inşallah.memleketteyim kendi doktoruma görünemedim.basit bir akıntı problemiydi ama mantar vs olabilme ihtimaline karşı devlet hastanesinden sıra aldım. 26 haftalık da hamileyim bu arada.
içeri bi girdim 5 kişi birden alınıyor.biri perdenin arkada soyunuyor öbür perdenin arkada ultrason ve 3 kişi de doktora derdini anlatıyor doktorun kafa karışık.
neyse aldı beni muayeneye bebeği felan inceledi geç birde akıntıya alttan bakayım dedi. öbür tarafa geçtim o makasa yattım zaten her seferinde inanılmaz bir korku oluşturuyor o makas bende. soğuk terler akıyor ordaki aletleri görünce.hemşire bir yandan hadisenize ne bekliyorsunuz diye nerdeyse dövecek.(peçeteyi değiştirmesini bekliyorum,değiştirmeden çıktı tabi odadan) neyse yattım o spekulumdan ölüm gibi korkuyorum onunla muayene etti ama çığlık çığlığa.buunu anlatırken titriyorum şuan..
masadan kalktım zaten başım dönüyor. yerlere ve çöpe takıldı gözüm aman allahım heryer pislik içinde..çöpten sarkmış kullanılmış eldivenler,prezervatifler..ama asıl konu masanın üzerindeki o diğer açık spekulumlar.. eve geldiğimden beri aklım çıkıyor doktorun dalgınlığına gelip acaba bir önceki hastayla aynı spekulumu mu kullandıneden masanın üzerindeydiler çöpte değilde
Ayrı paket.Bilen biri söyleyemez mi?
Spekulumlar medikalden toptan alindiğinda, ayrı ayrı paketlenmiş mi olur? Yoksa hepsi bir kolinin içinde paketsiz mi?
Ona göre daha iyi fikir yürütebilirim :)
Herkes de aids mi var canımaids in hayırlı olsun diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?