Pirezevatifin orda ne isi var onu anlamadimdaha önce de devlet hastanesi daha yakın diye bir sefer muayene olmuştum ama bu denli kötü bir muamele ve pis ortamla karşılaşmamıştım ikinci defa giderek gördüm ki gerçekten çok çok kötüydü
Vajinal ultrason aletine takiliyorPirezevatifin orda ne isi var onu anlamadim
daha önceki sayfalarda ben de yazdım.Herkes doktor olmuş hamilelikte neden alttan bakılmıyormuş... Düşük tehdidi yoksa gayet bakılır... Sonuçta sex de yapmıyor musun hamileyim diye?
Senin yapman gereken şey diğer hastaların çıkmasını beklemekti aslında devlet hastaneleri şu an çok iyi ben özellikle devlete gidiyorum.. Özel hastane ticarethane gibi geliyor.. Hijyen konusunda sanssızlık olmuş ama sanmıyorum karışıklık olacağını.
sağlık bakanlığına şikayet edin mutlaka böyle bişey için en azından müfettiş yollarlardaha önce de devlet hastanesi daha yakın diye bir sefer muayene olmuştum ama bu denli kötü bir muamele ve pis ortamla karşılaşmamıştım ikinci defa giderek gördüm ki gerçekten çok çok kötüydü
Öncelikle asla ve asla hamilelikte alttan bakılmaz bir akıntı için riske girilmez hanımefendi. Sonuçta siz orada spekulum takılırken kasılabilirsiniz ve bu bebek için çok tehlikeli sadece ve sadece kal atışı alınması gereken zamanda alınamıyorsa hala o zaman bakılır onda da spekulum değil vajinal ultrason aleti sokulur o da zaten spekulum gibi gerilecek bir şey değil onun harici alttan bakmak yasaktır yapılmaz yani ve abarttığınızı düşünüyorum şahsen.
Merak etmeyin plastik olanlar tek kullanimlik kullanir kullanmaz atarlar. Acik olanlar hazir edilmistir.plastikti
O ne alaka anlayamadim dorusu bendeKullanilmis prezervatifmi vardi cipte
bence de hemen bozma kalbini aidsli hastanin takibi ayrı yapılır doktor bile temkinli davranır korkma Rabbim korur bebeğinin hurmetine uzme kendiniNeden hemen aidse gittiniz ki ?
Başkasına kullandığını size kullanmış olsa öncekinin aids olması lazımki bulaşsın.
İyisini düşün
bazi doktorlar ultrason aletine takıyor galiba ama zahmetli bi is olsa gerekKullanilmis prezervatifmi vardi cipte
Allah alla ilk kez duyuyorumbazi doktorlar ultrason aletine takıyor galiba ama zahmetli bi is olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?