Sadece estetik amacliysa ne gibi sorun var sizin icin? Insan aynaya bakip mutsuzsa bu mutsuz halini omur boyu surdurmeli mi sizce? Ne kadar acimasizca yorum yazmissinizHayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.
6 ay süresi var bir nebze de kendine gelmesi için.
Bir insan neden kendini bile bile ciddi bir durum olmadığı sürece bıçak altına sokar? Insan kendini olduğu gibi kabullenmeli. Küçük meme, eğri burun, kısa boy.. bunlar varlıkların tatlı kusurları. Anlatabildim mi?Sadece estetik amacliysa ne gibi sorun var sizin icin? Insan aynaya bakip mutsuzsa bu mutsuz halini omur boyu surdurmeli mi sizce? Ne kadar acimasizca yorum yazmissiniz
Aynaya kusenler var kendini cirkin hissedenler var psikolojik sorun yasayanlar var bu sebepten hersey tozpembe degil hayattaBir insan neden kendini bile bile ciddi bir durum olmadığı sürece bıçak altına sokar? Insan kendini olduğu gibi kabullenmeli. Küçük meme, eğri burun, kısa boy.. bunlar varlıkların tatlı kusurları. Anlatabildim mi?
Daha 18 gün olmuş. 3 ayı tamamlamaya çalış, hala memnuniyetsizlik varsa doktor değişikliği yapılıp burun duzeltmesi söz konusu olabilir.Ilk basda kbb gitmistim kikirdak kemik egriligi var dediler olmusken estetikde oluyum dedim suan zaten tikaliyim o sorunlar cozuldu mu bunuda bilmiyorum .Ya gercekten kendimi suan taniyamiyorum guzelken cirkin oldum
6 aydan once hatta 1 yildan once düzeltmeler yapmiyormus ki yapar mi orasida ayri .Insallah nefesimi duzgun alirim suan o sorunum cozuldumu bunuda bilmiyorum henuz tikaliyimDaha 18 gün olmuş. 3 ayı tamamlamaya çalış, hala memnuniyetsizlik varsa doktor değişikliği yapılıp burun duzeltmesi söz konusu olabilir.
Çok sıkıntılıysa, psikolojik destek alabilir. Kendisiyle ilgileneceğine, ya da beni beğenmezler düşüncesiyle kendi kendini yedirip bitireceğine başka şeylere yönelebilir. Herkesin imkanı olmayabiliyor ameliyat için, onlar ne yapsın? Intihar mı etsinler hiçbirşey istedikleri gibi olmuyor maddiyatta sıkıntı var deyip.Aynaya kusenler var kendini cirkin hissedenler var psikolojik sorun yasayanlar var bu sebepten hersey tozpembe degil hayatta
6 ay minimum. Başta da belirtmiştim. Ancak nefes alma da, akma/ tıkanıklık hatta kanama vs. Bunu 3 ay boyunca gözlemlemeye çalış.6 aydan once hatta 1 yildan once düzeltmeler yapmiyormus ki yapar mi orasida ayri .Insallah nefesimi duzgun alirim suan o sorunum cozuldumu bunuda bilmiyorum henuz tikaliyim
Dikkat ettiyseniz BASKASI BEGENMIYOR diye bi kelime kullanmadim. Kisinin kendi kendini begenmemesinden bahsettim. BASKASI icin degil KENDI icin. Neyse polemige girip gene ban yememek adina susuyorum.Çok sıkıntılıysa, psikolojik destek alabilir. Kendisiyle ilgileneceğine, ya da beni beğenmezler düşüncesiyle kendi kendini yedirip bitireceğine başka şeylere yönelebilir. Herkesin imkanı olmayabiliyor ameliyat için, onlar ne yapsın? Intihar mı etsinler hiçbirşey istedikleri gibi olmuyor maddiyatta sıkıntı var deyip.
Dikkat ettiyseniz BASKASI BEGENMIYOR diye bi kelime kullanmadim. Kisinin kendi kendini begenmemesinden bahsettim. BASKASI icin degil KENDI icin. Neyse polemige girip gene ban yememek adina susuyorum.
Bu nasıl bir saygısızlık ya. Estetik amaçlıysa oh olsun ne demek ? İster estetik amaçlı yaptırır ister sağlığı için yaptırır yargılamak size mi düştü. Derdini anlatan birine oh olsun diyecek kadar kötü kalpli misiniz?Hayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.
O zaman hiç kaşını aldırma saçını boyama istenmeyen tüylerine dokunma. Nasıl fikir?Bir insan neden kendini bile bile ciddi bir durum olmadığı sürece bıçak altına sokar? Insan kendini olduğu gibi kabullenmeli. Küçük meme, eğri burun, kısa boy.. bunlar varlıkların tatlı kusurları. Anlatabildim mi?
Oh olsun ne ya. İgrenc kopekHayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.
Konuşmana dikkat et edepsiz.Oh olsun ne ya. İgrenc kopek
Asıl sen konuşmana dikkat et. Kendi yazdığının farkında değilsin heralde. Sana yakışan cümle bu.Konuşmana dikkat et edepsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?