Ya lutfen birseyler diyin moralim cok bozuk??

Yesiyaha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
12
2
1
18 gun once ameliyat oldum bantlar cikinca iyiydi ilk gun fakat gunler gectikce burnum daha kalin iri ve uzun olmaya başladı ucundaki kalkiklik indi nerdeyse dumduz oldu .Bu kadar kisa surede inmeside cok korkutuyor ince deriliyim yuzum burnum cok sis halen .zDoktordan kucuk biraz kavis biraz kalkiklik istemistim alakasi yok Ağlıyorum. Daha cok erken diyeceksiniz ama burnum kalin uzun ucu dumduz yemin ederim moralim berbat olmadan once ne hayaller kurmustum ben burnumda etde vardi kikirdak kemik egriligide vardi nefesde alamiyordum suan zaten tikali olduğu icin o sorunlar cozuldumu bunuda bilmiyorum guzelken cirkin oldum aynaya bile bakamiyorum

Son düzenleme:
Ilk basda kbb gitmistim kikirdak kemik egriligi var dediler olmusken estetikde oluyum dedim suan zaten tikaliyim o sorunlar cozuldu mu bunuda bilmiyorum .Ya gercekten kendimi suan taniyamiyorum guzelken cirkin oldum

Hayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.

6 ay süresi var bir nebze de kendine gelmesi için.
Sadece estetik amacliysa ne gibi sorun var sizin icin? Insan aynaya bakip mutsuzsa bu mutsuz halini omur boyu surdurmeli mi sizce? Ne kadar acimasizca yorum yazmissiniz

Sadece estetik amacliysa ne gibi sorun var sizin icin? Insan aynaya bakip mutsuzsa bu mutsuz halini omur boyu surdurmeli mi sizce? Ne kadar acimasizca yorum yazmissiniz
Bir insan neden kendini bile bile ciddi bir durum olmadığı sürece bıçak altına sokar? Insan kendini olduğu gibi kabullenmeli. Küçük meme, eğri burun, kısa boy.. bunlar varlıkların tatlı kusurları. Anlatabildim mi?

Aynaya kusenler var kendini cirkin hissedenler var psikolojik sorun yasayanlar var bu sebepten hersey tozpembe degil hayatta

Ilk basda kbb gitmistim kikirdak kemik egriligi var dediler olmusken estetikde oluyum dedim suan zaten tikaliyim o sorunlar cozuldu mu bunuda bilmiyorum .Ya gercekten kendimi suan taniyamiyorum guzelken cirkin oldum
Daha 18 gün olmuş. 3 ayı tamamlamaya çalış, hala memnuniyetsizlik varsa doktor değişikliği yapılıp burun duzeltmesi söz konusu olabilir.

Daha 18 gün olmuş. 3 ayı tamamlamaya çalış, hala memnuniyetsizlik varsa doktor değişikliği yapılıp burun duzeltmesi söz konusu olabilir.
6 aydan once hatta 1 yildan once düzeltmeler yapmiyormus ki yapar mi orasida ayri .Insallah nefesimi duzgun alirim suan o sorunum cozuldumu bunuda bilmiyorum henuz tikaliyim

Aynaya kusenler var kendini cirkin hissedenler var psikolojik sorun yasayanlar var bu sebepten hersey tozpembe degil hayatta
Çok sıkıntılıysa, psikolojik destek alabilir. Kendisiyle ilgileneceğine, ya da beni beğenmezler düşüncesiyle kendi kendini yedirip bitireceğine başka şeylere yönelebilir. Herkesin imkanı olmayabiliyor ameliyat için, onlar ne yapsın? Intihar mı etsinler hiçbirşey istedikleri gibi olmuyor maddiyatta sıkıntı var deyip.

6 aydan once hatta 1 yildan once düzeltmeler yapmiyormus ki yapar mi orasida ayri .Insallah nefesimi duzgun alirim suan o sorunum cozuldumu bunuda bilmiyorum henuz tikaliyim
6 ay minimum. Başta da belirtmiştim. Ancak nefes alma da, akma/ tıkanıklık hatta kanama vs. Bunu 3 ay boyunca gözlemlemeye çalış.

Dikkat ettiyseniz BASKASI BEGENMIYOR diye bi kelime kullanmadim. Kisinin kendi kendini begenmemesinden bahsettim. BASKASI icin degil KENDI icin. Neyse polemige girip gene ban yememek adina susuyorum.

Dikkat ettiyseniz BASKASI BEGENMIYOR diye bi kelime kullanmadim. Kisinin kendi kendini begenmemesinden bahsettim. BASKASI icin degil KENDI icin. Neyse polemige girip gene ban yememek adina susuyorum.

Bence de susmayı tercih edebilirsin, lâkin:

"Kendisiyle ilgileneceğine, ya da beni beğenmezler düşüncesiyle.." demişim orada zaten.

Yani yorum yapmadan, okuduğunu anlamalı insan. Neyse Y Yesiyaha geçmiş olsun. Daha fazla yorum yapmayacağım, "arkadaşlar" daha bilgililer.

Hayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.

6 ay süresi var bir nebze de kendine gelmesi için.
Bu nasıl bir saygısızlık ya. Estetik amaçlıysa oh olsun ne demek ? İster estetik amaçlı yaptırır ister sağlığı için yaptırır yargılamak size mi düştü. Derdini anlatan birine oh olsun diyecek kadar kötü kalpli misiniz?

O zaman hiç kaşını aldırma saçını boyama istenmeyen tüylerine dokunma. Nasıl fikir?

Canim bende olmuştum hem içten hem dıştan kemik aldılar nefes alamadığım için birde dıştaki kemer rahatsız ettiği için ilk ameliyat olduğumda şişti hep yüzüm morsmordu dayak yemiş gibi sonra sonra toparladı ama şuan o kalkiklikta yok kemer dışında eski haline döndü bende anlamadım ha şuan beni çok rahatsız etmiyor ama tekrar doktorunla bir görüş geçmiş olsun
Bu arada herkes kendinden sorumludur ister keyfi yapilir ister baska sebep bu kimi neden ilgilendirsin ki? Insanları yermek ve kalp kirarcasina eleştirmek yerine keşke anlayışla karşılansa ama olmuyor işte bazı insanlar gerçekten acayip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…