burnun önceden nasılsı, düşük bir burun muydu, ayrıca da ucu düşük değil o şikayetçi olduğun yerdeki şişlik indiğinde o düşük görüntü bir miktar azalacak, kanatların aşağıda kalmış biraz, öncen bakıldığında deliklerin görünüyor mu?Yukledim
Burnun güzel aslında burun ucu zaten biraz dusuomus ilk zamanlardaki kalkık goruntu kalmıyor benm 1 ayi geçti benin daha düşme söz konusu değil ama yamuk ve delikleri biri geniş biri dar 6 ay beklicem bakalım düzelecek mi .
Kaç ay oldu
Bence kötü bir görüntü yok arkadaşım benimde kalkık değil kimse ameliyat olduğumu anlamıyor.ama ben anlamadıkları için memnunum açıkçası.belki hafif kalkık olsa daha iyi olurdu ama hayırlısı eskisinden iyi deyip alıştım.
Burnun güzel aslında burun ucu zaten biraz dusuomus ilk zamanlardaki kalkık goruntu kalmıyor benm 1 ayi geçti benin daha düşme söz konusu değil ama yamuk ve delikleri biri geniş biri dar 6 ay beklicem bakalım düzelecek mi .
Bence kötü bir görüntü yok arkadaşım benimde kalkık değil kimse ameliyat olduğumu anlamıyor.ama ben anlamadıkları için memnunum açıkçası.belki hafif kalkık olsa daha iyi olurdu ama hayırlısı eskisinden iyi deyip alıştım.
Haklısın bu konuda benim demek istediğim bi güzellik olduğu farkedilsin ama direk burun estetiği olmuşsun denmesin anlamındaydı.2 aylık burnum buda evet muhteşem değil ama eskisinden iyi şişlik inince biraz kısa durmasını bekliyorum sadece umarım öyle olur.Ben en azından sende bir değişiklik var denmesinin isterdim. Benim öncekide böyleydi aslında sorun orada. önceki burun için doktor 70 derece açısı demişti. 90 sana yeter demişti. Ama bakıyorum aynı
Bencede güzel duruyor
Masajimizi yapalım bakalım nolcakBen dedim kanatları kısaltalim diye nefes problemin olur dedi ucu düşüktü biraz kemerim vardı. Ucunu kaldırmış tamam ama ben daha kalkık istiyordum söyledim de. Düz bir burun yapmış kemeri torpuleyecektı yine kemer var gibi 1 ay var kontrole. Masaj verdi Aynaya baktıkça ağlıyorum
Ay inşallah 6 ay sonra buraya çok memnun olduk diye yazarızAmeliyat olalı bugün 10 gün oldu. doktor ucu şu an top gibi şişlik inince kalkıklığı anlayacaksın dedi. orası beni çok tatmin etmedi.
Haklısın bu konuda benim demek istediğim bi güzellik olduğu farkedilsin ama direk burun estetiği olmuşsun denmesin anlamındaydı.2 aylık burnum buda evet muhteşem değil ama eskisinden iyi şişlik inince biraz kısa durmasını bekliyorum sadece umarım öyle olur.
Eki Görüntüle 2079730 Eki Görüntüle 2079731 Eki Görüntüle 2079732
Bence cok guzel burnunuz. Ucu dogal duruyor. Burun ucu kalkik olunca karsidan delikler gozukunce yapay gozukuyor. Bas bas bagiriyor ben estetigim diye. Anlamamalari daha guzel.
İnşaAllah arkadaşım bende bi umut bekliyorum.bakalım şişi inince görücez .Senin ucu şiş inince kisalır bence
Canim senin sizlama ne durumda merak ettim seni.İnşaAllah arkadaşım bende bi umut bekliyorum.bakalım şişi inince görücez .
Ya canım açıkçası başlarda hiç ağrı sızı olmadı bende bu 2 haftadır sızı oluyor nedense törpülenen yerde.bi arkadaş soğuklardan olabiliyor yazmış umarım ondandır.Canim senin sizlama ne durumda merak ettim seni.
Benimde o geldi aklima usuttunmu disarda sogukta kaldinmi diye. Ins sikayetlerin cabucak gecer.Ya canım açıkçası başlarda hiç ağrı sızı olmadı bende bu 2 haftadır sızı oluyor nedense törpülenen yerde.bi arkadaş soğuklardan olabiliyor yazmış umarım ondandır.
Delikler duzelmiyo cunki burnun icini kesmeyle alakalı oyle kaliyo benim 5 sene gecti ama ayni zaten takmiyorumdaBurun amilyati olupta başta memnun olmayan 6 ay yada 1 sene sonra burnu değişip mutlu ilan varmı lütfen fotoğraf atarmisiniz. Yamuk olup deligi falan sonra düzelenler fotoğraf atabilirmi yada düzelen yazabilirimi.masaj nekadar etkili nolur cevap yazın. Buna çok ihtiyacım var suan benim 1 buçuk ay olcak nerdeyse ve yamuk deliklerde farklı masaj yapiyorum fakat hiçbir işe yaramıyor .sinirlerimi bozdu keşke amilyat olmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?