Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

burnun önceden nasılsı, düşük bir burun muydu, ayrıca da ucu düşük değil o şikayetçi olduğun yerdeki şişlik indiğinde o düşük görüntü bir miktar azalacak, kanatların aşağıda kalmış biraz, öncen bakıldığında deliklerin görünüyor mu?

Herkese merhaba valla bende mutlu mu olsam mutsuz mu bilemedim. sonuçta kötü bir sonuç çıkmadı ama burun ucum bana görede düşük. eski burnumun aynısı gibi duruyor. kimse de estetik olduğumu anlamıyor

Ameliyat olalı bugün 10 gün oldu. doktor ucu şu an top gibi şişlik inince kalkıklığı anlayacaksın dedi. orası beni çok tatmin etmedi.

Ben en azından sende bir değişiklik var denmesinin isterdim. Benim öncekide böyleydi aslında sorun orada. önceki burun için doktor 70 derece açısı demişti. 90 sana yeter demişti. Ama bakıyorum aynı

Ben en azından sende bir değişiklik var denmesinin isterdim. Benim öncekide böyleydi aslında sorun orada. önceki burun için doktor 70 derece açısı demişti. 90 sana yeter demişti. Ama bakıyorum aynı
Haklısın bu konuda benim demek istediğim bi güzellik olduğu farkedilsin ama direk burun estetiği olmuşsun denmesin anlamındaydı.2 aylık burnum buda evet muhteşem değil ama eskisinden iyi şişlik inince biraz kısa durmasını bekliyorum sadece umarım öyle olur.

Ben dedim kanatları kısaltalim diye nefes problemin olur dedi ucu düşüktü biraz kemerim vardı. Ucunu kaldırmış tamam ama ben daha kalkık istiyordum söyledim de. Düz bir burun yapmış kemeri torpuleyecektı yine kemer var gibi 1 ay var kontrole. Masaj verdi Aynaya baktıkça ağlıyorum

Masajimizi yapalım bakalım nolcak

Ya canım açıkçası başlarda hiç ağrı sızı olmadı bende bu 2 haftadır sızı oluyor nedense törpülenen yerde.bi arkadaş soğuklardan olabiliyor yazmış umarım ondandır.
Benimde o geldi aklima usuttunmu disarda sogukta kaldinmi diye. Ins sikayetlerin cabucak gecer.

Delikler duzelmiyo cunki burnun icini kesmeyle alakalı oyle kaliyo benim 5 sene gecti ama ayni zaten takmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…