Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

Ameliyatta ki Burun şekli ne zaman tam şeklini alıyor bilen var mı her gün yeni birşey duyuyoruz burda benim 7. Ayımı geçtim yani suan şişlik var tabi ama 6 Ayda zaten şekli belli olmuyor mu ? Yüze oturması 1 sene ama 1 sene sonra darbe hariç yamulan Yada ne bileyim kemer çıkan var mı ?

Benim yamuk delikler eşit değil
zamanla duzeliyormus umarim duzelir sinir bozucu olabiliyor. Benim ki altta bakinca farkliydi tamponlar cikinca düzeldi şuan eşit.

Seninki de alttan sen bakinca mi farkli duruyor yoksa karsidanda belli mi?

Doktorun ne diyor peki bu duruma?

Bildiğim kadariyla 6 ay 1 sene arası tamamen oturmus oluyor.

Şişlikler kusurları gizlemiyor aksine daha az görünmesine neden oluyor.şişlikler geçtikçe kusurları daha çok görüyorsunuz.benim 20 gün sonra 1.yılım olacak ve hiç düzelme olmadı.inşallah sizde durum farklı olur çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum.hasta deneyimleri herşeyden daha önemli.doktorlar hatasını kabul etmemek için şişlikleri bahane ediyorlar.başka bir doktora gidin fikir alın.ameliyati yapan doktora kabul ettiremezsiniz objektif davranmaz.onlar için varsa yoksa para.parayi aldıktan sonra umrumda bile olmaz bakınız benim doktorum özgür yörük. Parayı alana kadar melek gibiydi şimdi kaçıyor sorumluluk almıyor.paradan başka laf çıkmıyor ağzından çoğu doktorda ne yazık ki böyle para için bu işi yapıyolar.o yüzden başka doktordan fikir almak en mantıklısi

zamanla duzeliyormus umarim duzelir sinir bozucu olabiliyor. Benim ki altta bakinca farkliydi tamponlar cikinca düzeldi şuan eşit.

Seninki de alttan sen bakinca mi farkli duruyor yoksa karsidanda belli mi?

Doktorun ne diyor peki bu duruma?
Benim karşıdan bakınca sadece yamuk gibi duruyor onun ıcın masaj yapıyorum delikler alttan bakınca biri dar biri geniş duruyor

Fotoğraf atarmısın nesi vardı düzelmedi

Fotoğraf atarmısın nesi vardı düzelmedi
10 farklı kusuru var başka doktor revizyondan sonrada sağlıklı normal görüntü beklemeyin dedi ocakta barış çakır ve süleyman taşla görüşeceğim bakalım onlar ne söyleyecek.sadece asimetrik olan 3 farklı sorunu var diğer sorunlarda zaten çözülmesi zor sorunlar.kaburgadan kıkırdak alınacak.columela denile kısım yok bende burun deliklerinin ortasında olan yer yok oraya kıkırdak eklenecek ve burun kanatlarınada eklenecek.ayrıca burun deliklerinin şekli büyüklüğü faklı ve çok küçük hem burun delikleri hemde burnum küçük suratıma bakınca burnum görünmüyor burnumun solu aşağıda sağı yukarda sağ burun kanadının yarısı yok.burnumu görenler bu duruma hastalık diyor ve hepsi doktorun burnuma eklediği kusurlar.fotoğraf bir ara ekleyip sonra kaldırdım.belki yine ekleyebilirim.burun sırtında hafif sola doğru yatiklik var ve kemeri düzgün alamamış solda kemer kalmış.çocukların burnu benim burnumdan daha büyük.

Benim karşıdan bakınca sadece yamuk gibi duruyor onun ıcın masaj yapıyorum delikler alttan bakınca biri dar biri geniş duruyor
Duzelicegini dusunuyorum ben . Bariz belli olmayan delik farki kapaniyor cunku.

Takma kafana daha cok yeni eminim zamanla guzel olucak

Ayni sorun benim dayimda da mevcut. Nasıl göründüğünü az cok tahmin ettim suan.

Onunkide yandan sirt yok resmen ve çökük nefes alamiyor. Revizyon bile yeterli seviyede düzeltmez dedi doktorlar.

Ayni sorun benim dayimda da mevcut. Nasıl göründüğünü az cok tahmin ettim suan.

Onunkide yandan sirt yok resmen ve çökük nefes alamiyor. Revizyon bile yeterli seviyede düzeltmez dedi doktorlar.
Vardır elbette benzerleri bende birkaç fotoğrafta gördüm benzerlerini.yinede daha iyi bir hale getiriyorlar en azından sokağa çıkacak hale getirirler inşallah tuhaf tuhaf burnuma bakıyorlar

Vardır elbette benzerleri bende birkaç fotoğrafta gördüm benzerlerini.yinede daha iyi bir hale getiriyorlar en azından sokağa çıkacak hale getirirler inşallah tuhaf tuhaf burnuma bakıyorlar
Çok zor bi durum anlayabiliyorum sizi. Doktoru iyi bulmak gerekiyor sanırım. İnsallah hersey istediginiz gibi olur. Tabiki ikinci de iyi bir doktorla sorun çözülür. Ne burunları duzeltiyorlar.doktor var mi aklinizda ?

Çok zor bi durum anlayabiliyorum sizi. Doktoru iyi bulmak gerekiyor sanırım. İnsallah hersey istediginiz gibi olur. Tabiki ikinci de iyi bir doktorla sorun çözülür. Ne burunları duzeltiyorlar.doktor var mi aklinizda ?
Sağolun evet barış çakır ve süleyman taşla görüşmeye gideceğim çok az kaldı ocakta.hemen ameliyat için gün verirler inşallah.iyi doktor bulunca bende düzeleceğini düşünüyorum umudum var başarılı doktorlar iyi sonuç elde ediyorlar mutlaka

Ali Murat Akkuş ve Arda Pelen e de bir bakın derim. Duzelir tabiki neden duzelmesin herseyin bir çözümü var. Pes etmek yok

Ali murat akkus u takip ediyorum arda pelenede bakarım istanbulda mi çalışıyor
Evet Arda Pelen de İstanbul da cok ciddi vakalari da ameliyat etmis. Barış cakir da basarili ama çok pahali diye biliyorum.
Süleyman Tas a siz soyleyince baktim ama pek begenmedim ikisi arasinda kaldiysaniz Baris Cakir i secin derim.

B
Evet Arda Pelen de İstanbul da cok ciddi vakalari da ameliyat etmis. Barış cakir da basarili ama çok pahali diye biliyorum.
Süleyman Tas a siz soyleyince baktim ama pek begenmedim ikisi arasinda kaldiysaniz Baris Cakir i secin derim.
Barış çakır kabul ederse olurum ama süleyman tas zor isleri de yapıyor o yüzden onu düşündüm ama kapalı teknikle yapıyor hep o yuzden karar veremedim herşeyi düşünmek zorundayım.ilk ameliyatım çok kötü olunca 2.de daha çok düşünüyorum

Dava aç bence çok ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…