Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

Benimde o geldi aklima usuttunmu disarda sogukta kaldinmi diye. Ins sikayetlerin cabucak gecer.
Evet canım özellikle dikkat ettim dışarı çıktığımda oluyor.demekki soğuktan içerisi tam iyileşmediği için sızlıyo sanırım.neyse başka bişi olmasında.bide şu ucunun şişliği gitseydi umarım biraz daha iyi durur.sabırla bekliyorum.

P
Delikler duzelmiyo cunki burnun icini kesmeyle alakalı oyle kaliyo benim 5 sene gecti ama ayni zaten takmiyorumda
peki ilk zamanlardaki gibide kalmio dimi yani biraz düzelio çünkü herkes moralimi bozuo deliklerin biri farklı die biraz düzelir dimi şimdiki gibi çok belli olmaz

Yani delikler de bukadar fark kalmio dimi tabı duzelmez ama bukadarda belli olmuyor yani

Mrb bisi sorabilirmiyim açık amilyatmi oldun öyle olduysan nerden kesti ortasindanmi yoksa dibindenmi benim ortasından kesmiste sislikler inince sarkmaz dimi

Mrb bisi sorabilirmiyim açık amilyatmi oldun öyle olduysan nerden kesti ortasindanmi yoksa dibindenmi benim ortasından kesmiste sislikler inince sarkmaz dimi
Merhaba açık oldum ortasından kesilmişti. Zaten açık olunca sanırım hep ortadan açılıyor. Sarkma olmadı şimdilik ama oluyor mu bilmiyorum hiç duymadım açıkcası :)

Merhaba açık oldum ortasından kesilmişti. Zaten açık olunca sanırım hep ortadan açılıyor. Sarkma olmadı şimdilik ama oluyor mu bilmiyorum hiç duymadım açıkcası :)
Burda yazmislarda ortadan kesilio ya üstü çöktü falan diye yazmislarda sanırım ben 7 8 ay kafamda deli sorular dolanirim hep :)

Burda yazmislarda ortadan kesilio ya üstü çöktü falan diye yazmislarda sanırım ben 7 8 ay kafamda deli sorular dolanirim hep :)
Doğru da olabilir ameliyat olmadan önce hiç böyle seylere denk gelmedim o kadar da araştırdım ama ameliyattan sonra araştırmadığım halde bile nerde olumsuz bisey var denk geliyorum hep :))

Doğru da olabilir ameliyat olmadan önce hiç böyle seylere denk gelmedim o kadar da araştırdım ama ameliyattan sonra araştırmadığım halde bile nerde olumsuz bisey var denk geliyorum hep :))
Aynen ya amilyat olmadan önce bende çok araştırdım hiç görmedim amilyattan sonra hep kötü yorumlar falan :) heralde amilyat olmayı aşırı kafaya koyduğum için dikkatimi çekmedi hiç ondan olabilir

Aynen ya amilyat olmadan önce bende çok araştırdım hiç görmedim amilyattan sonra hep kötü yorumlar falan :) heralde amilyat olmayı aşırı kafaya koyduğum için dikkatimi çekmedi hiç ondan olabilir
Öyledir aynen bende öyle düşünüyorum :)

Kizlr merhaba,
Burun ameliyatı olali 1 hafta oldu bugun henuz tamponlar bile alinmadi yarın alınacak.

Fakat deliklerim esit degil burnumun bi tarafi daha aşağıda sanki moral sifir hep kotu seyler beni mi.bulmak zorunda

Delikler zamanla birazda olsa esitleniyor mu nolur bisi soyleyin. kafayi yicem

Benimde eşit değildi alci varken. Ama düzeldi iyi simdi

Benimde eşit değildi alci varken. Ama düzeldi iyi simdi
Ay gercekten mi benim de alcim yarin alinicak insallah düzelir benimkide .

küçük olan tarafın kanatlari gergin aciyo sanirim o tarafla biraz daha ugrasmis ve sis gibi umarim gecicidir . Onden bakıldığında belli degil alttan bakinca ben goruyorum.

Benımde aynı masajla duzeliomus bakalım 1 buçuk ay oldu masaja devam edıom bakalım

Önden bakınca belli değil alttan bakınca sen görüyorsan eşittir onlar. Şişlikler geçince duzelir. Alttan bakma 3 ay.

Kizlarrr bugün atel ve tamponlar alindi ilk burnuma bakmaya korktum avatar gibi bisi bekliyodum .

Doktorumun israriyla baktim veeeeee hokka gibi bayildimmm
Oldukça odem var simdi begendiysen ileride asik olursun burnuna dedi doktorum.

Delikler de alci alininca daha toparladi sanirim odemden ama suan gozume takilmiyorlar o kadar sevdimm

Hayırlı olsun ne güzel şanslı insan :)) bizde beklemeye devam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…