- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Ufak detaylara takmamak bence daha iyi. Yoksa hayat cekilmez insan kafayi yer.Delikler duzelmiyo cunki burnun icini kesmeyle alakalı oyle kaliyo benim 5 sene gecti ama ayni zaten takmiyorumda
Bencede sonra hep sorun cikiyo yine yaptirsan yine olcak aynisi oyuzden hic gerek yokUfak detaylara takmamak bence daha iyi. Yoksa hayat cekilmez insan kafayi yer.
İnşallahAy inşallah 6 ay sonra buraya çok memnun olduk diye yazarız
Evet canım özellikle dikkat ettim dışarı çıktığımda oluyor.demekki soğuktan içerisi tam iyileşmediği için sızlıyo sanırım.neyse başka bişi olmasında.bide şu ucunun şişliği gitseydi umarım biraz daha iyi durur.sabırla bekliyorum.Benimde o geldi aklima usuttunmu disarda sogukta kaldinmi diye. Ins sikayetlerin cabucak gecer.
peki ilk zamanlardaki gibide kalmio dimi yani biraz düzelio çünkü herkes moralimi bozuo deliklerin biri farklı die biraz düzelir dimi şimdiki gibi çok belli olmazDelikler duzelmiyo cunki burnun icini kesmeyle alakalı oyle kaliyo benim 5 sene gecti ama ayni zaten takmiyorumda
Sislikler iniyo falan duzeliyo merak etmeyinP
peki ilk zamanlardaki gibide kalmio dimi yani biraz düzelio çünkü herkes moralimi bozuo deliklerin biri farklı die biraz düzelir dimi şimdiki gibi çok belli olmaz
Mrb bisi sorabilirmiyim açık amilyatmi oldun öyle olduysan nerden kesti ortasindanmi yoksa dibindenmi benim ortasından kesmiste sislikler inince sarkmaz dimiUcu suan çok serttir benimde öyleydi gerçekten benim Burun deliklerinden yana ilk aylarda karşıdan görünüyordu çok kalkıktı öyle bir şikayetim vardı. O da suan gecti. Senin çok yeni daha 1,5 Ayda özellikle ucu çok şiş ödemli olması çok normal herkesin öyle oluyor zaten. Çevredeki insanlara gelince emin olabilirsin bende neler duydum çok kısa çok kalkık çok geniş olmuş daha neler neler o kadar üzülüyordum ki 1 ay küçük bir bantla dolaştım o kadar psikolojim bozulmuştu. Ama geçiyor İnan ki şimdi herkes burnun yüzünle ne kadar uyumlu oldu ya falan diyo. İnsanların yorumlarını takmamaya çalış evet insan o dönemde inanılmaz takıyor çok iyi anlıyorum. Ben herkese senin gibi açıklama yapıyordum iki ay sonra kalkıklıgı inecekmiş ilk başta böyle oluyormus vs ama insanlar Yok ya değişmez der gibi bakıp sanki hepsi daha önce ameliyat olmuş bu süreci atlatmış gibi davranıyorlardı. Ve çok yanlış bir tutum zaten biz o süreçte çok zorlanıyoruz bir de onların tutumu beni çok yıpratmıştı. Hiç üzülme bak ilk zamanlar açtığım konulara bakabilirsin. Depresyondaydım gerçekten ama zamanla geçiyor masajı doktorun verdi sanırım doktorunu dinle ve devam et masaja İnan işe yarıyor.
Merhaba açık oldum ortasından kesilmişti. Zaten açık olunca sanırım hep ortadan açılıyor. Sarkma olmadı şimdilik ama oluyor mu bilmiyorum hiç duymadım açıkcası :)Mrb bisi sorabilirmiyim açık amilyatmi oldun öyle olduysan nerden kesti ortasindanmi yoksa dibindenmi benim ortasından kesmiste sislikler inince sarkmaz dimi
Burda yazmislarda ortadan kesilio ya üstü çöktü falan diye yazmislarda sanırım ben 7 8 ay kafamda deli sorular dolanirim hep :)Merhaba açık oldum ortasından kesilmişti. Zaten açık olunca sanırım hep ortadan açılıyor. Sarkma olmadı şimdilik ama oluyor mu bilmiyorum hiç duymadım açıkcası :)
Doğru da olabilir ameliyat olmadan önce hiç böyle seylere denk gelmedim o kadar da araştırdım ama ameliyattan sonra araştırmadığım halde bile nerde olumsuz bisey var denk geliyorum hep :))Burda yazmislarda ortadan kesilio ya üstü çöktü falan diye yazmislarda sanırım ben 7 8 ay kafamda deli sorular dolanirim hep :)
Aynen ya amilyat olmadan önce bende çok araştırdım hiç görmedim amilyattan sonra hep kötü yorumlar falan :) heralde amilyat olmayı aşırı kafaya koyduğum için dikkatimi çekmedi hiç ondan olabilirDoğru da olabilir ameliyat olmadan önce hiç böyle seylere denk gelmedim o kadar da araştırdım ama ameliyattan sonra araştırmadığım halde bile nerde olumsuz bisey var denk geliyorum hep :))
Öyledir aynen bende öyle düşünüyorum :)Aynen ya amilyat olmadan önce bende çok araştırdım hiç görmedim amilyattan sonra hep kötü yorumlar falan :) heralde amilyat olmayı aşırı kafaya koyduğum için dikkatimi çekmedi hiç ondan olabilir
Benimde eşit değildi alci varken. Ama düzeldi iyi simdiKizlr merhaba,
Burun ameliyatı olali 1 hafta oldu bugun henuz tamponlar bile alinmadi yarın alınacak.
Fakat deliklerim esit degil burnumun bi tarafi daha aşağıda sankimoral sifir hep kotu seyler beni mi.bulmak zorunda
Delikler zamanla birazda olsa esitleniyor mu nolur bisi soyleyin. kafayi yicem
Ay gercekten mi benim de alcim yarin alinicak insallah düzelir benimkide .Benimde eşit değildi alci varken. Ama düzeldi iyi simdi
Benımde aynı masajla duzeliomus bakalım 1 buçuk ay oldu masaja devam edıom bakalımAy gercekten mi benim de alcim yarin alinicak insallah düzelir benimkide .
küçük olan tarafın kanatlari gergin aciyo sanirim o tarafla biraz daha ugrasmis ve sis gibi umarim gecicidir . Onden bakıldığında belli degil alttan bakinca ben goruyorum.
Önden bakınca belli değil alttan bakınca sen görüyorsan eşittir onlar. Şişlikler geçince duzelir. Alttan bakma 3 ay.Ay gercekten mi benim de alcim yarin alinicak insallah düzelir benimkide .
küçük olan tarafın kanatlari gergin aciyo sanirim o tarafla biraz daha ugrasmis ve sis gibi umarim gecicidir . Onden bakıldığında belli degil alttan bakinca ben goruyorum.
Hayırlı olsun ne güzel şanslı insan :)) bizde beklemeye devam artıkKizlarrr bugün atel ve tamponlar alindi ilk burnuma bakmaya korktum avatar gibi bisi bekliyodum .
Doktorumun israriyla baktim veeeeee hokka gibi bayildimmm
Oldukça odem var simdi begendiysen ileride asik olursun burnuna dedi doktorum.
Delikler de alci alininca daha toparladi sanirim odemden ama suan gozume takilmiyorlar o kadar sevdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?