Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

Danışacağım belki verirler gidip konuşmakta fayda var.sağlık bakanlığının sitesine mı yazacağım yoksa bizzat gidip şikayet etmek ki gerekiyor yaşadığımız şehirdeki il sağlık müdürlüğüne mı gitmek lâzım.bunu daha önce yapan biri olsa deneyimlerini anlatsa.daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı

Baris cakir kabul eder cok para alıyor ve sadece burun yapiyor . İlgi alani burun olduğu icin daha cok bilgilidir diye düşünüyorum. Süleyman Tas kapali mi yapiyor. Kapali teknik herzaman basarili olmuyor. Burnunun fotosunu atabilir misin bakayım nasil gorundugune ozelden de atabilirsin eger sakincasi yoksa tabi

Doktorun kimdi tanınan bi doktor mu?

Bu durumda revizyon icin sana yardımcı olmadi mi hiç?

Doktorun kimdi tanınan bi doktor mu?

Bu durumda revizyon icin sana yardımcı olmadi mi hiç?
Erzurumda özgür yörük.revizyonu yaparım dedi ama duzeltemeyecegini açık açık söyleyen bir doktor kendisi siz olsanız bu durumda aynı doktara ameliyat olur musunuz

Gidip bizzat şikayet edeceğim inşallah.ozel hastenede oldum şikayetimi orayada yapacağım.burnum normal olmayan bir hale getirildi bunu öncesi sonrası fotoğraf ile ispatlamak mümkün
Bazilari nasil hakkini ariyor. Tv de bile gorduk.Tazminat davasi bile aciyorlar.

Fotoğraf atmakta çekimser davranıyorum ama atabilir de kırpılmış halini.gercekten normal değil dışarda görenler hastalık diyor.burun ucu çok hasarlı kıkırdak eklenecek bu yüzden kapalı teknik uygun olur mu diye dusunuyorum

Bazilari nasil hakkini ariyor. Tv de bile gorduk.Tazminat davasi bile aciyorlar.
Bende hakkımı arayacağım ama işimin olmaması elimi kolumu bağlıyor sonuçta avukatta ücret isteyecek.mesleğim var da işim yok henüz atanamadim.tv çıksam herkes görür onu ben yapamam o kadar girişgen bir kız değilim zaten doktorda biraz farkında öyle şeyler yapacak biri olmadığımin

Baroya danisin. Derdinizi anlatin.

Burada bıri yazmıştı doktora seni dava edıcem demiş doktordan parayı almış başka doktora amilyat olmuş

Bnm tampon cikinca baya topladi cok sasirdim iki gunde toparlamasina o yuzden seninki de toparlar diye düşünüyorum ben. Foto atabilir misin belki sana çok asimetrik geliyodur

Eklentiler

• 2017-11-29 10.34.49.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 532
  • 2017-12-17 21.07.35.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 508
  • 2017-12-02 23.25.58.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 518
Burnuma bakarmısnız bi ya sorun buyukmü

Eklentiler

• 2017-11-29 10.34.22.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 517
  • 2017-11-29 10.34.22.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 478
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…