• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya neden?..

Çok merak ediyorum sen neden dış görünüşlere kafanı bu kadar takıyorsun? Başka yapacak birşeyler bulsana kendine,bir hobi,aktivite falan?

Sizde eğer sakallarını kesersen bende bıyık bırakırım deyin :KK53:
Hoş zira insan sevdiğini her türlü sever ama neyse :KK14:
Severim ben onu her haliyle severim yaa :) ama bşöyle yapması gıcık ouyo Annesi beğensin diye kesmek nedir yaa Ben beğenicem önce

Çok merak ediyorum sen neden dış görünüşlere kafanı bu kadar takıyorsun? Başka yapacak birşeyler bulsana kendine,bir hobi,aktivite falan?
Ya takmıyorum dış görünüşe hem hobim de aktivitelerim de var benim Şu an okul açılana kadar çok boş vaktim sadece Tatil planlarım programlarım da geçti bitti

Ya takmıyorum dış görünüşe hem hobim de aktivitelerim de var benim Şu an okul açılana kadar çok boş vaktim sadece Tatil planlarım programlarım da geçti bitti
Ya kendi görüntüne takıyorsun kafayı ya erkek arkadaşının görüntüsüne.Boşver kesmesi gerekmiş kesmiş demek ki.Kökü onda nasılsa uzar yine,kafaya takılacak birşey değil bu.

Allah taş edecek seni yakında,şaka bi yana nedir bu dış görünüş takıntısı allah aşkına zorla dert arama arkadaşım tövbe estağfurullah...

Ne diyeyim fizikle kafayı bozmuşsun.
Hiç derdin yok başka demek ki ne güzel.

Ya kendi görüntüne takıyorsun kafayı ya erkek arkadaşının görüntüsüne.Boşver kesmesi gerekmiş kesmiş demek ki.Kökü onda nasılsa uzar yine,kafaya takılacak birşey değil bu.
Uzar nasılsa değil Ben uzatssın isterken bile Uzatıyorum iştee deyip bi yandan sürekli kısaltıyor hep kirli sakal modunda daha hiç uzadığını göremedik Ne bu inat anlamadım ki

Dün kendi çirkinliğimle ilgili konu açmıştım :KK70: kusura bakmayın çok konu açıyorum sanırım ama bu çocuk beni deli edecek Mevzu bugün de erkek arkadaşımın çirkinliği:KK48: çirkin değil kendisi maşallah çok tatlı ama :) ya zaten minyon çocuksu bi yapısı var Sakallrını kesince bebek oluyor resmen Çirkin değil ama sakallı çok yakışıklı Ama bi türlü ikna edemedim Senin için tabi uzatıcam başka kime beğendiricem kendimi diyor Sonra azıcık tartışsak fırsattan istifade sen bana küstün ben de keserim deyip kesiyor, bi de izne gideceği zaman annem beğenmiyor deyip annesi için kesiyor Bi türlü uzattıramıyorum Ayy nasıl ikna edicem ben bu çocuğu yaa :KK53: başka hiçbişeyde beni kırmaz Ben de buna bu kadar takıntılıyken yapmıyooorr:KK12:
Bu kadar dış görünüş odaklı yaşama bence, bırak kendini nasıl özgür hissediyorsa o şekilde davransin

Allah taş edecek seni yakında,şaka bi yana nedir bu dış görünüş takıntısı allah aşkına zorla dert arama arkadaşım tövbe estağfurullah...

Ne diyeyim fizikle kafayı bozmuşsun.
Hiç derdin yok başka demek ki ne güzel.

Dün beni teselli eden güzel insanların güzel niyetlerini, davranışlarını suistimal etmiş gibi oldum di mi :( siz beni dövmeden kaçayım ben :D ya valla taktığımdan değil ben beğenirken bu çocuk niye böyle inat ediyo valla bazen sinirimi bozuyor

Back
X