ya öğretmenlik ya ben....

üşenmedim, eski yazdığınız konulara baktım. Diğer sevgiliniz için ağlarken bir anda 10 sene önceki kocanız için pişmanlık duymanız epeylice garip.
Siz sadece evlenmek istiyorsunuz. Kimmiş, neymiş önemli değil. Sadece evleneyim derdindesiniz.
Kariyeriniz, karakteriniz hiçbiri umurunuzda değil.
Ya bir destek alın, ya da biri sizi iyice bir silkelesin.

evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef

Ohoo sen yanlis ustune yanlis yapmissin kardesim, adamin sana calismayi yasaklamasinin altindaki sebebi anlat hele once ?

Senin istediğin cevabı kimse yazmamış,ben yazayım da sen de kurtul biz de kurtulalım aynı konudan...
Koş git eski eşine,mesleğini de bırak,yalvar yakar,barış evlen,çok mutlu olacaksın bak.hata etmişsin o adamı boşamakla.evde otur çocuk doğur ama kız doğarsa da SAKINNN okutma sakınnnn.inş kızın da olmaz bu arada,lakin öyle bir adamın kız çocuğu olmamalı.mutlu oldun mu şimdi hadi koş

yeni birini hayatına alsan hepsini unutacaksın da... bence gözünü ac biraz belki bu kez düzgün biri cikar karsina

Lutfen su "senin gibi biri cocuk egitmesin" laflarini birakir misiniz? Su lafin da en cok soylendigi gurup ogretmenler zaten vurun abaliya olmus.Biz size sizin gibi biri mumkunse fatura kesmesin,kredi cikartmasin,kan almasin diyor muyuz?Ne alaka yani ask acisiyla saglikli dusunememekle ogretmenlik ??

Ablamda eniştem icin öğretmenliği bırakmıştı seneler önce 30 yıldır kafasına vuruyor. Boşanmak istedi bosamamadi mecbur kaldı onunla mutsuz bir evliliğe. Öğretmenlik olmasa bir nevi ama mis gibi meslek birakilmaz.

Yok bırakmayiz.
Çünkü fatura kesen biri el kadar çocukların kişiliğini şekillendirmiyor ama öğretmen sekillendiriyor. O yüzden kafasının çalışması gerek.

Yok bırakmayiz.
Çünkü fatura kesen biri el kadar çocukların kişiliğini şekillendirmiyor ama öğretmen sekillendiriyor. O yüzden kafasının çalışması gerek.

Ne alaka ? Ask acisini en dibine kadar yasadigim,mantigimin bedenimi terk ettigi donemde de sinif hudutlari icine girince gayet herseyden siyrilmis olup ogrencilerimle gerek ders gerek iletisim konusunda hic sikintim olmamisti.Bu nasil genellemedir ? Kactir kadina ayni suclayici tonla ayni sey soyleniyor..Millet olarak en favori aktivitemiz insanlara ahkam kesmek.

Boşandıysan ve yıllar da gecmıs ustunden neden yenı bı olaymıs gıbı konu acıyorusn kı?
Tabı kı meslegını secmelıydın dogru karar..

Bence sen ex ini seç öğretmenliği bırak senin yerine daha faydalı insanlar gelir belki yer işgal etme en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…