- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
benimde oğlum var benimde abim var benimde kocam var ve böyle birşeyi hangisi yapmış olursa olsun kınarım asla kabul edilemez ne kadının ne erkeğin birine şiddet uygulaması! desteklediğim bizzat katkıda bulunduğum şiddet gören mağdur kadınlar var..
benim anlatmak istediğim sarpıtılıyor yada herkes anlamak istediği gibi anlıyor yada ben kendimi ifade edemedim..
demek istediğim olay tokada gelmeden önce yani hiç birimizin eşiyle zıt fikirleri olmuyor mu kimse olmuyor diyemez tabiki olur peki nasıl buluyorsunuz orta yolu yada isteğinizi nasıl kabul ettiriyorsunuz ..mesele burda iletişimde benim demek istediğim bu anlatmak istediğim bu orta yolu bulmak için yapılması gerekenler ben tokadı yesin otursun aman kocasıdır sussun demiyorum ki..
bana kalırsa konu sahibi bi daha dönmesin çünkü gene aynı sorun yaşanacak benim görüşüm bu.
eşiyle tartışmayan insan yoktur zaten ama burada olay farklı.adam bir kez vurmuş kadına kadın affetmiş zaten yani ilk tokatta hadi evimi terk edeyim dememiş ama yine ufacık bir sebepten aynı şey yaşanınca dayanamamış ki çok haklı.oturulup konuşulacak bir eş olsa zaten bunu yapmazdı.