- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
-
kızlar bakıyorum derdım var köşesınde aldatıldım,ayrıldım çok üzgünüm ölüyorum napsam dıyoruz hep... ya bu erkekler peki bizim bu yaşadığımız durumlarda ne yapıyor..? istedımkı bilenlerımız varsa yada görenlerınız bunu paylaşsın burda... ya da bız nerde hata yapıyoruz .... onca sever gibi görünen erkeklerin kurbanı oluyoruz hadı bunu sorgulayalım bıraz .. belkı bıraz olsun anlarız yanlışlarımızı ....Bu erkeklerde ruh yokmu biz ağlayıp sızlarken onlar hiç bişe olmamıs gıbı nasıl hayatlarına dewam edıyor..
ne gibi farklı ..ama benım demek istediğim erkekler ayrılıktan sonra hiçççç üzülmemiş gibi oluyorlar yani sanki bir ilişkiye başlama sebebleri sevmek değilmiş yada sevgi duymamışlar gibi oluyor....yani başka açıklama gelmıyor aklıma ....
Ayrıldıktan sonra aradı iyi misin diye. Bana dedi ki;"Bu telefonu kapattıktan sonra ben seni düşünmeyeceğim. Aklıma gelmeyeceksin.Üzülmeyeceğim. Ama ssen nasıl hissediyorsun bilmek istiyorum?" Bn de dedim ki;"Sen düşünmeyeceksen ben de düşünmeyeceğim. Üzülmeyeceksen üzülmeyeceğim. Nasıl vicdanını rahatlatıyorsan öyle olduğumu düşün"... Evet bunları dedim, ama şimdi bu konu öyle bir denk gelmiş ki. Şuan da ben ağlıyorum. Müzik dinliyorum.Toygar Işıklı-Yoksun. Karanlıkta burda yazı yazıyorum. Yatağın içinde. Durduramıyorum gözyaşlarımı. Vazgeçmek istemedim ben ondan. Hiç istemedim. Canım çok yanıyor. İçimi söktü resmen allahım beni çok kırdı............ Damarlarımda akan kana, göğsümde atan kalbime lanet ediyorum. Kendimden tiksiniyorum unutamadığım için. Böylesine ağladığım için. Belki bu kadar güçsüz olduğum için.Bugün onsuz 2.cumartesim. O napıyor bence biliyor musunuz? Beni hiç düşünmüyor bile. Unuttu gitti. Şuanda da uyuyor zaten. Belki de başkasını düşünüyor. Ki büyük ihtimal geçmişte unutamadığı şeyleri düşünüyor. Bana da koyan bu ya. Özlesem nolacak, acı çeksem nolacak... Karşılıklı olduğunu bilmiyorum ki. Bu yüzden nefret ediyorum acımdan da, özlemimden de. Kendimden de... Ama vazgeçtim ben.Sonsuza kadar vazgeçtim ondan.
Erkek iki durumda üzüntü çeker. Elde edene kadar ve kaybettikten sonra.
Hem de kadından daha yoğun yaşar sıkıntısını. Buna rağmen yanındayken
kıymet bileni pek azdır.
üzülme canmişte bu kendimizi duygusallıktan alamamız mı hep onlardan cok acı cekmemız:26:
Sen , benim yazımı da gördün. Bundan yola çıkarak açtın bu konuyu değil mi? :) Haklı ve doğru bir soru.Kim bilir onlar napıyorlar, Allahın cezaları...
Bir erkek eğer, ilişki bittikten hemen sonra bir başka kadınla çift olursa bu uzun süreli olmuyor.
Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra 10 misli daha fazla intihar etme olasılığına sahip.
kızlar bakıyorum derdım var köşesınde aldatıldım,ayrıldım çok üzgünüm ölüyorum napsam dıyoruz hep... ya bu erkekler peki bizim bu yaşadığımız durumlarda ne yapıyor..? istedımkı bilenlerımız varsa yada görenlerınız bunu paylaşsın burda... ya da bız nerde hata yapıyoruz .... onca sever gibi görünen erkeklerin kurbanı oluyoruz hadı bunu sorgulayalım bıraz .. belkı bıraz olsun anlarız yanlışlarımızı ....Bu erkeklerde ruh yokmu biz ağlayıp sızlarken onlar hiç bişe olmamıs gıbı nasıl hayatlarına dewam edıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?