Ya onlar ne yapıyor ?

ne gibi farklı ..ama benım demek istediğim erkekler ayrılıktan sonra hiçççç üzülmemiş gibi oluyorlar yani sanki bir ilişkiye başlama sebebleri sevmek değilmiş yada sevgi duymamışlar gibi oluyor....yani başka açıklama gelmıyor aklıma ....

eğer erkek gerçekten seviyosa uzun süre toparlanamiyo herşeyi kendi içinde yaşıyo etrafa belli etmiyo ama içinde fırtınalar kopuyo. tabi gerçekten seviyosa

hepsimi içinde yaşıyor... ondan ona ondan ona geçmiyorlarmı .. bu nasıl teselli olma şeklı anlamıyorm ki :S

Sever gibi görünen ile gerçekten seveni ayırd edebilmek...bunun pekçok yolu var..ama test eder gibi bir yöntemle olmuyor ayırd etmek...

benm çok yakın arkdaşım uğrunda ölcek kadar sevdiği kızla ayrıldı..normalde unuttum ayaklarında ama bi aşk konusu açıldığında mahvoluyo içini dökmeye başlıyo..1 yıldır hala kızın dönmesini bekliyo hayatını düzene sokamıyo..biraz erkekler soğuk yediremiyolar aşk acısı çekiyoruz demeyi...ama ölüp ölüp diriliyolar ben çok rastladım böyle...biz ahh ölüyorum bittim kaldımm öyle böyle dışarı yansıtıyoruz onlar içine atıyoo..TEK BİLDİĞİM ŞEY ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR:)

bence aşk acısında erkek ya da kadın farketmez tamamen kişiye göre değişiyor...kimi aylarca acıyı yaşar içinde belki ama kedumdur çoğu erkekler çoğu duygularını içine atarlar derler ya erkekler ağlamaz(?)...kimide 1 ay çeker ve ne çektiğini belli eder...

Ayrıldıktan sonra aradı iyi misin diye. Bana dedi ki;"Bu telefonu kapattıktan sonra ben seni düşünmeyeceğim. Aklıma gelmeyeceksin.Üzülmeyeceğim. Ama ssen nasıl hissediyorsun bilmek istiyorum?" Bn de dedim ki;"Sen düşünmeyeceksen ben de düşünmeyeceğim. Üzülmeyeceksen üzülmeyeceğim. Nasıl vicdanını rahatlatıyorsan öyle olduğumu düşün"... Evet bunları dedim, ama şimdi bu konu öyle bir denk gelmiş ki. Şuan da ben ağlıyorum. Müzik dinliyorum.Toygar Işıklı-Yoksun. Karanlıkta burda yazı yazıyorum. Yatağın içinde. Durduramıyorum gözyaşlarımı. Vazgeçmek istemedim ben ondan. Hiç istemedim. Canım çok yanıyor. İçimi söktü resmen allahım beni çok kırdı............ Damarlarımda akan kana, göğsümde atan kalbime lanet ediyorum. Kendimden tiksiniyorum unutamadığım için. Böylesine ağladığım için. Belki bu kadar güçsüz olduğum için.Bugün onsuz 2.cumartesim. O napıyor bence biliyor musunuz? Beni hiç düşünmüyor bile. Unuttu gitti. Şuanda da uyuyor zaten. Belki de başkasını düşünüyor. Ki büyük ihtimal geçmişte unutamadığı şeyleri düşünüyor. Bana da koyan bu ya. Özlesem nolacak, acı çeksem nolacak... Karşılıklı olduğunu bilmiyorum ki. Bu yüzden nefret ediyorum acımdan da, özlemimden de. Kendimden de... Ama vazgeçtim ben.Sonsuza kadar vazgeçtim ondan.

Erkelerede insan dıyorlarrrrrr eeee niye biz acı çekerken günlerce ağlarken onlar ertesi günü başkasına cuppp dıye atlıyorlarr..Erkek olmak varmıssss duygusuz umursuz

Erkek iki durumda üzüntü çeker. Elde edene kadar ve kaybettikten sonra.
Hem de kadından daha yoğun yaşar sıkıntısını. Buna rağmen yanındayken
kıymet bileni pek azdır.

üzülme canm işte bu kendimizi duygusallıktan alamamız mı hep onlardan cok acı cekmemız:26:

Erkek iki durumda üzüntü çeker. Elde edene kadar ve kaybettikten sonra.
Hem de kadından daha yoğun yaşar sıkıntısını. Buna rağmen yanındayken
kıymet bileni pek azdır.

Haklısnız yanındayken kıymet bılenı çok az....Ama bıde su var o kadar gamsız dedığımız bu erkekler bizden önce ölüp gidiyorlarmış Ya acılarını hep içlerıne atmaktanmıdır acabaa desem

üzülme canm işte bu kendimizi duygusallıktan alamamız mı hep onlardan cok acı cekmemız:26:

Sen , benim yazımı da gördün. Bundan yola çıkarak açtın bu konuyu değil mi? :) Haklı ve doğru bir soru.Kim bilir onlar napıyorlar, Allahın cezaları...

Evet kızlar...erkekler de acı çeker...ve bence erkekler daha fazla çeker...çünkü genellikle kadın istemiyorsa eğer..asla bir ilişki başlayamaz...erkek aşkından ölecek gibi de olsa.
Yani çoğu erkek aşkına da karşılık bulamayıp reddedilir ve acı çeker.
.

Sen , benim yazımı da gördün. Bundan yola çıkarak açtın bu konuyu değil mi? :) Haklı ve doğru bir soru.Kim bilir onlar napıyorlar, Allahın cezaları...

Canım hatırlayamadım konunu okuyup okumadığımı inan ama ne bıleyım sanki bunlara bir film izleyıp tv basından kalkmak gibi sanki hiçççççç tınlamıyorlar ya

kızlar erkekler ayrılıktan sonra boş kalamıo ki üzülsün!şimdi ki bayanlar çok cesaretli erkeği teselliye gidiyo hooooop 2 gün sonra kendine ayarlıo!yani bu durumda kadının düşmanı yine kadın oluyo maalesef(bu demek deil ki erkekler haklı sadece ayrılığa pişmanlık duydurmuyolar erkekler de zaten kaçış yolu arayan tipler olunca üzülen diğer kadın oluyo maalesef)

Bence gercekten seven erkek çok az.... başka kadında teselli nasıl olacak sevıyorsaa ....sevgısı olmadığından teselli oluyordur

Bir erkek eğer, ilişki bittikten hemen sonra bir başka kadınla çift olursa bu uzun süreli olmuyor.
Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra 10 misli daha fazla intihar etme olasılığına sahip.

nasıl bu kadar iyi gizliyorlar o haldeee

Son düzenleme:

bi çok yerde hata yapıyoruz aşırı güveniyoruz saf ve temız bir sevgıyle sevıyoruz onların cogu zaman bu sevgiye layık olmadıgını kötü bir şekilde öğreniyoruz ve hayaller yıkılıyor onlara göre ise cogu sey normal erkek adam canım yapar bişiy olmaz elinin kiri mantıgından bı cıkamadı türk toplumu ama aynısını kadın yapsa namussuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…