- Konu Sahibi eksikklavye
-
bir şiir bu kadar insanın içine dokunur kanamaya hazır yaralarını açar çoookkk beğendimmmm......Ne tuaf değil mi?
İçimi acıtanda sendin
Acımı dindirecek olanda
Ya öldür benidedim
Ya da git benden
İçi bulanık bir sevdanın ucunda
Seni kaybettim
Aldırmadın aldırmalarıma
Bir gecede yakıp yârini
Şafaklara sattın ihanetini
Küllerime basanlar bile utandı yaptığından
İşte soluk bir ömrün son nefesi
Seni
İçimden
Terkediyorum
Bence kadınlar duygusal erkekler mantıklı, hatta düz mantıklı.
Hangi adamı sevgilimin doğumgünü yaklaşıyor, neler yapsam, neler alsam diye 3 ay öncesinden fellik fellik düşünürken, dertlenirken gördünüz ki?
Doğumgünü var, x alayım, kutlayayım tamam.Ama hatun kısmı not yazayım, şiir yazayım, elimle x pişireyim, zart alayım, zurt sürprizi yapayım kendini paralar.
Sevgilisi,eşi az ilgilenir hatun kısmı başlar x pişireyim, süper iç çamaşırı alayım, işve yapayım, zart edeyim zurt edeyim, adam der "canı birşeye sıkılmıştır geçer".
Adam hasta olur hatun kendini paralar, çorbası, ilacı, patiği elinde dolanır; adam der "hastalık bu elbet geçer".
İlişki biter, evlilik sonlanır hatun der "vay benim geçen yıllarıma, evlenecektim daha, çocuk doğuracaktım, evimiz şöyle böyle olacaktı", hayatını bitirir elindeki ıslak mendillerle köşe bucak ağlayarak. Erkek der "nasip değilmiş, belki başkası ile daha münasip olur".
Mantıkları harika, şöyle mükemmeller, böyle süperler demiyorum ama hanımlar dünyanın merkezine erkekleri koydukları, onlar için her şeyden vazgeçip, fedakarlık anlamında ödün verdikleri ve onlara bulunmaz hint kumaşı gibi davrandıkları ve annelerin erkek çocuklarını şehzade gibi yetiştirdikleri müddetçe hayat böyle akıp gidecektir.
vallahi ben o çok seviyorum diye ölüp bitenlerin bile yüreklerinde de dillerindeki kadar kolay ve hızlı bitirebildiklerini gördümErkekler de ağlar! ama gizli gizli...
Sorun bazen onlarda, bazen karşı tarfta bazense engellerde..
Bir şekilde olmuyor, bitiyor ama yürekte bitirmek bu kadar basit değil! kimse için değil!
Bazı insanlar gösteriyor içinde ki hüznü bazıları gösteremiyor..
Erkekler de üzülür, onlar güçsüz görünmek istemezler sadece...:85:
kızlar ben bı sıteye uye olmustum hem erkekler hem de bayanlar vardı genelde erkek ama neyse bı bolum var işde ask acısı cekenler kıza soyluyemıyenler felan vardı dırek aklıma kk geldı ana dedım erkekler boyle severmıymıs bunları dert halıne getırımıymıs dıye hem sasırdım hem de sevındım cıdden sevenler var bunu orda gormustum
Nur o hangi site merak ettim
vallahi ben o çok seviyorum diye ölüp bitenlerin bile yüreklerinde de dillerindeki kadar kolay ve hızlı bitirebildiklerini gördüm
onların göz yaşları da olsa olsa timsah gözyaşlarıdır bence
Erkekleri değiştirmeye çalışmayın kütük tersten okununca yine kütüktür
Erkekler genelde kalpleriyle degilde belli organlari ile sevdikleri icin ask acisi falan cekmezler,daha dogrusu ask acisini sadece asklarina karsilik bulamadiklarinda cekerler,oda cok asik olduklarindan degil,istediklerine ulasamadiklarindandir...geneli böyle kanimca....
nur_bozkurt
kızlar ben bı sıteye uye olmustum hem erkekler hem de bayanlar vardı genelde erkek ama neyse bı bolum var işde ask acısı cekenler kıza soyluyemıyenler felan vardı dırek aklıma kk geldı ana dedım erkekler boyle severmıymıs bunları dert halıne getırımıymıs dıye hem sasırdım hem de sevındım cıdden sevenler var bunu orda gormustum
Vay dünyanin haline
volvıc öylemi dersinn:97:işte bizimde merakımız o sadece o yönleriylemi sevıyorlarkı ayrılınca hiççç üzülmüyorlar:26:
hala umut varmı dıyorsunonlar elde edemedıklerınden acı cekıyor olmasınlar
yok yok bu öküzlerden öyle incelik gelmez:d yahu her erkek kötü olcak diye bişiy yokki onalrda elbet pişman oluyolar ama çaktırmıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?