Ya onlar ne yapıyor ?

bir şiir bu kadar insanın içine dokunur kanamaya hazır yaralarını açar çoookkk beğendimmmm......

nasıl güzel söylemişsin

erkekler çok daha akıllı ve değiştiremeyecekleri şeyler için dünyayı kendilerine dar etmezler...biz konuşmayı severiz onlar çözüm üretmeyi...kadınlar sorun odaklıdır erkekler çözüm...bakın bir şu açılan konulara yorumlar çözüm üretmekten çok "ah canııımmm tabi şöyle olsaydı böyle olurdu, aman tabi çok haklısın hep de böyle oluyor..." şeklinde karşıdaki insana veryansınla dolu. adam akıllı çözüm getirip hiç uzatmadan "şöyle yap arkadaşım" diyen çok az....ya da hemen "ben de de şöyle oluyor" vsvs diye aynı dertten muzdaripler konuşmaya başlıyor...

valla kim ne derse desin kızlar daha akıllı olmadıkları sürece çoook uzar gider bu anlayamama anlaşılamama

Son düzenleme:
Kızlar bak yine duygusallaşmışızzzz .... Hislerimize yenik düşmeyelim mantık hadi az mantık ....

hic birsey yapmiyor erkekler..
cünkü onlar herseye düz mantik bakiyorlar...
fazla öyle duygulariyla hareket etmiyorlar...
biz üzüldügümüzde is yerimizde, okulda, evde yani her yerde belli ediyoruz bunu ama onlar disari ciktiklari anda hemen desarj oluyorlar ve hatta unutuyorlar..
her erkek böyle degil ama geneli böyle...

Erkekler de ağlar! ama gizli gizli...
Sorun bazen onlarda, bazen karşı tarfta bazense engellerde..
Bir şekilde olmuyor, bitiyor ama yürekte bitirmek bu kadar basit değil! kimse için değil!
Bazı insanlar gösteriyor içinde ki hüznü bazıları gösteremiyor..
Erkekler de üzülür, onlar güçsüz görünmek istemezler sadece...:85:

vallahi ben o çok seviyorum diye ölüp bitenlerin bile yüreklerinde de dillerindeki kadar kolay ve hızlı bitirebildiklerini gördüm
onların göz yaşları da olsa olsa timsah gözyaşlarıdır bence

erkek aglamaz mantigiyla hareket ediyolrlar sevenleri.. hepsi oyle degil ama kiminde anlasiliyo.. cocuk gibiler aslnda.. hemen acilarini unutmak icin baska kizla deniyorlar.. kiz hayal kirikligina ugruyo tabi ne yapsa yaranamiyo.. anlayamadiklari, cok sevdiginden ayrildinsa eger bi muddet bekle yarani az da olsa kapamaya calis.. basksi teselli eder diye dusunuyorlar..

eger daha iyimser ve zeki birine denk gelirlerse acilari gecebiliyo belki onu sonradan sevebiliyolar.. ama bu cogunlukla olmuyo ve olan yine hic haberi olmayan o masum kiza oluyo..

biz bayanlar ise asik oldugumuzda biryle cikmaktan denemekten tiksiniriz.. herkes oylemi bilmem ama ben asla sevmedim biriyle cikmam.. deneme olsun diye.. ona dokunamayiz zaten.. erkekler bunu becerebiliyorlar.. hepsi deildir belki ama bnu nasil yapabiliyolar.. anlamadim hic te anlamicam...

Ben eşimle sevgiliyken bir kaç kere ayrılıp barıştık. Bir sefer geri dönmemek üzere ayrılmıştım. Evlendikten sonra eltim anlatmıştı. Ayrıldığımız dönem kimseyle konuşmayıp beş karış suratla oturuyordu demişti Ben tam tersi normal hayatıma devam etmiştim. Bir de erkekler ağlamaz diye bir şey yok valla eşim sevgiliyken barışmak için yanımda çocuk gibi ağlamıştı.

Son düzenleme:
kızlar ben bı sıteye uye olmustum hem erkekler hem de bayanlar vardı genelde erkek ama neyse bı bolum var işde ask acısı cekenler kıza soyluyemıyenler felan vardı dırek aklıma kk geldı ana dedım erkekler boyle severmıymıs bunları dert halıne getırımıymıs dıye hem sasırdım hem de sevındım cıdden sevenler var bunu orda gormustum

Nur o hangi site merak ettim

vallahi ben o çok seviyorum diye ölüp bitenlerin bile yüreklerinde de dillerindeki kadar kolay ve hızlı bitirebildiklerini gördüm
onların göz yaşları da olsa olsa timsah gözyaşlarıdır bence

:d yahu her erkek kötü olcak diye bişiy yokki onalrda elbet pişman oluyolar ama çaktırmıyolar..

Erkekler genelde kalpleriyle degilde belli organlari ile sevdikleri icin ask acisi falan cekmezler,daha dogrusu ask acisini sadece asklarina karsilik bulamadiklarinda cekerler,oda cok asik olduklarindan degil,istediklerine ulasamadiklarindandir...geneli böyle kanimca....

Erkeği rahat bırakır ve sabredersen erkek pişman bir şekilde dönüyor tabii gerçekten sevmişse...Her dediğine tamam diyor gardını indiriyor ama kadın affedip gene iyi güzel davranmaya başladığında gene öküzlüklerine devam ediyor erkek milleti değişmez bizim gibi ince fikirli duygusal değiller mantıkları da düz mantık şu siteye bir girip baksalar bizim üzüldüğümüz şeylere anlam veremezler belki de gülerler bunlar ciddi mi diye erkekler kadınları gerçekten anlamıyor anlamaza yatma falan değil ne yazık ki anlamıyorlar bizi derdimizi...Ben 3 yıldır evliyim her tartışmada kendini haklı görüyor ben ne zaman susuyorum konuşmuyorum bir keresinde 3 ay konuşmadık ayrıldık gene barıştık ama beni anlamıyor artık kabul ettim..Ne desen haklısın diye dönüyor değişcem diyor duygu sömürüsü yapıyor...Ben affediyorum ne zaman ben insan gibi davranmaya ilgi gösterip sevmeye başlıyorum tepeme çıkıyor...Güzel güzel aşkta yaşatmıyor sevgi göstermeye korkar oldum...Ne zaman manyak ve deli gibi davranıyorum kıymete
biniyorum...Sen hayatında hep böyle deli manyak kadın mı istiyorsun diyorum...Kıyamam sinirlenme moduna giriyor Bunlara sakin sessiz ezik kadın yaramıyor ben anladım..Ne kadar cazgırsın ne kadar güçlüsün onun vazgeçilmez olmadığını belli ediyorsun...O kadar kıymete biniyorsunuz...

volvıc öylemi dersinn:97:işte bizimde merakımız o sadece o yönleriylemi sevıyorlarkı ayrılınca hiççç üzülmüyorlar:26:

hala umut varmı dıyorsun onlar elde edemedıklerınden acı cekıyor olmasınlar

Vay dünyanin haline

öyle değilmi ama pişmanlıklarından geberselerde hiç belli etmiyolar belli etmedikleri için kadınlar eşlerinin veya sevgililerinin kendilerini umursamadıklarını düşünüyolar daha çok kahroluyolar kütükler işte duygularını belli etmiyen kütükler

yok canım kavusamaynların dısında sevgılım nıye boyle felan dıye soralarda vardı bı de aklıma gelmısken soyluyum kızın bırı sevgılısyle bırlıkte olmasını ıstemıs yazık oglan da cıddı dusunuyo galıba napcan ben felan dıye soruyodu tabı bazı erkekler odun gıbı yorumlar yazmıs bu fırsatı nıye kacırıyon felan dıye bazılarıda o kadar guzel cevaplar vermıskı harbı sasrımıstım:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…