Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 evet fakülte mezunuyu
Söylemiyormuyum sanıyorsunuz hem de sürekli ama bıkkınlık getirtti artık yeter dedim şurama geldi yasIk sIk cimri olduvunu vurgula sIktIgINi mala cok deger verdigini yuzune vur . o bunaltitorsa sende bunalt . sen canta degilsin adama bak
Onun üzerinden vizeliyim buralarda oturumum yok her halukarda bağlıyım yani ona malesefO halde pekala ülkenize dönüp bir yaşam kurabilirsiniz
Ya da hangi ülkede iseniz dilini öğrenip orada çalışma imkanlarından faydalanabilirsiniz ki bu sanırım daha avantajlı
Aman dikkatli olun bu adamdan çocuk yapmayın
Kızlar eşime karşı sabrım tükendi bana ne tavsiye edersiniz 0 araba aldı benim kullanmama izin vermiyor arabanın torpido gözüme eşya koumamdan tutun da kapıyı açma şeklime kadar her halta karışıyor evde de bu şekilde ev sahibimiz titiz biri diye daha doğrusu depozitodan kesmesin diye her şeye karışıyor süpürgeyi nasıl yapacağımdan turun da herşeye herşeyee... Bi yerden ses gelse hemen duvara mı vurdun çizildi mi falan filan bir de çok cimri ben geçenlerde 4 liraya boyama kitabı almak istedim 2 tane tanesi 2 lira bırakmak istiyor sen çocukmusun bilmem ne ay bana hiç saygısı yok görücü usulü evlendiğimiz için beni sevmiyor sanırım ve her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam ama afedersiniz bokunu çıkardı yani bana karşı hep cimri sıkıntı veriyor. Gezmeye gidiyoruz misafirliğe ordaki adamla takılıyorlar ben kadı la tek kalıyorum. Yani şöyle ne romantiklik gördüm ne de bişey canıma tak dedi ya Oteşe gideriz kendi vakit geçirir ben de yanında çanta ruhum daraldı inanın ki çekmek istemiyorum. Şu an içerde oturduğu yerde uyumuş yanıma gelmeye tenezzzül bile etmiyo ben de ışığı kapattım yatağıma geri geldim bıktım bunaldım ya sorunlu bir tip bana karşı
Ev almak istiyor burda ama buraya geldiğim günün ertesinden beri bana böyle davranıyor 70 kuruş daha ucuz olan pirinci aldı geldiğimin ertesi benim istediğim baldoydu mesela. Sonra ne oldu arabasıyla başka birine çarptı kalbimi kırdığı için o da farketti hakkıma girdiğinin.Evet konuşuyor ama herşeyde beni bunaltması hiç mi hakkım yok benim 1 ya da 2 lira harcamak için bana verdiği paradan hep evime alıyorum kendime bişey aldığımda üzerime o a da alıyorum almazsam laf ediyor hep kendşne alıyorsun gibisinden ben onun parasını çar çur etmiyorum ki avm ye gidip evin yiyecek ihtiyacını alıyorum yine canın sıkılmış alışveriş yapmışın diyor en fazla 20-30 liradır avmde de aldıklarım
Canj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyor
35-28 1 senelik çocuk yokdüşüncesiz kaba kaç yasında sen kaç yasındasın kaç senelik evlisin cocuk var mı