Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok hatali davraniyorsunuz. Herkes demiyecekmi madem bu adam aldatti niye döndün evine diye hatta olurda mahkeme acarsaniz (ki bu gidisle o mahkeme acilmayacak) hakimde soracak neden ayni evde kaldiginizi. Cevabiniz ne olacak yada verdiginiz cevap ne kadar ikna edici olacak?

Önceki konularinizada yazdim çekişmeli acmaniz lazim diye. Üstelik neden esinizden bekliyorsunuzda siz acmiyorsunuz davayi? Sizinde bi beklediginizmi var? Barismayimi dusunuyorsunuz?

Esinizde asla bir pismanlik yok, sucluluk hissetmiyor size karsi hatta cocuguna karsi. Sizede beni asil sen aldattin diyor. Ve onun barismayi isteyecegini hic sanmiyorum. Cunku esiniz sizin aksine planli programli yürütüyor bu sureci. Gayet zekice yapiyor hemde.

Ama siz onunla ayni evde kalabiliyorsunuz dahasi adamin attigi tripleride cekiyorsunuz. Neden? Kusura bakmayin ama bu kadar kusurlu olan bir adami ( sizin anlattiklariniza göre tabi dogrusunu ancak siz bilirsiniz ) neden cekiyorsunuz?

Davayi sizin acmaniz lazim, delillerinizide mahkemeye sunmaniz lazim. Bosanmaya karar verdikten sonra bi avukat tutmaniz lazim. Ama bunlarin hicbirini yapmiyor sadece bekliyorsunuz. Sizi gerçekten anlayamiyorum. Kusura bakmayin ama ya barismak istiyorsunuz - ki olabilir buna kimse karisamaz, barismak istiyorsaniz barisabilirsiniz yada sizinde sadece esinizin bildigi ve hakkinizda kullanabilecegi bir seyden cekiniyorsunuz. Aklima baska bir sey gelmiyor.

Kahve hemen bir avukattan yardım al. Bu adam kesinlikle bir şeyler planlıyor. Bu kadar sakin kalma. Anladığım kadarıyla eşin polis ve bildiğim kadarıyla ( yanlışsa düzeltsin bilen arkadaşlar) onlar hukuk dersleri alıyorlar yoğun olmasa da. Dolayısıyla eşin planlı programlı gidiyor. Lütfen mantığınla hareket et. Pembe hayallere dalma. Adam sana iftira attı ve çok ağır.

@Kahve-Kokulu-Kadin kuzum sen boşanmak istemiyorsun, buna cesaretin yok. Buna yüzde yüz eminim.

Yaşadığın kolay değil, psikolojinde iyi değil. İstedin ki kocan pişman olsun, pişmanlığını görüyim. Yaralarımı sarmak için bi adım bişey yapsın. Bunuda göremedin. Hani senden bi şans daha istenmedi. Kocan o kadar kırıcı ki.. nasıl bi kafada ben anlamadım.

Kararlarınla ilgili hissettiklerinle ilgili kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin. İçinde olduğun durum yeterince bok. Yok neden dava açmıyosun, neyi bekliyosun bilmem ne bırak bunları duyma. İstemediğin bişey için kendini zorlama sakın elalem böyle baskı yapıyor vs diye. Aksi içinde geçerli bu durum. Çevre baskısından istemeye istemeye bi şans verme.

Canım umarım herşey gönlünce olsun, insan acı çekmektende yoruluyo, bi an önce çıkmak istiyo bu karmaşanın içinden. Yolu ne olursa olsun. Akıl vermek ne kolay... herşeyin başındasın netleşicek herşey, sende netleşiceksin görüceksin. Olumlu yada olumsuz sonucu fark etmez.

Ama kendini koru bak, akıllı davranmak önemli.

Kahve bu böyle olmaz. Şimdi öncelikle aldatan adam dava açmaz aldatılan kadın dava açar ki sen elinde kanıtların var. Kanıtlar fotoğraf mı? Sağlam delillerse senin cekinecek bir durumun yok, o korksun.

Onunla aynı evde kalmak zorunda değilsin sen evinden düzeninden olma zaten eğer böyle bi korkun varsa. O gidecek o evden. Başka kadınlarla olmayı göze alan adam düzenini bozmayı göze almıştır. Buna bunu söyleyeceksin.

Adam polisse polis bırak o düşünsün şimdi o rezil olsun lojmansa lojman. Polis eşleri kadınlar, eşleri polis diye polisi arayamaz diye bir şey yok.

Adam süre kazanarak bir şeyler planlıyor ve sen öylece beklerken o kendince senden akıllı davranıyor.

Yani tüm bunları istemeyerek çekmek zorunda değilsin onu demek istiyorum. Ama tabi boşanmak da istemeyebilirsin bu da bir tercih saygı duyarız. Elbette kolay değil zor, çok zor. Ama inanıyor musun bu adam bir daha yapmaz diye?

Ben 3 ay biliom yanlis degilse

Kendini milletin gözünde aklamak için sana iftira attı bence.
Güya ben aldattım ama o da aldatmıştı gibilerinden.
Şimdi gurur yapıp gönül almaya da çalışmıyordur ki bence yüzü de yok af dilemeye.
Benim babamda annemle boşanmadan başka bir kadınla yaşamaya başladı. Şimdi babamın ailesi annem için " o da biriyle gizli imam nikahı kıydı" diyorlar.
Sırf kendilerini aklamak için.
Seninki de Zaman'la kendiliğinden düzeliriz hemen işlemlere başlamayayım kafasında olabilir.

Ben 3 ay biliom yanlis degilse
Kanuna göre aldatmayı öğrenmeden itibaren 6 ay süresi var, ayrıca affeden tarafın zina nedeniyle boşanma davası açma hakkı ortadan kalkar
Ya adam boşanma zorlaşsın, tazminat nafaka ödemeyeyim diye böyle bir yola başvurdu ya da gerçekten boşanmak istemiyor
Eğer boşanmak istemiyorsa neden özel bir çaba sarfetmiyor ve eşine beni aldattı diye iftira attı, o da ilginç

@Kahve-Kokulu-Kadin konularını biliyorum , çoğuna yorum yazmasam da .

İlk konundan itibaren burada yazılan , helal olsun kahve , sen güçlü kadınsın kahve , süründür onu kahve ...... mesajlarını da çok net biliyorum .

Aldatıldın .

Bunun kanıtları var .

Adam ilk günden beri umursamaz .

Ailen arkanda değil ....

Durumun özeti bu . Bir çok kadının boşanma/aldatılma sürecinde yaşadığı ile aynı .

Affedersin affetmezsin ... bu senin gücünü ya da güçsüzlüğünü de göstermez bana göre .

Ama .

Kocaman bir ama var . Diğer aldatılma/boşanma hikayelerinde pek rastlamadığımız .

Bu adam sana iftira attı . Sen beni aldattın dedi .

Bu kendi aldatmasından çok daha ağır bence .

Bu asla kabul edilmez .

Sırf bunun için boşanılır kahve .

Beklenilmez .

Aynı evde yaşanmaya devam edilmez .

Çekişmeli davanı aç , aldatılma kanıtlarını ortaya koy , iftirasını dile getir ... maddi manevi tazminatı ayrıca bu iftira için iste .

Benim anlamadığım, adam dava acacaksa ne diye açacak? İftira atiyormus zaten, karım beni aldattı diye mi açacak davayı? Çok garip bir durum ya, siz dava acmayarak aynı evde kalmaya devam ederek, onun dava açmasına müsade ederek iftirayı kabul etmiş durumuna düşüyorsunuz.

konularinizi okuyorum zor bir surectesiniz allah kolaylik versin.bence vakit kazanıyor ihabetinin delillerini yok etmeye çalışıyor mahkemede yok öyle bişey diyebilmek için dikkatli olun derim ben

Amacı herhalde öldürmem ama süründürürüm. K.rak.ter.s.z

Adamın amacını sormuşsunuz ama şu aşamada onun amacı ne yapmak istediği hiç mi hiç önemli değil bence.
Karşımızda eşine çocuğunun annesine iftira atmış ve bunu millete ilan etmiş karaktersiz bir pislik var.
Onun amacı tribi tavrı hali vs. vız gelip tırıs gitmeli bana göre.
Böyle karaktersiz y.vşak size trip atsa ne atmasa ne allasen ?

İnsan eşini aldatabilir beşer şaşar anlarım evet iğrenç ama olabilir.
Fakaaat bu adam(lafın gelişi adam diyorum) iftira atabiliyor size işte bu nedenle onunla 1 dk bile aynı ortamda bulunmamalısınız.
İstediği kadar üste çıksın istediği kadar bağırsın onu itin g.t.ne sokmalısınız her kavgada.
Ki siz pazartesi davayı açıyoruz demiştiniz bugün cumartesi üzerinden epey geçmiş.
Bence bu pazartesi erkenden ilk işiniz bu davayı açmak olmalı.

Evet psikolojiniz harap olmuş bu çok belli ki anlaşmalı uzlaşmalı boşanmalar bile bir travmadır.
Ama bu karaktersize haddini bildirmeniz lazım.Eğer iftira atmasaydı efendi efendi boşansaydı affetsem mi ki gibi bi ikileme düşseydiniz anlardım sizi hak da verirdim.
Ama yok böyle bi adam için ne psikoloji bozmaya ne ikilemde kalmaya değmez asla.

Seni eşinin babası için açtığın konuda tanımıştım.
Şimdi baktım da diğer konularına nerden nereye gelmiş çok üzüldüm.
Böyle konularda hiçbir şey demeyi doğru bulmuyorum aslında.
Dilerim mutlu olursun kısa sürede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…