- 29 Nisan 2009
- 117
- 122
- 628
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Keşke öyle olsa da ondan dedi bu kız bunları desem, kaldığı evde su bardağı nerede onu bilmezO arkadaşın şu meşhur yeni evli gelin yarışması kılıklılardan.
İkram edeceği fındık tanesine kadar telle tülle süsler.
Asıl o sıkıcı.
Kaynıgiller,görümcesigillerlehastayım bu gillere bir ömür mutlu yaşamak ister kocaman koltuklu MİSAFİR SALONLU evlerinde.
Artık o arkadaşın olmasın bence ,seni acayip şiddetle kıskanıyor gibi geldi bana.
Uzaklaştır onu çevrenden yaşama sevincini alır bunlar senin.
Hayır arkadaşım , nişanlımla bir problemim yokBunları nişanlın olacak kişimi söylüyor yaptığı terbiyesizlik.Şutla gitsin.
Ben yanlis anladim sanirim bunu söyleyen nisanlin degil mi? 3.bir kisiyi ne takiyosun canim ya hee de geç, salak kayniyor ortalikİlk önce eşyalarımızı aileler alacak sandı cebinden para çıkmayacak düşünme dedi bende onun üzerine çıkacak araba paramı ortaya koyacağım biz nişanlımla karşılayabileceğimiz kadar karşılıycaz dedim. O da bu laftan sonra cimri olduğun için parana kıyamıyorsun o yüzden küçük ev az eşya istiyorsun anladım seni dedi
Allah daim etsin. Benim bu arkadaşımın bu güne kadar hiçbir şeyini görmedim bir günde coştu ne oldu bende anlamadım kıskansa daha önce kıskanırdı heralde ve kıskanılacak bir durumum keşke olsa ama bazen ben imrenirim onaüniversite bi arkadaşım vardı. ben son sınfta nişanlanmıştım (okulum beklemediğim bi şekilde uzadı ve nişanı ertelememiştik düğünü ertelemiştik). nişanlımın ev arkadaşları okulunu bitirmişti bende yanına taşındım bi sene beraber yaşayalım dedik. yakın! bir arkadaşım vardı. bana nişanlımın evlenmekten vazgeçeceğini bazı şeyler için kendimizi tutamayacağımızı işte tanıdığı arkadaşlarının aynı evde yaşayınca sıkılıp ayrıldığını falan söyleyip vazgeçirmeye çalıştı. nişanıma gelmedi bindir türlü bahaneyle ve eve taşındığımızda sadece sevgilisiyle vakit geçirmek adına gelirdi. sonra bir başka ortak arkadaşıma beni kıskandığından bahsetmiş. demem o ki bazen şok eden tepkiler aslında senin hayatını yaşama isteğinden de kaynaklanabilir. dikkat! kesin kıskandı demiyorum olabilir diyorum. ben şuan görüşmüyorum o kişiyle zarar vermeye başlamıştı çünkü. bu saatten sonra sende dikkatli ol. hemen hayatından .ıkar demiyorum ama dikkat et. ayrıca dediği hiçbişey çıkmadı 2.5 yıllık evliyim
Yakın arkadaşımdı ya üzüldüm bendeBen yanlis anladim sanirim bunu söyleyen nisanlin degil mi? 3.bir kisiyi ne takiyosun canim ya hee de geç, salak kayniyor ortalik
başkası ne der diye niye bakıyorsunHerkese merhaba
Önceki konumda belirtmiştim evlenelim diye erkek arkadaşımla karar almıştık daha doğrusu nişanlımla. Bunu arkadaşımla konuşurken nasıl olsa cebinizden 5 kuruş çıkmadan her şeyiniz alınacak daha ne düşünüyosun dedi bende çok bozuldum çünkü araba için biriktirdiğim parayı yapabileceğimiz kadarını biz yapalım diye gözden çıktım ve arkadaşıma bunu söyledim ardından zaten çok fazla masraf çıkarmaya niyetim yok dedim. Ev konusunda şuan başka şehirde ailemizden uzakta okuduğumuz için bitene kadar buradan ev bakıcaz ve ben 1+1 evlerden düşündüm hem bize yeter hem de çok masraf olmaz daha sonra kendimiz çalışır kazanır alırız bi yatak odası bi oturma grubu bi mutfak altı üstü dedim. Ve bunun üzerine arkadaşım öyle ev mi olur sen çok sıkıcı ve saçmasın ya da özentisin kendini Amerika da mı sandın ya dediben şaşırıp kaldım açıklamaya çalıştım bu sefer haa araba paran gidecek ya cimrisin de zaten anladım seni dedi. Üzüldüm konuyu kapattım ayrılırken bunu kimseye söyleme çok iticisin dedi. Şimdi de o gün keyifsizdim yaa kusura bakma görüşelim hadi diyor , sizce ne yapmalı? Uzun zamandan beri arkadaşımdı çok üzüldüm
Bu yakin arkadaslardan da ben hiç hazetmiyorum.Ne kadar samimi olursam olayim bir gun dusmanim da olabilecegini ya da arkamdan is cevirebilecegini aklimin bir yerinde tutarim hep.Bence uzulme belliki mutlulugunu cekemiyorYakın arkadaşımdı ya üzüldüm bende
bende aynı eve çıkana kadar hiç problemimiz yoktu orda patladı herşey :) belki erkek arkadaşı yoktur, belki vardır evlenmeye yanaşmıyodur bla bla blaAllah daim etsin. Benim bu arkadaşımın bu güne kadar hiçbir şeyini görmedim bir günde coştu ne oldu bende anlamadım kıskansa daha önce kıskanırdı heralde ve kıskanılacak bir durumum keşke olsa ama bazen ben imrenirim ona
Bana öyle söyleyen bi insanla muhattap olmak istemezdim. Bazen onca yılımıza kıyamıyoruz ama onlar kırıyor muyuz demiyor malesef. Kimseye söyleme ama çok kırıcı ve çirkef birisin görüşmek istemiyorum de bence.
okurken evlenmek ne kadar doğru?
hep izole olurdu evliler ortamdan ve dersleri hep kötüydü
ben doğru bulmuyorum hayat düzene girmeden evlilik sorumluluğunu kaldıramaz insan
Diş hekimliği okuyorum elim gelişsin diye çalışıyorum çok bi maddi getirisi yok erkek arkadaşım da intern en azından okul bittikten sonra iş garantimiz varkıskanmamış bildiğin çatlamış..
da siz çalışıyormusunuz okurken evlenmek pek akıl karı değil birinizden birinizin işi yoksa..
Başkası ne der diye değil acaba gerçekten düşüncelerim akla yatmıyor mu diye düşünüyorum. Ayrıca sorum atkadaşıma karşı ne yapmalıydıbaşkası ne der diye niye bakıyorsun
Ya çok hoşsunuzkendisi 2+1 büyüklüğündeki 3+1 evinin 20 m2 lik salonuna çiçekli maxi boy koltuk takımı ve duvardan duvara yemek odası tıkıp, kenarı pembe çiçekli beyaz halısına meyve suyu damlayınca panik atak geçireceği için senin planını sıkıcı bulmuş, yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?