Ya sıkıcısın ya cimrisin ya da özentisin

Keşke öyle olsa da ondan dedi bu kız bunları desem, kaldığı evde su bardağı nerede onu bilmez

üniversite bi arkadaşım vardı. ben son sınfta nişanlanmıştım (okulum beklemediğim bi şekilde uzadı ve nişanı ertelememiştik düğünü ertelemiştik). nişanlımın ev arkadaşları okulunu bitirmişti bende yanına taşındım bi sene beraber yaşayalım dedik. yakın! bir arkadaşım vardı. bana nişanlımın evlenmekten vazgeçeceğini bazı şeyler için kendimizi tutamayacağımızı işte tanıdığı arkadaşlarının aynı evde yaşayınca sıkılıp ayrıldığını falan söyleyip vazgeçirmeye çalıştı. nişanıma gelmedi bindir türlü bahaneyle ve eve taşındığımızda sadece sevgilisiyle vakit geçirmek adına gelirdi. sonra bir başka ortak arkadaşıma beni kıskandığından bahsetmiş. demem o ki bazen şok eden tepkiler aslında senin hayatını yaşama isteğinden de kaynaklanabilir. dikkat! kesin kıskandı demiyorum olabilir diyorum. ben şuan görüşmüyorum o kişiyle zarar vermeye başlamıştı çünkü. bu saatten sonra sende dikkatli ol. hemen hayatından .ıkar demiyorum ama dikkat et. ayrıca dediği hiçbişey çıkmadı 2.5 yıllık evliyim

Ben yanlis anladim sanirim bunu söyleyen nisanlin degil mi? 3.bir kisiyi ne takiyosun canim ya hee de geç, salak kayniyor ortalik

Allah daim etsin. Benim bu arkadaşımın bu güne kadar hiçbir şeyini görmedim bir günde coştu ne oldu bende anlamadım kıskansa daha önce kıskanırdı heralde ve kıskanılacak bir durumum keşke olsa ama bazen ben imrenirim ona

kıskanmamış bildiğin çatlamış..
da siz çalışıyormusunuz okurken evlenmek pek akıl karı değil birinizden birinizin işi yoksa..

başkası ne der diye niye bakıyorsun

Yakın arkadaşımdı ya üzüldüm bende
Bu yakin arkadaslardan da ben hiç hazetmiyorum.Ne kadar samimi olursam olayim bir gun dusmanim da olabilecegini ya da arkamdan is cevirebilecegini aklimin bir yerinde tutarim hep.Bence uzulme belliki mutlulugunu cekemiyor

bende aynı eve çıkana kadar hiç problemimiz yoktu orda patladı herşey :) belki erkek arkadaşı yoktur, belki vardır evlenmeye yanaşmıyodur bla bla bla bunun gibi bişeyler olabilir ben tanımadığım için bilemem içinde kalan bişeyi tetklemiştir. yada belkide gerçekten ona saçma gelmiştir ama densizlikle fikir söylemeyi ayırt edemediği için sizi kırmıştır bu kadar

kendisi 2+1 büyüklüğündeki 3+1 evinin 20 m2 lik salonuna çiçekli maxi boy koltuk takımı ve duvardan duvara yemek odası tıkıp, kenarı pembe çiçekli beyaz halısına meyve suyu damlayınca panik atak geçireceği için senin planını sıkıcı bulmuş, yazık.

okurken evlenmek ne kadar doğru?

hep izole olurdu evliler ortamdan ve dersleri hep kötüydü

ben doğru bulmuyorum hayat düzene girmeden evlilik sorumluluğunu kaldıramaz insan

+1
Her şey zamanında güzel. Öğrencilik zamanı ayrı güzel , yetişkinlik evresi için acele etmeye gerek yok nasılsa gelecek bir gün.

kıskanmamış bildiğin çatlamış..
da siz çalışıyormusunuz okurken evlenmek pek akıl karı değil birinizden birinizin işi yoksa..
Diş hekimliği okuyorum elim gelişsin diye çalışıyorum çok bi maddi getirisi yok erkek arkadaşım da intern en azından okul bittikten sonra iş garantimiz var

Çok terbiyesizmiş arkadaşınız,insan destekleyici cümleler kurar bu zamanda ailelerden çok birşey beklemeden evlenmeye kalkan sizin gibi yürekli insanlar azdır,hergün görüyoruz burada konu açan; yok şu kadar altın olmalı, yok böyle abartılı düğün olsun,yada ev aldılar beğenmedim diyen gelin adayları varken sizler birer pırlantasınız gözümde vallahi,
Arkadaşınız kendisi cesaret edemeyeceği birşeyi sizde görünce kıskanmış farkında olmadan sanırım, evet 1+1 Lee daha amerikanvari ama ne yapalım bütçesine göre herkes,bunun la özenti olunmaz ,bence arana mesafe koy daha çok canını sıkar bu arkadaş tipi,düğünde düğünü beğenmez,gelinliğini eleştirir ,makyajın kötüydü der ,der der der şahit olmadığım durumlar değil maalesef, evine misafir gelir evin eşyasını beğenmez,çocuk yaparsın ona bile söyleyecek birşey bulurlar,kısacası kendin için yaşa ve başkalarının saçma sapan fikirlerine takılma,böyle insanlardan da uzak dur

Ya çok hoşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…