Ya sıkıcısın ya cimrisin ya da özentisin

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kendi emeğimle yaptığım evim benim kıymetlim olur haklısınız böyle bir şey yaşarsam daha çok canım sıkılır

İnsan niye okurken evlenir? Evliliği ne sanmaktadır? Üniversite yılları insanın kendi ayakları üstünde durduğu güzel yıllardır evlilik için erken ve saçma bir zamandır. Şimdi yılbaşında napsam finallerden sonra şöyle bir dağıtalım kızlar gibi şeyler düşünmek varken

Kocişimle kahvaltı queyfini unutmamak lazım.

Diş hekimliği okuyorum elim gelişsin diye çalışıyorum çok bi maddi getirisi yok erkek arkadaşım da intern en azından okul bittikten sonra iş garantimiz var

şahsi fikrim evlilik cüzdanının şu anki şartlarınıza bir artısı olmayacak.. mezun olup evlenmeniz daha mantıklı..
ben olsam böyle bir sorumluluk altına girmem.. ailelelerinizden gelen harçlıklardanda olacaksınız.. ev geçindirmek kolay değil.. e okuyorsunuzda onunda masrafları var..
ha ailelerden para almaya devam edeceğiz diyorsanız o da çok tehlikeli bir durum.. parayı veren düdüğü çalar her şeyinize karışırlar ..

+1
Her şey zamanında güzel. Öğrencilik zamanı ayrı güzel , yetişkinlik evresi için acele etmeye gerek yok nasılsa gelecek bir gün.
Eski konularıma bakarsınız uzun zamandan beri birlikteyiz , evlilik içinde birbirimizden beklentimiz şuankinden farklı olmayacak diye düşünüyorum o konuda çekincem yok

çekememiştir
hiç hoş değil
görüştüğünüz zaman davranısının cırkın oldugunu soyleyın
herkes aynı seylerden hoşlanacak zorunda değil ya
cimri olsanız da ona ne ki?

Ailelerimizden para almaya devam edicez mecburen ama düşündüğünüz gibi bir durum olacağına ihtimal vermiyorum

Ailelerimizden para almaya devam edicez mecburen ama düşündüğünüz gibi bir durum olacağına ihtimal vermiyorum

peki yaşayıp göreceksiniz gibi duruyor..
yalnız birşey merak ettim.. ailelerden harçlık almaya devam edeceksiniz o imzaya neden gerek duyuyorsunuz ki.. hayatınızda değişen ne olacak ?

Eski konularıma bakarsınız uzun zamandan beri birlikteyiz , evlilik içinde birbirimizden beklentimiz şuankinden farklı olmayacak diye düşünüyorum o konuda çekincem yok

Konu sahibesi tabi ki sen bilirsin senin kararın. Biz fikrimizi yazdık. Madem duruöunuz farklı olmayacak altı üstü bir imza olacak, bu durumda evlenmemek bana daha optimal geliyor ya neyse :)

Şöyle bakın olaya. 13 yaşında başlayıp hala devam eden uzun bir birliktelik , hayatında beraber büyüdüğün bir insan. Aileler komşu işin en başından beri biliyorlar , iyi geçiniyorlar ve bizi destekliyorlar. Sürekli beraberiz arkadaş çevremiz ortak , ortak olmayanlarla görüşme konusunda saygılıyız. Ve evliliğe ikimiz de farklı bakıyoruz. Yani finallerden sonra hala kızlarla dağıtmaya devam edebilirim.

Konu sahibesi tabi ki sen bilirsin senin kararın. Biz fikrimizi yazdık. Madem duruöunuz farklı olmayacak altı üstü bir imza olacak, bu durumda evlenmemek bana daha optimal geliyor ya neyse :)
Aynen değişen tek şey soyadım ve imza atmış olmak bizi evliliğe iten tek şey toplum baskısı , aynı evde evli olmadan yaşamak ailemin ya da çevremin kabul edebileceği bir şey değil ben de sürekli eleştirilmek istemiyorum doğrusu

Sizde alemsiniz yani ta birikiminize kadar herşeyi detaylica anlatma gereği duyup birde üstüne açıklama yapmaya calisiyorsunuz? Niye kendinizi kanitlama derdine dustunuz onuda anlamadim. Bence kiskanmis sadece.

peki yaşayıp göreceksiniz gibi duruyor..
yalnız birşey merak ettim.. ailelerden harçlık almaya devam edeceksiniz o imzaya neden gerek duyuyorsunuz ki.. hayatınızda değişen ne olacak ?
Aynı evde yaşayabileceğiz hayatı daha ortak yaşamaya başlayacağız mesela. Sonuçta öğrenciyiz ve kendi paramızı kazanmamıza daha zaman var aileler neden para göndermesin ki evlendik diye biz hala onların evlatlarıyız ayrıca zaten onlar bundan dolayı sıkıntıya düşecek olsa beklerdim ama durumları iyi seve seve yaparlar. Eşyaları biz alıcaz fazla masraf çıkmasın konusundaki diretmemin sebebi ailelerimiz zorluk çeker değil ben ailelerin çocukları evlendirmek için o kadar masraf yapmalarına bir gecelik düğün için o kadar para savurulmasına karşıyım herkes zamanla kendisi yapar bende ileride daha büyük bir ev için eşyaları arabayı kendim kazanıp alırım. Ama okuduğum için gönderdikleri paraya ihtiyacım var

Sizde alemsiniz yani ta birikiminize kadar herşeyi detaylica anlatma gereği duyup birde üstüne açıklama yapmaya calisiyorsunuz? Niye kendinizi kanitlama derdine dustunuz onuda anlamadim. Bence kiskanmis sadece.
Yakın arkadaşımdı yoldan geçen biri değil samimiydik ve zaten araba için biriktirdiğimi biliyordu sohbet esnasında anlattım siz arkadaşlarınızla paylaşmaz mısınız

tabii ki devam edebilirsiniz. Etmezsiniz yazmadım. Düşünülecek lonılar. Finaller ve sonrası gibi şeyler olmalı sadece yazdım. Evliliğe bakış açısı farklı da olabilir. Biz de sayglıyızdır evlilik dışında da hayatımız var diye ya da kaynana vs muhabbeti gibi şeyler de yaşamadık. Ben burda yazılanları ağzım açık okuyorum bazen..ama yine de takdir edersiniz ki evlilik ve flört çok farklı şeyler. Ve gerçekten okurken evlenen arkadaşlarım oldu asla bekarlar gibi olmuyor. Siz bilirsiniz ben koşullar me olursa olsun okulun bitmesi taraftarıyım
.büyük ihtimalle arkadaşınız da öyle düşünüyor.

Yakın arkadaşımdı yoldan geçen biri değil samimiydik ve zaten araba için biriktirdiğimi biliyordu sohbet esnasında anlattım siz arkadaşlarınızla paylaşmaz mısınız

Paylaşırım ama yüzeysel olarak. Bu kadar hesap kitabımın içinde olamaz tabi bu benim tercihim. Ama görüldüğü üzere sandığın kadar samimi ve yakın arkadaşin değilmiş, olsaydı böyle konuşmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…