Ya siz bu adama ne dersiniz bayanlar

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Adi konulmamis bir iliskide olan bir arkadasim var cocuktan hoslaniyor cocukta bos degil bu belli ama surekli arkadasimdan zaman istiyor.Yanindayken superler sanki cancigerler telefonda konusalim irtibati koparmayalim diyor ama arayincada sonra konusalim diyor kiz catliycak...bu cocuk ne yapiyor sizce?

Adi konulmamis bir iliskide olan bir arkadasim var cocuktan hoslaniyor cocukta bos degil bu belli ama surekli arkadasimdan zaman istiyor.Yanindayken superler sanki cancigerler telefonda konusalim irtibati koparmayalim diyor ama arayincada sonra konusalim diyor kiz catliycak...bu cocuk ne yapiyor sizce?

Hayatında başka biri vardır,
arkadaşını da yedekte tutuyordur...

Son düzenleme:
oyalıyor yada kafasında biri daha var kıyas yapıyor aklınca.hangisi daha ağır basarsa ona kayacak.arkadaşın yada diğeri.aklıma direk gelen bu.yoksa niye böyle alengirikli şeyler yapsın ki?

Kendine dert aramıyorsa arkadaşın yol versin gitsin. Ciddi olmadığı belli. Hatta yanında asıl sevgilisi olduğu için bile telle konuşmak istemiyor olabilir, ya da diğer sevgili adayı.

oyalıyor yada kafasında biri daha var kıyas yapıyor aklınca.hangisi daha ağır basarsa ona kayacak.arkadaşın yada diğeri.aklıma direk gelen bu.yoksa niye böyle alengirikli şeyler yapsın ki?
Ya kizla cok samimi yanyanayken arayanlari tanitiyor arkadaslarini falan ama baska yok zaman zaman diyor ....

Bence seçenekleri bol bir onula bir bununla zaman geçirip aradan elemeye çalışıyor.Benim aklıma başka bir seçenek gelmedi :37:

Ya kizla cok samimi yanyanayken arayanlari tanitiyor arkadaslarini falan ama baska yok zaman zaman diyor ....

ne için zamanmış?bu zaman olayını da hiç anlamam zaten.yazık arkadaşına kız ne stres yapıyordur.sormamış mı niye zaman istiyorsun diye?bak benim ev arkadaşımın bi sevgili adayı vardı.yani senin arkadaşın gibiydi.herif zaman da zaman dedi.zamanın altından hatun çıktı bizim kız beklediğiyle kaldı.isteyen adam zaman ekan dinlemez.dikkat derim...

ne için zamanmış?bu zaman olayını da hiç anlamam zaten.yazık arkadaşına kız ne stres yapıyordur.sormamış mı niye zaman istiyorsun diye?bak benim ev arkadaşımın bi sevgili adayı vardı.yani senin arkadaşın gibiydi.herif zaman da zaman dedi.zamanın altından hatun çıktı bizim kız beklediğiyle kaldı.isteyen adam zaman ekan dinlemez.dikkat derim...

Peki hatun olsa hayatindakileri tanitir mi? telefonunda arayani yanindakileri falan ?

Son düzenleme:
Peki hatun olsa hayatindakileri tanitir mi? telefonunda arayani yanindakileri falan ?

bak illa hatun var demiyorum ama dikkatli olmak lazım.benim arkadşın ki bizim kıza ben seni ararım sen arama derdi bizim kız da saf saf dinlerdi.yani biraz kurcalasın derim üzülmesin sonra...

bak illa hatun var demiyorum ama dikkatli olmak lazım.benim arkadşın ki bizim kıza ben seni ararım sen arama derdi bizim kız da saf saf dinlerdi.yani biraz kurcalasın derim üzülmesin sonra...
Zavalli kizim cok duygusal ya bu cocuk ara diyor konusalim diyor sonra isleri cikiyor falan ...ya kizin aileside tanindik oglanda biliyor surekli bunun agzini ariyor...

2 kişi yada 3 4 5 diye "abartıyorum " kişi arasında kalmıs olabilir ve seçim yapma döneminde... ya şundadır ya bunda... :37:

Arkadaşın gitsin sevgilisi mi artık neyiyse gitsin o adama bi sorsun; "Sen ne yapmaya çalışıyorsun?" diye. Bu kadar basit.

sizin de bir doktorla olan benzer bir durum nedeniyle açılmış konularınız yok mu?bir arkadaşım ekolünden yine kendi sıkıntınızı anlatıyormuşşunuz gibi geldi bana.size tavsiyem bu ilişkiye duygusal yatırım yapmamanız yönünde olacaktır.açıkça görülüyor ki; o kişiyle olan iletişiminiz sizin beklentilerinizi karşılamıyor.

Back
X