Ya siz bu adama ne dersiniz bayanlar

Adi konulmamis bir iliskide olan bir arkadasim var cocuktan hoslaniyor cocukta bos degil bu belli ama surekli arkadasimdan zaman istiyor.Yanindayken superler sanki cancigerler telefonda konusalim irtibati koparmayalim diyor ama arayincada sonra konusalim diyor kiz catliycak...bu cocuk ne yapiyor sizce?

Arkadaşını yedekte tutmaya çalışıyor bence uzak dursun arkadaşın.

sizin de bir doktorla olan benzer bir durum nedeniyle açılmış konularınız yok mu?bir arkadaşım ekolünden yine kendi sıkıntınızı anlatıyormuşşunuz gibi geldi bana.size tavsiyem bu ilişkiye duygusal yatırım yapmamanız yönünde olacaktır.açıkça görülüyor ki; o kişiyle olan iletişiminiz sizin beklentilerinizi karşılamıyor.
Keske beni bu kadar dikkatli takip ederken ayni. sikintida olan arkadaslariminda varligina dikkatinizi cekseydiniz.Arkadasimda ayni sikintida o.gorevlisine asik oklda baska bir acisi vardi o yuzdende rahat degil....

Yüz bininci örneğini gördüğümüz "yedekte tutma vak'ası" söz konusu. Arkadaşınıza, "He's Just Not That Into You" diye bir kitap var, onu hediye edebilirsiniz.

Keske beni bu kadar dikkatli takip ederken ayni. sikintida olan arkadaslariminda varligina dikkatinizi cekseydiniz.Arkadasimda ayni sikintida o.gorevlisine asik oklda baska bir acisi vardi o yuzdende rahat degil....

evet konularınız dikkatimi çekmişti.okurken bu kız ya çok genç ya da çok tecrübesiz dediğimi hatırlıyorum.arkadaşınızın ya da sizin sıkıntınız olması tavsiyemi çok da değiştirmiyor.içtenlikle söylüyorum ki sevgili azrazehra;insanlar bize karşı bizim arzu ettiğimiz şekilde davranmayabiliyorlar böyle durumlar da kendimizi geri çekmek ve olayı çok düşünmemek gerektiğine inanıyorum.erkek ya da kadın farketmez, bir ilgili bir ilgisiz davranış döngüsü içerisinde bulunan kişinin davranışlarını yorumlamaya çalışırken, sağlıklı bir yere varamıyoruz.kadın-erkek ilikileri başlarken genelde birbirine oldukça benzer.ilgisi olan ilgisini gösterir, aramak isteyen arar, görüşmek isteyen görüşür.gerisi süslü sözlerdir, bahanelerdir.

dediğine benzer birşeyi benimde bir arkadaşım yaşadı.şöyleki aynı şeirde okuyorlardı çok iyi anlaşıyorlardı tabi okul tatile girince dediğin gibi sonra görüşelim seni ararım şu saatte konuşalım filan diyormuş.sonra tatil bitti arkadaşıma sordu neden hiç aramadın diye o da zaman lazım dedin ya ben zamanımı bekledim dedi.sonrada ama senin zamanın doldu kusura bakma dedi arkadaşım.sonrada görüşmedi bir daha.kimsein yedeği yada kafasında soru işareti olmaya gerek yok

Olabilir vallaha kizi konusturmuyor ama kendide bisi yapmiyor bekle falan diyor laf arasi ;) kizim asik ama cok ne yapsin beklesin mi?

Aşıksa karşı koyması zor valla ama ben olsaydım arkadaşın yerinde '' ne istediğinden emin ol öyle gel '' derdim.Kendimi oynanıyor gibi hissederdim. :20:

kızı oyalamaktan başka birşey değil bu benden söylemesi..
yol yakınken uzak dursun, çocuk gittiği yere kadar böyle oyalamaya devam eder :34:
zaten değer verse, aşık olsa, sevse zaman istemezdi, neyin zamanıdır yahu bu:19:

arkadaşın yedek listesinde demektir. asillerden hiçbiri kayıt yaptırmazsa ek kontenjandan şans bulabilir demektir. çocuğun dediği "zaman"ın açıklaması da budur :)

Yüz bininci örneğini gördüğümüz "yedekte tutma vak'ası" söz konusu. Arkadaşınıza, "He's Just Not That Into You" diye bir kitap var, onu hediye edebilirsiniz.

filmi de var bak onun şiddetle tavsiye ederim. 2 kez izledim :)
hatta şöyle müthiş bir girişi de vardır filminin :)
Erkekler neden çıkma teklifi etmez? - YouTube

olay çok basit aslında "bir erkek sana umrunda değilmişsin gibi davranıyorsa; gerçekten umrunda değilsindir." :)

Back
X