Ya siz yerimde olsaydınız?Fazla zamanım yok.

Eşim eger düğün sonrasında takı paraları da dahil tüm birikimi yemeseydi kripto da dolandırılmasaydı benden de gizledi bunu.

Adam Koreli , hikaye ise çok tanıdık. Belki eşinizin bilmediğiniz borçları da vardır; kayınvalideniz de o yüzden bağırıyor;, eşi ve oğluyla tartışıyordur.

Kendi yemeklerine sizden fazla baharat vb koyuyor olabilir mi ? Yaptığınız yemek tarifi ve kıvamı kayınvalidenizinkiyle aynı mı?

Bazı insanlar yemeği daha kıvamlı, suyu çektirilmiş severken; bazı insanlarsa daha sulu severler mesela.

Yemeğiniz, onun yemeğine yakın tatta olmasına rağmen böyle davranıyorsa; bu durumda size neden tepki gösterdiğini öğrenmek gerekir.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama sizden gizlediği başka borcu olmadığından emin misiniz? Eğer öyle ise ayrı eve çıkmayı istememesi anlaşılabilir.

Çok rahat geçinirsiniz öyleyse.
Türkiye şartlarını düşünüyorum, burda çok daha zor geçinmek, yaşamak.

Bence haklısınız.
Eşinizin maaşı da iyiymiş gül gibi geçinir gidersiniz başka eve geçseniz.

Kendileri sulu yemek sever ister corba gibi sulu mutlaka. Ve acılı yerler. Cok tuzlu sevmezler.Ben bir fark gçöremedim yaptıklarından. Eşim de yedi hatta ki ben o yemeği sürekli yapardım türkiyedede malzemelerini alıp. Sebebi ne olabilir bilemedim neden yemiyor eşimin annesi. Artık aklıma oğlunu kıskanıyor geliyor. Ne bilim ben yemek yapınca falan bilmiyorum ki. Kendisi cocuk gibi davramdıgı için cocukca sebebi vardır diye düşünüyorum

Size kolaylıklar dilerim. Kore'ye alışabildiniz mi peki ; ülkeyi ve yaşam şartlarını sevdiniz mi ?

Yanlış anlamayın ama sizden gizlediği başka borcu olmadığından emin misiniz? Eğer öyle ise ayrı eve çıkmayı istememesi anlaşılabilir.

Aklıma soktunuz şimdi ama yarın sıkıstırıyım bir ben

Bence haklısınız.
Eşinizin maaşı da iyiymiş gül gibi geçinir gidersiniz başka eve geçseniz.
Değil mi? Anlamıyorum bu kadınların evlenince eve hizmetci olcaklarmıs gibi konusmalarını. Bir insan zaten yapmak isterde içimdem geliyorsa severek yapar ev işini dd yemeği de.Ama kendini hizmetci olarak kuşlandırtmakla arasında cok ince bir çizgi var. Sen yardımcı olcaksın evde tabi ki gerekirse daha fazla ev işi yaparsın evdeysen lakin bunu da insanlara alıstırıp kendini kullandırtmıcaksın. Sadece senin görevin değil. Sen iyi niyetine yardımcı oluyorsun sadece.

Para kaybetmesine üzüldüm. Senin için Türkiye’ye geldi ve sonra beraber Kore’ye yerleştiniz. Çok ciddi bir şey Kore’den oraya gelmesi.

Kore dizilerinde bu kayınvalide olayları Türklerden beter “Tokat atma, oğlumun evinde oturuyorsun ev pis” falan. Gerçek diyorsunuz yani. Allah yardımcınız olsun.

Para kaybetmesine üzüldüm. Senin için Türkiye’ye geldi ve sonra beraber Kore’ye yerleştiniz. Çok ciddi bir şey Kore’den oraya gelmesi.
Benim için geldi ilk sonra ki gelişinde kalmak istedi türkçe öğrenmek istedi ailemle iletişim kurabilsin diye. Şimdi bu yüzdendir ki ben bu ülkedeyim ben de kültürü yerinde öğrenip dilini de ailesi için öğreniyprum. Sıra bende.

Tokat mokat yok. Ben koreli kadınlara benzemem valla. gerci koreli kadınlarda cok fena bence cazgırlar.Benim kaynanam cazgır evet ama benim onun söylediklerini anlamadıgımı düşündüğü için bu kadar rahat davrandı konustı yanımda ve arkamdan. Bilseydi az da olsa anladıgımı bu kadarına cesaret edemezdi eminim.Ama bunu yapması da daha da kötü değil mi zaten.

Espri olarak söyledim pembe dizilerdeki muhabbet. Neyse umarım bir an önce sıkıntınızdan kurtulursunuz.

Eşinizin düğün paralarını kriptoda yemesi midemi bulandırdı Bu erkekten koca olmaz, bir de kayınvalide ile yaşıyorsunuz demek ki daha nice borçları var da haberiniz yok aynı düğündeki gibi, Allah aşkına Kore’ye kaynana ile aynı evde yaşamaya gitme motivasyonunuz nedir keşke doğuya gelin gitseydiniz kaynananızla yaşasaydınız, hiç değilse ellerin vatanına gitmemiş bi saate memlekete de dönerdiniz damak tadı desen bildiğiniz tad

Cocuk yapmayın hevesinizi alınca da boşanın gelin Kore’de kaynana şiddeti, borç yapan koca cidden böyle bir hayat mıydı hayat amacınız?

Bence bunun için üzülmeyin. Yaşı büyük ise normal bile kabul edilebilir. Babaannem mesela yemek yaparken kendisi tarif eder, başımızda bekler yaparken ama yine beğenmez benimki daha farklı oluyor diyor ama farkı sadece kendisi buluyor.

yeni evlisiniz herhalde, esiniz de karsi taraf da boyle toleransli olmaz zaman gectikce, daha yuz goz olmamissiniz. o yuzden firsat bu firsat bence biran once kendi evinize cikin. esinizin ailesi tartisirsa esini ararlarsa hic dinleme, esin de ilgilenmek istiyorsa, beni karistirma git hallet annen baban deyip basindan yolla. ayrica bir an once calismaya basla, gerekirse cocuk bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…