- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
muhabbet etmeyi seviyor sempatik yakışıklı makam mevkii sahibi evli 3 çocuğu var görünürde eşini çok seviyor sosyal hesap paylaşmlarından ama kurumda tanıdığı tanımadığından çoktur sever geyik yapmayı ve bu şekilde muhabbet farklı yerlere gidiyordu çoğu zmanBizim dairede 2 tane herif var laubali yavşak cıvık. Yüz versen tepene çıkacak tipler.
Bir gün bile slm sabah dışında bir muhabbet kurmadım kendileri ile.
Adam ne kadar yavşak olursa olsun bir bayan o muhabbeti yapar mı?
Ki konuda adamın samimiyeti sevdiği dışında bir ayrıntı verilmemiş.
onunkisi samimiyet değil, cıvıklık, laçkalık zaten...muhabbet etmeyi seviyor sempatik yakışıklı makam mevkii sahibi evli 3 çocuğu var görünürde eşini çok seviyor sosyal hesap paylaşmlarından ama kurumda tanıdığı tanımadığından çoktur sever geyik yapmayı ve bu şekilde muhabbet farklı yerlere gidiyordu çoğu zman
Bakın adam kadınları direk böyle konuşmaya itiyor mu?muhabbet etmeyi seviyor sempatik yakışıklı makam mevkii sahibi evli 3 çocuğu var görünürde eşini çok seviyor sosyal hesap paylaşmlarından ama kurumda tanıdığı tanımadığından çoktur sever geyik yapmayı ve bu şekilde muhabbet farklı yerlere gidiyordu çoğu zman
bizimkisinde sıkıntı yok her yola geliyorBakın adam kadınları direk böyle konuşmaya itiyor mu?
Benim oda arkadaşım var çok kibar kimseye kötü davranmaz muhabbet ederiz ki eşini de tanıyoruz.
Dairede 40 yaşında bir abla var bu abinin peşinden ayrılmıyor bizimle muhabbet etmesine kızıyor tavır yapıyor.
Oda arkadaşım asla ona bu kadar yüz vermiyor ama sesini de çıkarmadığı için kadın işin çılgını çıkarıyor.
Geçen adamın ceplerini kurcaladı ya ben utandım onun adına
Bir de çirkef bir şey desen sen suçlu olursun.
Adam çok sinirleniyor ama kibarlığından tepki veremiyor anlasın diye bekliyor ama kadında tık yok.
Cevapların hiç anlaşılır değil.bizimkisinde sıkıntı yok her yola geliyor
öncelikler kadınlar samimiyeti fırsat bilip konuyu başka yönlere çekiyorlar adamda buna müsaade ediyor öncelik bayanlar da yaniCevapların hiç anlaşılır değil.
Adam bu muhabbetlerin oluşmasına müsaade ediyorsa bırak karısı düşünsün.
Ha adam sadece samimi görüp muhabbet ediyorsa diğer kadınlar laçkalaşıyorsa kadınların kocaları adına üzül.
Bazı insanların karakter yapısıdır her ortama ayak uydurması.
Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
yine de sorun yok benim için.
Ama o insanın kadınlara kur yapıp yapmamasına da bağlı bu durum.
Höst
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.
Evette şu kocalarınızı lütfen sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeyin. Erkeğin içinde varsa her yerde asılacak bir kadın bulur. Böyle eşini sürekli kıskanan tiplerle işyerinde alay ederiz biz. İş yerinde akşama kadar berabersin ve doğal olarak şakalaşıyosun. Sana ters geliyosa eşini sakın işe yollama aman kaparlar yoksa. Eşini fanusta saklaBunu diyen bayan
Evet bana ters suan eşim yok ve ilerde eşim olacak kişi de mesafeyi koruyacağı için kendi açımdan problem yokEvette şu kocalarınızı lütfen sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeyin. Erkeğin içinde varsa her yerde asılacak bir kadın bulur. Böyle eşini sürekli kıskanan tiplerle işyerinde alay ederiz biz. İş yerinde akşama kadar berabersin ve doğal olarak şakalaşıyosun. Sana ters geliyosa eşini sakın işe yollama aman kaparlar yoksa. Eşini fanusta sakla
Hmmmm.... biraz denisik olmus bu konu ☺☺☺merhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?
Arkadaslar im ve adamın eşi için üzülüyorumPeki size ne bayan?
O adam değilsiniz, onun karısı değilsiniz, adı geçen hatunlardan birinin kocası değilsiniz. Size ne yani, sizi ilgilendiren bir durum yok ki.
Arkadaslar im ve adamın eşi için üzülüyorum
arkadaşların ayrı bir iğrençmiş....... böyle dalga muhabbet amaçlı yuva yıkacaklar yani öylemi?????? oradaki adam sizin kocanızda olabilirdi. böylesi k.şarlardan uzak dur benden tavsiyemerhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?