ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

ben terkettim fakat eşi adına üzülüyorum

iş konuşmasını geçti artık özel hayat falan herşey konuşuluyor ve adamda artık bayanların kendisinden hoşlandığının farkında
İş arkadaşı diye sadece iş konuşulmaz ki.
Sen bayan iş arkadaşlarınla sadece iş mi konuşuyorsun?
Biz de iş dışında konuşuyoruz dedikodu yapıyoruz.
Arada belli bir mesafe oluyor tabi ki.
Burada beyefendinin duruşu önemli. Arkadaşların da dediği gibi olay flörte kaymıyorsa sorun yok.

İyi de bu muhabbetlerde adamın suçu yok kadın biraz kaşınmış.
Kadına bir ayar lazım.

Ne olursa olsun eğer "iş" için görüşülüyorsa "beyfendi, hanımefendi" kriterini aşmamalı... Öyle lavbali olunmaz hele ki evliysen karşı cinsle bu kadar samimi olmak bana doğru gelmiyor.. Ben aşırı kıskanırdım.. Yakışıklı olduğunun farkında bu da hoşuna gidiyor ve böyle davranıyor belli ki... Hele ki özel hayatlara da muhabbet gitmeye başlamış.. İşse iş arkadaşıysa mesafe her zaman korunmalı...

ben terkettim fakat eşi adına üzülüyorum
allah yardım etsin, o da yarın birgün fark eder ve tekmeyi basar umarım. benim de etrafımda böyle tipler var bakıyorum ki çoğunun eşleri de durumun farkında bazısı boşuyor bazısı devam ediyor. Devam edenlerin kocaları iyice arsız oluyorlar.

Birde usernamseb

sen neden yorum yapma gereği duyuyorsun
yaa kardeşim bırak cıvık cıvık konuşmayı eşini her türlü aldatan pislik insanlarla dolu bi dünyada yaşıyoruz bunumu dert ettin kendine bırak ne halleri varsa görsünler senin eşin deil sonuçta boşver hangi birini kafaya takcaksın bi dolu bunlar

adamın suçu yok diyenlere kocaman bir alkış istiyorum
allahım ya ne günlere kaldık

yani haklısında Ama bu adam bayanlarla her türlü konuşuyor sonra sadakatten sevgiden bahsediyor

Katılıyorum sana sınırını çizgisini çekseydi karşısında böyle konuşanlar olmazdı karşılıklı gayet sevmişler bu muhabbeti
aynen öyle..
genelde kadınlara suç bulmuşlar ama, kadınlar adamdan bu laçkalığı görmeseler bu kadar ileri gidemezlerdi
sen adam gibi adamsan, zaten bir kadın sana yılışmaya çalışsa da, sen buna müsade etmezsin

ve bekar olan bana diyorki şuan eşini boşasa gel evlenelim dese asla hayır demezdim dedi biz kime güvenelim ben yuvalar yıkılmasın istiyorum lütfen anlayın beni

Arkadasa yani dostca konusuyorlarsa sohbet ediolar sa bişey olmaz o kadar abartilcak bir durum da değil tabiki is ileriye gitmediği sürece (flort)

Herşey kişide bitiyor hepsi suçlu bence dönen muhabbette baksana

adamın suçu yok diyenlere kocaman bir alkış istiyorum
allahım ya ne günlere kaldık
Bizim dairede 2 tane herif var laubali yavşak cıvık. Yüz versen tepene çıkacak tipler.
Bir gün bile slm sabah dışında bir muhabbet kurmadım kendileri ile.
Adam ne kadar yavşak olursa olsun bir bayan o muhabbeti yapar mı?
Ki konuda adamın samimiyeti sevdiği dışında bir ayrıntı verilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…