- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Birde usernamsebya SANANEEEEE bide üşenmeden konu açmışsınnnn
sen neden yorum yapma gereği duyuyorsunya SANANEEEEE bide üşenmeden konu açmışsınnnn
ben terkettim fakat eşi adına üzülüyorumçok iğrenç bir ortam olmuş , herkes flirt için aranır olmuş yarın bir gün bombaları patlar. en sevmediğim tip insanlar ve en sevmediğim ortamlar. 'vaktinizi neşenizi cilvenizi evinizde harcayın kızlar' de bence ve o ortamı terk et.
İş arkadaşı diye sadece iş konuşulmaz ki.iş konuşmasını geçti artık özel hayat falan herşey konuşuluyor ve adamda artık bayanların kendisinden hoşlandığının farkında
İyi de bu muhabbetlerde adamın suçu yok kadın biraz kaşınmış.mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
eşinin sıkıntısı yoktur belki. siz niye üzülüyorsunuz?ben terkettim fakat eşi adına üzülüyorum
allah yardım etsin, o da yarın birgün fark eder ve tekmeyi basar umarım. benim de etrafımda böyle tipler var bakıyorum ki çoğunun eşleri de durumun farkında bazısı boşuyor bazısı devam ediyor. Devam edenlerin kocaları iyice arsız oluyorlar.ben terkettim fakat eşi adına üzülüyorum
yaa kardeşim bırak cıvık cıvık konuşmayı eşini her türlü aldatan pislik insanlarla dolu bi dünyada yaşıyoruz bunumu dert ettin kendine bırak ne halleri varsa görsünler senin eşin deil sonuçta boşver hangi birini kafaya takcaksın bi dolu bunlarBirde usernamseb
sen neden yorum yapma gereği duyuyorsun
Söyler cnm söyler öyle kadınlar varkiadamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.
Katılıyorum sana sınırını çizgisini çekseydi karşısında böyle konuşanlar olmazdı karşılıklı gayet sevmişler bu muhabbetiadamın suçu yok diyenlere kocaman bir alkış istiyorum
allahım ya ne günlere kaldık
yani haklısında Ama bu adam bayanlarla her türlü konuşuyor sonra sadakatten sevgiden bahsediyoryaa kardeşim bırak cıvık cıvık konuşmayı eşini her türlü aldatan pislik insanlarla dolu bi dünyada yaşıyoruz bunumu dert ettin kendine bırak ne halleri varsa görsünler senin eşin deil sonuçta boşver hangi birini kafaya takcaksın bi dolu bunlar
dalga geçmek için değil bilerek söylüyorlarSöyler cnm söyler öyle kadınlar varki
aynen öyle..Katılıyorum sana sınırını çizgisini çekseydi karşısında böyle konuşanlar olmazdı karşılıklı gayet sevmişler bu muhabbeti
BaZı kadınlardan korkulurve bekar olan bana diyorki şuan eşini boşasa gel evlenelim dese asla hayır demezdim dedi biz kime güvenelim ben yuvalar yıkılmasın istiyorum lütfen anlayın beni
Herşey kişide bitiyor hepsi suçlu bence dönen muhabbette baksanaaynen öyle..
genelde kadınlara suç bulmuşlar ama, kadınlar adamdan bu laçkalığı görmeseler bu kadar ileri gidemezlerdi
sen adam gibi adamsan, zaten bir kadın sana yılışmaya çalışsa da, sen buna müsade etmezsin
Bizim dairede 2 tane herif var laubali yavşak cıvık. Yüz versen tepene çıkacak tipler.adamın suçu yok diyenlere kocaman bir alkış istiyorum
allahım ya ne günlere kaldık
tabiki iki tarafta suçluHerşey kişide bitiyor hepsi suçlu bence dönen muhabbette baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?