• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya üçüz olursa? yoksa iki embriyo mu transfer etmeli?

canım dualarım seninle, güzelce dinlen ve eğilip doğrulma bişey kaldırma ben bunlara dikkat ettim. Sürekli yatmadım ama uzun oturdum. 2 günde bir iğnem var mecburen çıktım gittim polikliniğe. Birde tohumlu şeyler yememeye çalıştım. Prof dr ibrahim saracoğlu söylemişti tv de. Ananası herkes söylüyor ama int. araştırdım bişey bulamadım bu konuyla ilgili.
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım test günün ne zaman.

iwy duaların için çok teşekkür ederim. Salatalarıma keten tohumu serpiyordum bazen, yapmasam mı artık? tohumlara dair olumsuz neler biliyorsun?
burada okuduklarımdan ötürü ananas konservesi yemeye başladım bir de. Konserve yiyor zaten herkes değil mi, çiğ olarak değil? neyse ki seviyorum ananası. :)
test 26 ocak pazartesi. nasıl geçecek günler bilmem.

sen de keseleri görecektin galiba? ne zaman?

Son düzenleme:
badem ve zencefil dualarınız için çok çok teşekkür ederim. allah sizlerin de yardımcısı olsun. sağlıklı bebekler nasib etsin hepimize.

canım bir süre keten tohumundan vazgeç onun yerine sabahları bir kaç kuru kayısı ye..keten tohumu bağırsakları çalıştırır ama ishal de yapar..Kabız olmaman lazım ama keten tohumundan da biraz uzak dur...

hiçbir sebep bulunamadı gayet sağlıklı oldukları söylendi bize erken doğdukları için bütün testleri yapıldı hepsi temiz çıkmıştı.5gün yaşadılar sadece.hastane kabul etmesede hastanede enfeksiyon kapmışlar.çünkü hastanedeki bir çok bebekde enfeksiyon oluştu diye doğduktan birkaç saat sonra küveze yolluyorlardı.

hangi hastanede dogum yapmıştın canım.hastane bu duruma ne dedi dava açmadınız mı çok çok geçmiş olsun yaşadıklarından dolayı

Back
X