• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya üçüz olursa? yoksa iki embriyo mu transfer etmeli?

artvinli19876 ben senin ilk mesajına karşılık vermeyi atlamışım. kimyasal gebelik oluştu demişsin ya, ilk deneme miydi o, onda mı ikiz gebelik yaşadın? şu anda durumun nedir?

ilk denememde ikizlerim oldu 36 haftalık doğum yaptım bebeklerimi kaybettim.2.denememde değer 276dı ama kimyasal gebelik oluştu.banada doktorum 3 embriyo uygulamak istedi ama ben çoğul gebeliğin zorluğunu bildiğim için ısrarla 2 istedim.ama şimdi doktorumu dinlesemiydim diyorum.

ilk denememde ikizlerim oldu 36 haftalık doğum yaptım bebeklerimi kaybettim.2.denememde değer 276dı ama kimyasal gebelik oluştu.banada doktorum 3 embriyo uygulamak istedi ama ben çoğul gebeliğin zorluğunu bildiğim için ısrarla 2 istedim.ama şimdi doktorumu dinlesemiydim diyorum.

Bebeklerini neden kaybettin???:çok üzgünüm: senağlama senağlama

hiçbir sebep bulunamadı gayet sağlıklı oldukları söylendi bize erken doğdukları için bütün testleri yapıldı hepsi temiz çıkmıştı.5gün yaşadılar sadece.hastane kabul etmesede hastanede enfeksiyon kapmışlar.çünkü hastanedeki bir çok bebekde enfeksiyon oluştu diye doğduktan birkaç saat sonra küveze yolluyorlardı.

Rabbim tekrarını yaşatmasın canım dilerim tez vakit kucağını kucaklarımızı doldursun inşallah

ARTVINLI9876, yaşadıklarına üzüldüm. inşallah geçmişi unutturacak güzellikler yaşarsın en kısa zamanda.

benim de dün yumurtalarım toplandı . embriyo durumuna göre yarın ya da çarşamba günü transfer olacak. şimdi haber bekliyorum, embriyo gelişmini söylemek üzere arayacaklar. ilkinde hiç bir önemi yoktu ama şimdi önceki tecrübemden ötürü iyi gelişemezler diye biraz endişeliyim. Keşke 3. ya da 5. gün transferi yapılabilecek kadar iyi gelişseler. Hayırlısı ama merak içindeyim.

hiçbir sebep bulunamadı gayet sağlıklı oldukları söylendi bize erken doğdukları için bütün testleri yapıldı hepsi temiz çıkmıştı.5gün yaşadılar sadece.hastane kabul etmesede hastanede enfeksiyon kapmışlar.çünkü hastanedeki bir çok bebekde enfeksiyon oluştu diye doğduktan birkaç saat sonra küveze yolluyorlardı.

Çok üzüldüm canım..:çok üzgünüm:Yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir yermiydi peki? Bana da enfeksiyon kapmışlar gibi geldi...

gece 3 de doğum başladı.doktorum tel.cevap vermedi hastaneye gittik oradada ikizler ikisi için küvezlerimiz yok dediler anneyi kurtarırız ama bebeklere müdahale edemeyiz dediler.eşim tam 14 hastane aramasına rağmen 36 haftalık oldukları için kabul etmediler.kısmet birtek o hastane kabul etti,ben genede şükrediyorum yollarda doğum yapmadığıma

ben de ikiz bekliyorum..şimdiden illa yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane arıyorum...

evet son haber geldi 18 yumurtadan yalnızca 6 sı döllenmiş. bakalım yarın sabaha kadar kaç tanesi hangi kalitede kalacak. Yarın da transfer var. yani 2. gün transferi. oysa 3. ya da 5. güne yetişecek kadar embriyo olsaydı diye dilemiştim. offf

belki de bu başlıkta sorduğum soruya gerek bile kalmadan eldeki embriyolar la ne mümkün olursa o kadar sayı ile olacak bu transfer. hayırlısı.

kimse bir şey demdiğinden kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu ama merkezden arayıp 3. güne aldılar transferi biraz umutlandım. inşallah 3. güne 1. kalite embriyolarım kalır inşallah. heyecanlıyım çoook.

kimse bir şey demdiğinden kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu ama merkezden arayıp 3. güne aldılar transferi biraz umutlandım. inşallah 3. güne 1. kalite embriyolarım kalır inşallah. heyecanlıyım çoook.

Canım inşallah hayırlısı olur..İlk 2-3 gün yat..Sonraki günler evde gez dolaş ama sakın kendini yorma,yavaş hareket et,yükseğe uzanma sakın..Bir de ananas ye...:)

İlaçlarını özellikle progesteronu ihmal etme,ayaklarını biraz yüksekte tut..Bir de transfer sonrası belinin altına yastık koyup bir kaç saat öyle uzan...

badem ilkinde fırıl fırıl gezmiştim. yine de tutmuştu. ama sonra kimyasal gebelik...

bu arada girdiğimden beri bir ananas muhabbetidir gidiyor aslı var mı yahu :) varsa konservesini kutu kutu götürürüm zaten seviyorum. hiç affetmem

badem, bana transfer sonrası verilen tek progesteron destegi crinone jel di ayrıca bebe aspirin ve folik asiti kullandım. sanırım iğne ya da hapla da progesteron verilenler de var ha?

badem, bana transfer sonrası verilen tek progesteron destegi crinone jel di ayrıca bebe aspirin ve folik asiti kullandım. sanırım iğne ya da hapla da progesteron verilenler de var ha?

Canım ben hem jel hemde günde en az 2 kez kalçadan iğne yaptırdım...bebe aspirinini bıraktırdı dr.. bende kanamaya neden olduğu için..

yarın transfer var. embriyolar birinci kalite olursa iki adet embriyo transfer edilmesini isteyebilirim. ama hala tam emin değilim. :(

başlığın neticesini yazayım dedim. 6 embriyodan üçü birinci ücü 2. kaliteydi dr ve embriyologun önerisi 3 yerleştirmekti. ben kararımda ısrarlı oldum ve 2 adet 1. kalite embriyo yerleştirttim. inşallah tutunurlar

3-5 saniyelik bile olsa benim için dua eder misiniz?

canım dualarım seninle, güzelce dinlen ve eğilip doğrulma bişey kaldırma ben bunlara dikkat ettim. Sürekli yatmadım ama uzun oturdum. 2 günde bir iğnem var mecburen çıktım gittim polikliniğe. Birde tohumlu şeyler yememeye çalıştım. Prof dr ibrahim saracoğlu söylemişti tv de. Ananası herkes söylüyor ama int. araştırdım bişey bulamadım bu konuyla ilgili.
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım test günün ne zaman.

Back
X