Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk denememde ikizlerim oldu 36 haftalık doğum yaptım bebeklerimi kaybettim.2.denememde değer 276dı ama kimyasal gebelik oluştu.banada doktorum 3 embriyo uygulamak istedi ama ben çoğul gebeliğin zorluğunu bildiğim için ısrarla 2 istedim.ama şimdi doktorumu dinlesemiydim diyorum.
hiçbir sebep bulunamadı gayet sağlıklı oldukları söylendi bize erken doğdukları için bütün testleri yapıldı hepsi temiz çıkmıştı.5gün yaşadılar sadece.hastane kabul etmesede hastanede enfeksiyon kapmışlar.çünkü hastanedeki bir çok bebekde enfeksiyon oluştu diye doğduktan birkaç saat sonra küveze yolluyorlardı.
kimse bir şey demdiğinden kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu ama merkezden arayıp 3. güne aldılar transferi biraz umutlandım. inşallah 3. güne 1. kalite embriyolarım kalır inşallah. heyecanlıyım çoook.
badem, bana transfer sonrası verilen tek progesteron destegi crinone jel di ayrıca bebe aspirin ve folik asiti kullandım. sanırım iğne ya da hapla da progesteron verilenler de var ha?
yarın transfer var. embriyolar birinci kalite olursa iki adet embriyo transfer edilmesini isteyebilirim. ama hala tam emin değilim.![]()