aminnn canım ya o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla..Öncelikle 4 ay çok kısa bir süre
Ve çevremde adet düzensizliği olup hamile kalan arkadaşım inan çok
Allah tez zamanda gönlüne göre versin
yaşadığım şehirde tek bi kadın doğum doktoru var seçenek yok suan
4 ay çok kısa bi süre.
ayrıca ilgilenmiyolar diye bişey yok. başka doktora gidersin o akdar memnun değilsen.
selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
yaşadığım şehirde tek bi kadın doğum doktoru var seçenek yok suan
bazen her ay ama farklı günlerde bazen iki ay sonra değişiyor yani. yaşım geç deil 26 ama çevremden bak çocuğun olmicak seklinde aldığım duyumlar psikolojimi bozdu takıntı yaptımAdet düzensizliğiniz ne şekilde? Yani 3 ay olmuyorum sonra çok uzun oluyorum şeklinde mi yoksa biri 28 gün biri 31 gün sonra falan şeklinde mi?
Bir de her şey düzgün bütün kontrolleri yapılmış ve hiç sıkıntısı olmadığı halde yıllarca bebeği olmayanlar olduğu gibi düzensiz adet görüp 3. çocuğuna hamile olanlar var.
4 ay endişelenmek için erken. Yaşınız bebek için geç mi? Geç değilse bebek olayını iyice düşündünüz mü? Maddi imkanlarınız ve evliliğiniz biraz daha oturduktan sonra olsa daha iyi olmaz mı?
neye göre erken mesela sorun olmasa a normal mi bu durum bu yüzden mi4 ay endişelenmek için çok erken..
selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
bazen her ay ama farklı günlerde bazen iki ay sonra değişiyor yani. yaşım geç deil 26 ama çevremden bak çocuğun olmicak seklinde aldığım duyumlar psikolojimi bozdu takıntı yaptım
neye göre erken mesela sorun olmasa a normal mi bu durum bu yüzden mi
bazen her ay ama farklı günlerde bazen iki ay sonra değişiyor yani. yaşım geç deil 26 ama çevremden bak çocuğun olmicak seklinde aldığım duyumlar psikolojimi bozdu takıntı yaptım
haklısınızÇevrenize kulak tıkayın derim. Ama korunma bak çocuğun olmazdan tut da falanca ertelemiş şimdi de çocuğu olmuyora kadar bir sürü şey söylerler. Siz bir bebeğe ne kadar hazırsınız bu çok önemli. Siz anne olarak, eşiniz baba olarak hazır mı? Yani açıkçası benim evliliğimin oturması en azından bir 6 ay almıştı. Yani herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama bebek demek büyük sorumluluk demek. Hayatınızın oldukça fazla değişmesi demek.
evet hep bu şekilde düşündüğüm için kendi kendime ettim zatenErken gec bilemem. Kimi arkadasim ilk geceden hamile kaldi kimi 8 ay sonra kimi 2 yil sonra. Ben de 5 ay sonra hamile kaldim.
Sakin ol ilk 1 yil dr icin normal denemen gerek. O yuzden yonlendirmemislerdir sizi.
Panik yapip olur mu olmaz mi diye dusunme akisina birak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?