YAA ÇOCUĞUM OLMAZSA :(

Özellikle hangi zamanlar ilişkiye girmen gerektiğini biliyorsun değil mi? Adet bitiminden sonra saycaksın 13. 14. günler sonra en verimli zamanın olacak bu iş için.

Ben varım canm...pko luyum... Kendimi bildim bileli adetim düzensiz.Allaha şükür yeni doğum yaptm sayılır... Hala düzensiz...üzülme ama bi an önce tedavini ol ve uzun yıllar korunma derim

Olur canım korkma sen.4 ay nedirki.Adet düzensizliği olduğu halde hamile kalan bir sürü arkadaşım var.

Çocuğun olmayacak diyenleri hayatından çıkarmakla işe başlayabilirsin.. Ayrıca çocuk her şey demek değil. Ben de bir süredir deniyorum olmuyor ne yapayım yani hayırlısı bu demek ki. Allah hayırlı zamanda versin deyip geçiyorum ve çocuk soranları da ciddi anlamda tersliyorum. Yaşam kalitesi düşük, mutsuz evlilikler içinde debelenen insanlar bile çocuğun yok mu daha diyorlar. Halbuki çocuksuz yıllarına dönmeyi deli gibi istiyorlar öyle belli ki. Ama sırf can sıkmak için soruyorlar, çoğalmak büyük marifet onlara göre. Veren de alan da Allah. Ne yapalım ben de olmasını istiyorum ama etrafıma bakıyorum böyle hayırsız olcaksa geç olsun hayırlı evlat olsun diyorum.

Bencede herkesn dedigi gbi 4 ay cok cok erken.
Duzensiz adet olup cocugu olan vook.. boyle seylere kafani yorarsan daha strese girersn akisina birak. Emin ol ben 19ay sirf stresden bekledm. Baktn 1sene olmuyor hormon testlerini yaparlat zaten doktorlarda 1sene bekleyn diyorlar.
Uzulme dusunme yeni evliliginin tadni cikar..
Herkes ole cat diye hamile kalck diye bsy yok vakti zmani vardir benden sana tavsye sakin kendno kasma olmuyor olmuuor deme insallah saglikli bir evladin olur rabbim aratmasin :)

Hic merak etme, ilac kullanmazsam 1 yil adet gormeyebilirim, nitekim 4 ay adet gormedim inat ettim ilac ta icmedim 4 ayin sonunda ustelik konuruken hamile kaldigimi ogrendim. Yuksek ihtimalle pco vardir sendede en cok adet duzensizligi sebebi o cunku. Cok basit tedavi yontemleri var 4 ay birsey degilmis.

Ama alternatif tibba yonelmeni tavsiye ederim. Saracoglu cok guzel kurler veriyor bunlarla ilgili bir incele istersen. 1 yil duzenli iliskiye ragmen cocugun olmazsa o zaman doktora gidip tedavi istersin. 4 ay nedir yahu

Canim istersen hayıt tohumunu bir araştir. Adet düzensizligine iyi geliyor diye biliyorum. Kafana bu kadar takma. Yumurtlama gunlerine ilişkini denk getir.birde tekrar doktoruna git ve konuş..

Bismillah ya. 4 ay ne ki... 14 sene sonunda hamile olan bile var. Stres yapma o da cok etkiliyor. Yeni evlisin tadini cikarin ya.

evet gittim doktora hormon düzensizliğim varmış doğum kontrol ilacı verdi yasmin iki ay kullancam bakalım

4 Ayda çocuk derdine mi düştünüz.

evet gittim doktora hormon düzensizliğim varmış doğum kontrol ilacı verdi yasmin iki ay kullancam bakalım
Haydi bakalim tedavin olumlu geçer umarım. Cok gecmis olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin

Doktorlar 1 yil denemenizi istiyorlar zaten. Eger 1 yilin sonunda olmazsa tedavi vs inceliyorlar. Endiselenme bnce bu biyolojik bi sure kendine taniman gereken. Hic bisey yokken kuruntu yapip kendini uzme derim. Allah tez vakitte gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…