- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
ailemle aynı şehirdeyim evet başka doktora gtmek istesem kayınvalidem dur bakalım daha burda bakıl der dedi daha önce. hormon testi için adet olmam gerekiyor değil mi
evet artık sölemicem bu yüzden başım agrıdı ya zatenGeçen bi komşu çocuğunuz olmuyor mu dedi.. kaldım önce bi sasirip.. teyze bi kızım var ya dedim.. onu demiyorum bayagi büyüdü kardes gelmedi de onu diyorum dedi.. 85 yaşında olmasa kizardim ama belki olmuyordur bilmem dedim yürüdüm..
İnsanları takmayin.. çocuk isteğinizi soylemeyin.. seneye düşünüyoruz daha erken falan diyin.. her ay pusuda bekleyen akrabalar çekilmez..
eşim tek oğlu bu yüzden baya müdahil hayatımıza. çok düşkün eşime her konuda muhakkak dahil olur evimi ondan uzakta kiraladığım için bu günlerde de baya takık bana . ben pek bir şey anlatmıyorm ama o cok soruyo yalan sölemiyorum bende bu seferde lafı yiyip oturuyorum. yani başka doktor konusu açılmaması lazım biraz kafa dinleyelmPeki kayınvalidenize bu kadar laf düşmesinin sebebi ne? Eşinizle sizin vereceğiniz bir karar bu. Onun haberinin olmasına bile gerek yok. Lisans mezunu koskoca kadınsınız, kvniz neden bu kadar müdahil ki olaya.
Çevrenizde bu konuda yorum yapan insanlardan biri de o mu yoksa? Sizin adet düzeninizi ya da çocuk düşünüp düşünmediğiniz bilmesi gerekmiyor. Olmazsa şimdilik düşünmüyoruz bile denilebilir. Hamile kalınca da haber verirsiniz olur biter. Bu kadar etki etmesin hayatınıza.
böle şeyler duyunca gerçekten rahatlıyorum saol4 ay çok erken, yani "çocuğum olmayacak mı" diye endişelenmek için erken.
Doktorlar bile 1 sene bekliyor müdahale etmek için.
Strese girmeye gerek yok, henüz yeni evlisin, vücut aktif bir cinsel hayata bile alışmamıştır.
Tadını çıkar evliliğinin.
Bebeğin olacaktır inşallah
*yakın arkadaşımın adet düzensizliği var. Evlenmeden önce de vardı.
2 çocuğu oldu.
Hâlâ adeti düzensizdir.
Ama oldu
Gerçekten hiç takılma buna, rahat ol.böle şeyler duyunca gerçekten rahatlıyorum saol
selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
Benim esimde cocugumuz olmasini cok istiyordu 5. Ayda oldu suan 17 haftligiz :) adet duzensizligin varsa ovulasyon testini deneyebilirsin yumurtlama gununu bilirsen ona gore hareket edersin rabbim gonlune gore veesinyaşadığım şehirde tek bi kadın doğum doktoru var seçenek yok suan
Eger gercekten bebek istiyorsan ve adet duzensizligin varsa mutlaka doktora görün.selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
Bunu söyleyenler once kendileri dok görünsün adet duzendizligi çocuk için engel değil komşum bir aylık evliyken hamile kaldı adet düzensizliği olduğu için anlamadi üç aylıkken öğrendi 10 aylık oğlu şimdi diğer komşum bir buçuk yıl olacak evleneli adetleri düzenli ama hamile kalamiyo dok gitti problem yok kısmet bu işler genelde Korunmasız bir yıl iliskide çocuk olmazsa dok tedaviye başlıyorbazen her ay ama farklı günlerde bazen iki ay sonra değişiyor yani. yaşım geç deil 26 ama çevremden bak çocuğun olmicak seklinde aldığım duyumlar psikolojimi bozdu takıntı yaptım
selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?