Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz zor olabilir ama yazarak ezberle.Sınavım var ezberleyemiyorumm..
Panik yaptım çok kötüyüm ezberleme yöntemleriniz neler?
Şimdiden sağolun
cumle cumle ezber sonra hepsini birlestirerek ben dinleyerk de cok sey ezberledim imkanin varsa o da ise yariyor Allah yardimciniz olsunSınavım var ezberleyemiyorumm..
Şimdiden sağolun
Dinleyerek varrr zaten onu yapıyorum.cumle cumle ezber sonra hepsini birlestirerek ben dinleyerk de cok sey ezberledim imkanin varsa o da ise yariyor Allah yardimciniz olsun
Bilmem komik gelir mi ama ben sınavım olduğunda sessiz bi odaya geçer dizerdim önümede ayıcıkları sanki canlı birine ders veriyormuş gibi oyun oynar gibi hem kitaptan okur sonra anlatırdım aklımda kalıyordu o şekildeSınavım var ezberleyemiyorumm..
Şimdiden sağolun
bütün öğrenciliğim boyle gectiBilmem komik gelir mi ama ben sınavım olduğunda sessiz bi odaya geçer dizerdim önümede ayıcıkları sanki canlı birine ders veriyormuş gibi oyun oynar gibi hem kitaptan okur sonra anlatırdım aklımda kalıyordu o şekilde
Ay inanın komik değil hem de hiç işe yarayabılırBilmem komik gelir mi ama ben sınavım olduğunda sessiz bi odaya geçer dizerdim önümede ayıcıkları sanki canlı birine ders veriyormuş gibi oyun oynar gibi hem kitaptan okur sonra anlatırdım aklımda kalıyordu o şekilde
aaa hepsını denıcemöbenimde ezber prblemim vardı..araştrma yapmştm baya bi çok şey denedim bana en uygun olan şuydu..gece uyumadan önce tekrar etmek ve direk uyumak ardından sabahın en erken saatinde kalkıp tekrar tekrar etmek...zihin temiz oluyor alıyor hemen..
Ah ah hahah ezberleyecgım sey o kadar çokki baya buyuk oda ce esyalıBir yerde okumuştum ama denemedim kendinize zihin odası yapın diye birseydi merdivene bir cümle onu ezberle kapı onu paspasinda birşeyler ezberle anahtarla kapıyı açarken kapıyı kapatırken içeriye girerken baktığımız hali sehpa televizyon sırasıyla ama hepsi sonra gözünde canlandır inşallah ise yarar bol şanslar allah kolaylik versin
Şöyleki gece en son aklında kalan notların olacak sabah uyanıncada zihinin dinlenmiş ve temiz olacak o yüzden hemen giriyo aklına..Aaa
aaa hepsını denıcemö